SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Manisa Maçı Olimpiyatta (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5625)

Er58Ol 21.08.2005 12:26

ben malatya maçına gidenlerin tamamının orada olacağına ve ayrıca da kendimden yola çıkarak yanlarında bu kez 3 er dörder yiğido daha geleceğini öngörüyorum. diğer maç tam tatil arasıydı en az 20 taraftar arkadaşım şehir dışındaydı,şimdi hepsi buradalar........BAKIN BU FORUMDAKİ İLGİYİ TAKİP EDİN MAÇIN ATMOSFERİNİ AŞAĞI YUKARI KESTİRECEKSİNİZ SİZDE....

trafocu 21.08.2005 12:31

Westel maçi hanği sahada

Önümüzdeki hafta süper liğ maçları yok.Westal maçi 15 gün sonra. Sivas sahasında Westel ile açiliş yapılacagını öğrenmiş bulunuyorum. Ancak emin deyilim. Başka bilğisi olan var mi ?

DJMuRaT 21.08.2005 12:37

[b]Haydi Yiğidolar Olimpiyattaki Şölende Buluşalım...
Vestelinde Denilsonu ASparagas çıkmış zaten ...[/b]

serrkann58 21.08.2005 12:59

Benim bilidiğimde 5 hafta maçlar ertelendi milli maç dolasıyla o yüzden manisa maçı olimpiyatta olucak ve tatildeki yiğidolar olimpiyatı dolduracaklar herkes destek olmalı

KANIMIZ CANIMIZ SİVASIMIZ.....

İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK

desire58 21.08.2005 13:54

hep birlikte

arkadaşlar bence stadı full çekmek için şimdiden çalışmalara başlamalıyız taraftarı organize etmemiz gerekmekte burda en büyük iş taraftar derneklerine düşüyor yönetim ile koordine kurarak taraftarı o maça hatta maçlara çekmek için çalışmalar yapmalıyız hafta başından bu organizeyi sağlarsak millette maça gelmek için hafta sonunu ona göre ayarlar planını ona göre yapar bence bizim tek eksiğimiz hep birlikte tam koordine kuramayıp organize olamamamız bunuda yaparsak ne taraftar eksiğimiz olur ne bu konuları burada sürekli konuşma olur vs buda eminim futbolcularımız üzerinde olumlu etki bırakır hepinize bandırmadan tüm sivaslılar olarak selamlar

İŞTE TARAFTAR İŞTE FUTBOL İŞTE SİVASSPOR!!!!!! DAHA NE OLSUN

Er58Ol 21.08.2005 13:56

arkadaşlar sivasspor-v.manisaspor maçı 27 ağustos cumartesi akşamı saat 20:00 de istanbul olimpiyat stadında oynanacaktır...fikstürde ilk dört haftanın tarih ve saatleri açıklanmış olup diğer haftalarınki henüz belirtilmemiştir...
..........................................................................
herhangi bir aksilik olmadığı taktirde sahamız yetişmediğine göre haftaya cumartesi olimpiyattayız

GeCeVeMaVi58pRf 21.08.2005 14:26

samsun macını izleyen yiğidolar olimpiyat stadını tıka basa dolduracaklar ben enaz 40 bin taraftar bekliyorum her mac oldugu gibi bu maçtada sivassporu yalnız bırakmıcaz... haydi herkes olimpiyata

serhankaburcuk 21.08.2005 14:28

Haydi Olimpiyata......

[b]Sivasspor dün oynanan maçta Samsunsporu eze eze yendi...Bizlerde Samsunda oynanan maçta takımımızı yalnız bırakmadık 1967 taraftarlar derneği olarak...İstanbulda bulunan Yiğidolardan ricamız haftaya Olimpiyat stadına gelin ve Süper bir takım izleyin...Bu sene Sivasspor çok can yakacak..LÜTFEN SİVASSPORUMUZUN hem maddi hemde özellikle manevi desteğe büyük ihtiyacı var...HAYDİ YİĞİDOLAR OLİMPİYATI BU SEFER DOLDURALIM...[/b]

Er58Ol 21.08.2005 14:36

şimdi Kazanma Zamani

Moda Kirmizi - Beyaz

Er58Ol 21.08.2005 14:55

Sivasspor Dev Bayraği Nerede?
Olimpiyatta Açilmasi Güzel Olur

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:45.