![]() |
-->: Sivas-Samsun
musa ceza sahasında düşürüldü hakem devam dedi
|
[QUOTE=cemal58yiğido]çalmıyıor radyo başka yokmuki[/QUOTE]
[url]http://www.sivasradyotek.com/canli.htm[/url] |
Sivas 0 - 2 Samsun
!!!!!!!!!!!!!!! |
[FONT="Arial Black"]Bu gidisle biz bu sezon sadece ligte kalmaya oynayacagiz!!![/FONT]
|
AYNEN BİZ LİGTE KALALIMDA
|
33. dk. Celil'le sol kanattan gelişen Samsun atağında bu oyuncunun ayağında gelen pasta topla buluşan Ceyhun takımının 2. golünü attı.
Samsun bu golle Sivasspor karşısında 2-0 öne geçti. |
40. dk'da tehlikeli gelişen Samsunspor atağında ceza sahasın ön çizgisinde topla bulaşan ilk golün sahibi Markuez, sert bir şut çıkardı. Kaleye giden topa son anda kaleci Oğut müdahale edip kornere çeldi. Samsun köşe atışından faydalanamadı...
|
Dakka 44... 2 dakka kayıp zaman
|
Maçın ilk yarısında başka gol olmayınca duraklama bölümleriyle birlikte tamamlandı. Samsun, Sivasspor karşısında maçın ilk yarısını 2-0 önde kapattı..
|
SEVGİLİ LORANT'IN CANI SAĞOLSUN !!!! AKLIMA HEP ALMAN T.DİREKTÖRLERİN ALINAN FUTBOLCULARLA İLİŞKİSİ GELİYOR.SEN BU TAKIMDA RAHATÇA OYNAYACAK (ŞU ANKİ KADRO İÇİNDE) M.ALİ'Yİ ERTUĞRUL'U İLHAN'I GÖNDER YERİNE ? ? ? ? ? AL KİMSE KUSURA BAKMASIN TİCARET OLMASI İÇİN ALIP SATMAK LAZIM , ALINIP SATILMADANDA TİCARET OLMAYACAĞINA GÖRE BİRİLERİ KURBAN ... ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN BAŞARISIZLIKTA EL OĞLUNUN CEBİ ACIR PRİM AZ OLDUĞU İÇİN AMA BİZİM YÜREĞİMİZ ACIYOR.
NEDE OLSA TEKNİK YÖNETİM HERŞEYİ İYİ BİLİYOR BİZEDE AVAL AVAL İZLEMEK DÜŞÜYOR. BU ARADA BU SİTEDE ELEŞTRİ YAPMAK YASAK ÇÜNKÜ BİRKAÇ KERE ELEŞTİRİ YAZI YAZDIM ANINDA OFF. BUNU DA YAZARKEN YİNE SİLERLER DİYE DÜŞÜNMEDİM İÇİMİ BOŞALTMAK İÇİN YAZIYORUM. KALIN SAĞLICAKLA |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:49. |