![]() |
-->: Bu kadarı da fazla değil mi?
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]ALLA ALLA MALATYA DA STADYUMA MİKROFON MU KOYDU BUNLAR NERDEN DUYMUŞLAR...:mad: [/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
Tabi bazı kesimler Sivassporun bu başarısını içine sindiremiyor.. Bu yüzdende bizi tahrik etmek için elinden geleni yapıyorlar.. Sivasspor çok büyük bir kulüp ve çok büyük bir camiadır. Asla böyle basit tahriklerle yıpratılamaz...
Arkadaşlar TFF ye ulaşacağımız bir mail yada adres yokmu.? bari demokratik tepkimizi gösterelim.. Umarım sesimizi duyarlar. O kadar üye var; [COLOR="Red"][U]sivasspor.com[/U][/COLOR] olarak bize yol gösterirseniz elimizden geleni yaparız.. Haklılığımızı başka yolla ararsak hep haksız duruma düşebiliriz.. Sivassporun saygın bir kulüp ve saygın bir taraftara sahip olduğunu ispat etmeliyiz. Bunun içinde çok çalışmalıyız.. Küfürle, yıkmakla bu olmaz.. Büyüklük sabır ve metanet ister.. Sivasspor.com1 |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Bu kadar adaletsizlik olmaz....biz o maçtaydık...Ağzımızdan tek küfür bile çıkmadı..Hakem adaletsiz yere maçın ilk yarısında tam 4 tane sarı kart gösterdi...Bizden tek küfür bile çıkmadı.....Yazıklar olsun bunlara...[/FONT][/B]
|
[B]ELLERİN YURDUNDA ÇİÇEK AÇARKEN BİZİM SİVASA KAR GELİYOR GARDAŞIM BU HUDUDU KİM ÇİZMİŞSE GÖNLÜME DAR GELİYOR GARDAŞIM
SİVASIN VE SİVASSPORUN HAKKININ YENMEYECEĞİ TEK YER AHİRET OLACAKTIR ALMA SİVASIN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE[/B] |
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][B]ELLERİN YURDUNDA ÇİÇEK AÇARKEN BİZİM SİVASA KAR GELİYOR GARDAŞIM BU HUDUDU KİM ÇİZÇİŞSE GÖNLÜME DAR GELİYOR GARDAŞIM
SİVASIN VE SİVASSPORUN HAKKININ YENMEYECEĞİ TEK YER AHİRET OLACAKTIR ALMA SİVASIN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE[/B][/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"]İnşallah abi...Mazlumun Ahı indirir..Şahı...[/FONT][/B] |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]HAK HUKUK VE ADALET'İN OLMADIĞI TEK KURUM...İŞLERİ GÜÇLERİ CEZA KESMEK..[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
[b]BUNLAR PROFESYONEL DİSİPLİN KURULU DEĞİL ,AMATÖR DİSİPLİN KURULU HERHALDE..ALLAH BİN BELANIZI VERSİN ..SİVASLA UĞRAŞAMAZSINIZ ULAN..NE YAPARSANIZ YAPIN SİVAS DİMDİK AYAKTA DURACAKTIR...[/b]
|
Bu engelleme ve psikolojik savaş Klubümüzün başarısının göstergesi , meyve veren ağaç taşlanır.Umarım bu tacize ayak uydurmaz , provokasyona kapılmayız
|
[B]ARKADAŞLAR;
BU ARALAR, ÜZERİNİZE AFİYET BİRAZ RAHATSIZIM... FEDERASYONA ŞÖÖÖLE İYİ Bİ DÖŞENEYİM DEDİM AMAAAAA... GRİP BENİ BAYAAA BİTAP DÜŞÜRMÜŞ. HELE YARIN İYİCE Bİ KENDİME GELEYİM, BİRAZ KENDİMİ TOPARLAYAYIM BAKARIZ... ALPER GARDAŞ, İNŞALLAH YARINA KADAR DAYANABİLİRİM, AMA BEN, ŞİMDİDEN PROVOKE OLDUM GİBİ... HELE SABAH OLA HAYROLA... [/B] |
Sevgili Mustafa baba zaten senden şüphelendim de ona engel olmak istedim fakat üzerine alınma diye genel bir yazı yazdım :)
Sen pazar gününe kadar sabret ben seni pazar günkü dernek toplantımızda frenlerim , bak daha yeni ayağa kalktın sonra yatağa düşersin yine mazallah. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:59. |