![]() |
Şu garip halimden bilen işveli nazın
gönlüm hep seni arıyor neredesin sen tatlı dillim güler yüzlüm a ceylan gözlüm gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Ben ağlarsam ağlayan, gülersem gülen bütün dertlerimi anlayıp kalbimi bilen sanki kalbimi bilerek yüzüme gülen gönlüm hep seni arıyor neredesin sen sinemde gizli yaramı kimse bilmiyor hiç bir tabib şu yarama merhem olmuyor boynu bükük bir GARİB'im yüzüm gülmüyor. gönlüm hep seni arıyor neredesin sen |
ÇIRPINIPTA ŞAN OVAYA ÇIKINCA ,
EĞLEN ŞAD OVADA KAL ACEM KIZI UĞRUN UĞRUN KAŞ ALTINDAN BAKINCA , CAN TELEF EDİYOR BAL ACEM KIZI SENİ SEVEN OĞLAN NEYLESİN MALI, YUMDUKÇA GÖZÜNDEN DÖKER MERCANI BURNU FINDIK AĞZI GAYFE FİNCANI, ŞEKER Mİ ŞERBET Mİ BAL ACEM KIZI (BUNUDA ÇOK SEVİYORUM) HELE MÜZİKLERİ VAR YA |
SiVAS ELLRRiNDE SAZIM CALINIR
KUL OLAYIM KALEM TUTAN ELLERE KÂTİP ARZUHALIM YAZ YARA BÖYLE ŞEKERLER EZEYİM ŞİRİN DİLLERE KÂTİP ARZUHALIM YAZ YARA BÖYLE GÜZELİM EY TABİBİM EY GÜZELİM EYSİVAS ELLERİNDE SAZIM ÇALINIR ÇAMLI BELLER BÖLÜK BÖLÜK BÖLÜNÜR YARDAN AYRILMIŞAM BAĞRIM DELİNİRPİR SULTAN ABDALIM EY HIZIR PAŞA BİZİ HASRET KOYDUN KAVİM KARDAŞA YAZILANLAR GELİR SAĞ OLAN BAŞA Sivasin Yollarina... Siyah sacim dolan dolan boynumda kurbanim olam Eger baska yar seversen bu ellerde nasil duram Sivasin yollarina cikayim daglarina Birak ben beni vuram ölüm gitmez zoruma... Sevli boylum salinda gel bir bakisin ömre bedel Ikimizi ayirldilar kor olsasi zalim kader Sivas in yollarina cikayim daglarina Birak ben beni vuram ölüm gitmez zoruma... SivaS'in Yollarina Cikayim Daglarina Birak Ben Beni Vuram ölüm Gitmez Zoruma.... Sivaslim... Aman dertli calsin sazlar halaya girsin kizlar Sivas'da davul sesi var zilgit calsin güzeller Burasi harman yeri yigitleri bol olur Havasi sert insani mert ozanlari çok olur... Hele loy loy loy garyaslim Hele lo loy loy Sivaslim Sivas'in kizlarina kurbanim nazlarina Canim kurban edeyim davuluna sazina Burasi harman yeri yigitleri bol olur Havasi sert insani mert ozamanlari çok olur Hele loy loy loy karyaslim Hele loy loy loy Sivaslim Aman celpe vursun eller kirilsin ince beller Kiz oglanin yaninda zilgit calsin güzeller Burasi harman yeri yigitleri bol olur Havasi sert insani mert ozanlari cok olur |
SEVGİLİM GİTTİN BENİ HİÇ DÜŞÜNMEDİN
BİLİYORUM SEN BENİ HİÇ SEVMEDİN GİTTİN AMA SEVGİN BENDE ADIN DİLİMDE DEĞİL HERZAMAN YÜREĞİMDE GİTTİN BİR HASRET BIRAKTIN İÇİMDE!!! ÖYLE BÖYLE DEĞİL BÜYÜK ÇOK BÜYÜK BİR AN YANARDAĞ GİBİ BİR AN DENİZİN EN SESSİZ DALGASI GİBİ GİTTİN SEVGİLİM GİTTİN SENİN GİTTİĞİN GÜN BEN ÇOKTAN BİTTİM!!! |
Dur Gitme
Dur gitme, gidersen eğer, Gidersin sormadan istediğin her yere Dur gitme vazgeç diyen bulunmaz Bin pişman olur yıkılırsan bir köşeye Gitmek kolay da dönmek zor diyen bulunmaz Çaresiz sızlayan kırık kalbini İstesen de saran bulunmaz Derdime çare dediğin gün Derdine derman bulunmaz Unutulur gidersin bir gün köşede Sen ne yaptın diyen bulunmaz Kırılır kol, yeninde kalır Yaranı derdini gören bulunmaz Sevenler bir bir gider yanından Ardında kalan bulunmaz Feryadın düğüm olur boğazında İnan ki duyan bile bulunmaz Yalnız geldiğin gibi yalnız gidersin Vefasızdır çok sevdiğin bu dünya Tabutun yerde kalır ey dost Mezarına gelen bulunmaz Sevdiğin yurtlar, sevdiğin evler En güzel günlerin geçtiği yerler Dostların yanından geçip giderler Durup ta fark eden, gören bulunmaz Yaşlar ile dolar gülen gözlerin Hüsran ile haybet olur günlerin Dağılır zülfün, ziyan olur sözlerin Gel gidelim diyen bulunmaz Hani sevdiklerin hani onlar nerede Şimdi gitmiş hepsi ayrı yerlerde Özledim deyip gelişlerinde İnan ki saffet, samimiyet bulunmaz Hasret ile kavruldu mu yüreğin Boşa gider gayret ile emeğin Kapanır yollar, alamazsın haberin İki satır haber yazan bulunmaz Uçan kuşa, esen yele sorarsın Gelen giden yok mu diye ararsın Çaldığın her kapı kapanınca yüzüne Ne olursan ol gel diyen bulunmaz Sevdiğin gelmez, seven gelse de Kaçışır insanlar, ürperir ruhlar Mermer bir heykel gibi duran cesedine Namazını kılan bulunmaz Sessiz köşeler yerin, yalnızlık dostun olur Heder oldu derler; kaderin heder olur Gidersen eğer servetin-samanın yağma olur Olsun gel, kazanırsın yeniden, diyen bulunmaz Gözden ırak olan, ırak olur gönülden Mümin belli olur özünden, sözünden Ben müminim deyip dönüp gelmezsen Vallahi bir daha gel diyen bulunmaz Dur gitme, gidersen eğer inan ki bunların hepsi olur |
[color=darkblue][b]SENİN UMURUNDA MI
İçimde yangın, başımda duman, Senin umurunda mı? Bu feryat figan, feleğe isyan, Senin umurunda mı? Sen sevda ırmağım, gittin ele aktın, Sen dünyamı yıktın, Gönlümü çaresiz, sensiz bıraktın. Can evimi yaktın, Senin umurunda mı? Yıkık haneyim, viraneyim ben, Senin umurunda mı? Deliyim deli, divaneyim ben, Senin umurunda mı? [/b][/color] [b] şiir: Mustafa YILDIZDOĞAN[/b] |
[color=blue][b]NE MUTLU
Toprak bedenimi sarsa, Bayrak gönlümdeki yarsa. Selam Edirne'den Kars'a, Adım adım yürüyene. Yesevi'den başlayan yol, Hacı Bektaş, Yunus kol kol. Hepsinde bir beraber ol, Gönül sözü dinleyene. Çağlar açtım, çağlar dürdüm, Yirmi dört boy hayat sürdüm. Dünyaya adalet ördüm, Medeniyet dileyene. Üç kıtada ayak izim, Üç kıtada dilim sözüm. Türk'üm, Türk'üm diye sazım, Avaz avaz söyleyene. Ne Mutlu 'Türküm' Diyene [/b][/color] [b] ŞİİR: MUSTAFA YILDIZDOĞAN[/b] |
[size=7][color=darkblue][i][b]VAKİT TAMAM[/b][/i][/color][/size]
[size=6][color=blue][b]Her gelişin dönüşü var Gidiyorum vakit tamam Sizde kalsın hatıralar Gidiyorum vakit tamam Fani olan bedenimi Soyup kıyayın tenimi Hazırlayın kefenimi Gidiyorum vakit tamam Yolculuk var öz sılaya Ne atlıyım nede yaya Azraille buluşmaya Gidiyorum vakit tamam Zamanım kalmadı aha Ne söyliyem nidem daha Beklediğim bir fatiha Gidiyorum vakit tamam Değişmez yazılan yazı Bağrımda bir ince sızı Helal edin hakkınızı Gidiyorum vakit tamam [/b][/color][/size] [color=red][i][b]Uğur Işılak [/b][/i][/color] |
Ben acılar denizinde boğulmuşum
İşitmem vapur düdüklerini, martı çığlıklarını Dalgalar her gün bir başka kıyıya atar beni Duyarım yosunların benim için ağladıklarını Ölüyüm çoktan, bir baksana gözlerime Gör, içindeki o kanlı cam kırıklarını Bu ne karanlık, bu ne zindan gece böyle Bütün gemiler söndürmüş ışıklarını Ben acılar denizi olmuşum, yaklaşma Sularım tuzlu, sularım zehir zemberek Baksana; herkes içime dökmüş atıklarını Bu karanlık bitse artık,bir ay doğsa Bir deli rüzgar çıksa; alıp götürse Yılların içimde bıraktıklarını..... :roll: D&D |
[color=darkblue][b]SENİ BENDEN ALAMAZLAR
Seni benden alamazlar Ya benimsin ya toprağın Aşkımızı yıkamazlar Ya benimsin ya toprağın Ellerini ver elime Kilitleri vur gönlüme Bir başkası ne kelime Ya benimsin ya toprağın Seviyorsun seviyorum Bekliyorsun bekliyorum Bunu yemin biliyorum Ya benimsin ya toprağın Sevgi dolu gönlümüz var Baharımız yazımız var Tanrı şahit sözümüz var Ya benimsin ya toprağın[/b][/color] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:19. |