![]() |
LORANTIN TRABZONA GİTMESİ ZOR!!!!!!!!!!!!!
[QUOTE=mağrur58][COLOR="Black"][B][I]Bencede Sayın Loran'tın Sivassporda yapması gereken daha çok işi var,Bülent Hoca herkonuda olduğu gibi bundada çok haklı![/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
sivassporu teknik hocası werner lorantı trabzonspora almak istiyen ts yetkililerine şu sözüm var:lorant hoca sivassporda daha yeni başladı yapacakları işleri çok sizler başka yerde bulun diyorum.......... |
Sivasspor'dan çivi bile sökemezler!
[IMG]http://www.gencturkhaber.com/images/171377.jpg[/IMG]
1860 Münih ve Trabzonspor'un Lorant'a talip olduğunu belirten yöneticiler, "Biz istemedikçe Sivas'tan kimseyi alamazlar" dedi. Sivasspor, son günlerde teknik patron Lorant üzerinde yoğunlaşan transfer söylentilerine açıklık getirdi. Genel menajer Bülent Uygun ve yöneticiler, 1860 Münih'in ve Trabzonspor'un Lorant'a haber yolladığını ifade ederek, "Ancak biz istemedikçe kimse bu kulüpten bir şey alamaz. Lorant ile yapacağımız işler bitmedi. Uzun vadeli çalışma düşünüyoruz. Kulübün menfaatleri transferi gerektirirse, gitmesine izin veririz" diye konuştu. |
-->: TRABZONSPOR LORANT'ın PEŞİNDE!...
[QUOTE=Bln-Fatih58]Trabzonspor, Sivasspor'un Alman teknik direktörünü Werner Lorant'i transfer etmek istiyor. Trabzonspor teknik direktörü Halilhodziç'in acıklamarı sonrasi ''Artık yeter'' diyen Trabzon yönetimi, Sivasspor'un teknik direktörü Werner Lorant'in peşine düştü... Bunun üzerine Sivasspor yönetim kurulu başkanı Mecnun Odyakmaz, ''Sezon Sonu Belki'' diye cevap verdi. Bakalim ilerleyen günlerde neler olacak.
Daha öncede Werner Lorant'a eski takimi 1860 Münih talip olmustu.[/QUOTE] kimse bizden lorant hocayı alamazlar.gitsinler başak kulubden arasından sivasspor+ lorant = bizimdir.................................................. |
zaten böyle bişi yok. ben bu haberi ilk defa burda duydum. böyle bi transfer düşünülüyor olsa her akşam izlediğim yerel kanallarda muıtlaka duyardım. hadi tv de duymadım yerel gazetede çalışan arkadaşlardan duyardım. böyle bi transfer gündemi yok yani.
|
BENCE TRABZON ÖNCE PEŞİNDEKİLERDEN KURTULSUN :)
NE O ÖYLE TRABZON MU TEKSASMI DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM |
Alacaklarsa da ziyan edecekler demektir zira ellerindeki futbolculardan belli oluyor o klupteki ortam.
|
[COLOR="Blue"]BENCE BUNLAR DOLMA HABER.......[/COLOR]
|
böyle bir haber yok sacma sapan bir haber ts lorantla neyapacak 2 gun sonra geri kovacak
|
Bu tür haberleri kim nereden nasıl buluyor sağlam kaynakmı? Buraya taşınan heberin iyi bir kaynaktan ve gerçek olması gerekir.İnsanları tedirgin etmeye ne gerek var.
|
selam millet hayırlısı neyse o olsun sivaslo olunmaz sivaslı doğulurSivasspor.com1
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:45. |