![]() |
-->: bu site sayesinde gerçek dostlarım oldu...
tbr bir cogumuzun düsüncelerini kelimelere dökmüssün
hepimiz burda dostuk birlik ve beraberlik gördük ve her zaman bir birimize destek olmayi bazi kücük kardeslerimiz özünü tanidi burda herkes sevgi saygi ve kardeslik icinde umarim her zaman böyle olur kuracaginiz dernek simdiden hayirli olsun insallah ordada bu güzellikler görünür ve yasanilir |
[B]aynen bnimde harika dostlarım abilerim kardeşlerim oldu... günay abi, orhan abi, emin abi, mustafa sönemz abi, çevik abi, lütfi abi, doğukan...............vs ve daha nicesi bu siteyi yapanlara teşekkür ediyorum... [/B]
|
BU SİTE SAYESİNDE DOSTLARA SAHİP OLDUM HERKESİ SEVİYORUM
|
KONU ICIN TESEKKÜRLER GARDASIM!
[COLOR="Blue"]VALLAHI BENDE COGUNLUGUNU SADECE ISIM OLARAK TANIDIGIM HALDE BIR GÜN SITEYE GIREMESEM HEPSINI AKRABALARIM GIBI ÖZLÜYORUM.
HEPSI SAGOLSUNLAR...[/COLOR] |
[B]BİZLER BURDA ARKADAŞLIKTAN ÖTE KARDEŞ GİBİYİZ İNŞALLAH BU ORTAM BOZULMAZ.BUNADA FIRSAT VERMEYIZ İNŞALLAH[/B]
|
[COLOR="Navy"]BİZLERDE DOSTLUĞUMUZUN DEVAMLI SÜRMESİ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ YAPTIĞIMIZIDA TAHMİN EDİYORUM[/COLOR]
|
BENDE SİZLERİ GÖRMEKTEN MENMUMUM
|
bu site sayesinde tum yigidolar bir araya geliyor ve birlikte biseyler yapiyoruz Siteyi kuranlara tesekkur ediyorum
|
[QUOTE=RaP_BoY]SİTEDE BİRLİK WE BERABERLİK WAR AMA BİRAZDA AYRICALIKLI OLANLAR WAR HERALDE BU KONUYA Bİ ÇÖZÜM GETİRİLMESİNİ VE HERKESE GEREKEN HOŞ GÖRÜNÜN GÖSTERİLMESİNİ İSTİYORUM.......SAYGILARIMLA[/QUOTE]
kardeşime katılıyorum sitenin her üyeye aynı mesafede olmasını bende istiyorum sitenin şahıslarla değil ismi ile anılmasını, ama büyük fedakarlıkları olanlarında tabiki göz ardı edilmemesinden yanayım. sevgi ve saygılarımla |
Bende antalyadayım sivasımın haberlerini almak için girdiğim bu sitede sivaslı heşmerilerimle sohbet edip tanışıyoruz. Ben siteye girebiliyorum ama yerimden kalkabilsem iş nedeniyle BURAK kardeşim gelicem ama bitürlü buluşamadık senlen. Ama sana helal olsun BURAK, en sonunda açıyorsun derneği. Hele allah bi nasip ederde tanışırsak ozaman geliriz gideriz manavgata. Ben manavgata daha adım atmamış biriyim içinden geçtik ama DERNEK sayesinde inşallah gelicez. Kal sağlıcakla allahım kolaylık versin sana.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:33. |