![]() |
TEX@S_SİNCE1910 LEVENT
[QUOTE=hafiklisemo58]bencce çok geç olur o tarih 16sında aynı yerde buluşalım[/QUOTE]
BAK KARDEŞ SENDE İYİ HOŞ YAZMIŞSIN AMA! ARAMIZDA ÇALIŞAN,ÖGRENCİ ÇOK VAR.ÖRNEK VERMEK GEREKİRSE BEN GELEMEM.. Yani senin dediğin olmaz... Ki fazla talep olmaz.. ve 16 sıda pazartesi günü oluyor.. senin dediğin imkansız... |
arkadaşşlar lorant la bulent in arası bozukmuş bulent seneye gidecek diye bir haber duydum doğrumu
|
abi kafayımı yediniz o gun malatya maçı var
|
LEVEN T ABİ WALLA ÇOK GÜZEL ORGANİZE EDİYOSUN...HELAL SANA...
|
hadi hayırlısı buluşun da tanışın bakalım kac kişi olacaksınız inşallah sayı cok olurda menmum olursunuz
|
kardes ben ankaraya bu sabah geldim daha
olay ne zaman nerede olacak basta yazdıgın gibi dimi bizim semih araya biseyler sıkıstırmıs:) |
LEVENT KARDES GELMEYI BENDE COOK ISTERDIM AMA AVRUPADA YASIYORUM BELCIKA DA
EGER BIR GUN SIVAS AVRUPAYA GELIRSE BURDA COOOK SIVASLI GENC VAR BIZ DESTEKE HERZAMAN HAZIRIZ EYVALLAH HAKAN |
TEX@S_SİNCE1910 LEVENT
[QUOTE=sinan-58]abi kafayımı yediniz o gun malatya maçı var[/QUOTE]
KARDEŞ İLK ÖNCE KONUŞMANA DİKKAT ET. Hiç kimse ne kafasını nede bir başka yerini yedi... malatya maçı var peki o gün bizin negibi faydamız olacak? |
TEX@S_SİNCE1910 LEVENT
[QUOTE=DeLi YuReK 58]LEVENT KARDES GELMEYI BENDE COOK ISTERDIM AMA AVRUPADA YASIYORUM BELCIKA DA
EGER BIR GUN SIVAS AVRUPAYA GELIRSE BURDA COOOK SIVASLI GENC VAR BIZ DESTEKE HERZAMAN HAZIRIZ EYVALLAH HAKAN[/QUOTE] Eywallah gardaş... |
TEX@S_SİNCE1910 LEVENT
[QUOTE=ertus07]kardes ben ankaraya bu sabah geldim daha
olay ne zaman nerede olacak basta yazdıgın gibi dimi bizim semih araya biseyler sıkıstırmıs:)[/QUOTE] evet kardeş buluşma tarihin de bir değişiklik yok... [COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]Buluşma tarihi:22/01/2006 pazar Buluşma yeri:Güvenpark ykm önü Kızılay.. Buluşma saat:13-30[/FONT][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:42. |