![]() |
-->: SİVASSPOR` UN SEVGİYE İHTİYACI VAR
[QUOTE=izmirli_yigido][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][B]Sivassporun en kötü anında bile stadı doldurduk... (manisa maçı..) daha ne yapalım?? statdamı yatalım?[/B][/FONT][/CENTER][/QUOTE]
evet tarkan yagmur çamur demadik manisalara gittik daha ne yapalım |
YENİLSENDE YENSENDE TARAFTARIN SENLE
ÜZÜLTÜNDE SEVİNCİNDE SENİNLE BİRLİKTE HEP DESDEK TAM DESDEK İÇİN HAYDİ GS MAÇINA |
sivasspor nerde biz orda bülent abi hiç süpen olmasın
kırmızı/beyaz/şampiyon/sivasspor |
bizim görevimiz sivassporu sevmeye sivasli olarak.kötü zamanda da iyi zamanda da her zaman sivassporun arkasindayiz.bu sivasspor sevgisi sonsuza kadardir.bülent hocam sen merak etme biz her zaman sivasimizin arkasindayiz
|
GEREKİRSE CANIMIZI VERİRİZ!!!
|
[QUOTE=SivasSpor.Com]Arka arkaya aldığı başarısız sonuçlarla Yiğidoları üzen Sivasspor`un ilgiye ve sevgiye ihtiyacı olduğu belirtildi.
Bülent Uygun, geriye bakmanın kimseye fayda getiremeyeceğini söyledi. Sivasspor`un bu kritik günleri atlatacak güce sahip olduğunuda ifade eden Uygun, "Taraftarlarımız gibi bizlerde çok üzgünüz. Peş peşe gelen kötü sonuçlar sıralamada bizi bir hayli geriye düşürdü, ama panik yapacak durum yok. Ben şimdiden Yiğidolara seslenmek istiyorum. Pazar günü oynayacağımız Galatasaray maçında tribünleri doldurup,sürekli takıma destek vermelerini istiyorum. Futbolcularımız alınan kötü sonuçlar sonrasında kendilerini suçlu hissediyor,onlara gereken desteği vermenin tam zamanı. Pazar günkü maç öncesi onları el ele tribüne çağırmak ve alkışlamak verilecek en büyük destek olacaktır, onların her şeyden çok sevgiye ihtiyacı var" dedi. Ligin ikinci yarısında kayıplarının yalnızca Samsun maçı olduğunuda hatırlatan Uygun "Malatya`dan puan aldık, sonra Yozgat`ta oynadığımız maçı kaybettik, bu haftada Vestel Manisa deplasmanında yenildik. Biz bu maçtan bir puan bekliyorduk ama olmadı. Şu anda kayıbımız sadece Samsun maçı,bunda en kısa zamanda deplasmanda maç kazanıp telafi edeceğiz" şeklinde konuştu. Takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmadığınıda belirten Bülent Uygun,Kalla` nın takımla birlikte çalışmalara başlayacağınıda sözlerine ekledi. Hürdoğan Gazetesi[/QUOTE] [B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]tüm yiğidolar sivaslıyım diyenler ve kendini sivaslı hissedenler arkanızda hocam sen dert etme önemli olan bu günlerde yanında olmak gerek iyi günde herkez olur zaten...[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=1967_dernek_erhan][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]tüm yiğidolar sivaslıyım diyenler ve kendini sivaslı hissedenler arkanızda hocam sen dert etme önemli olan bu günlerde yanında olmak gerek iyi günde herkez olur zaten...[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
abi sana aynen katiliyorum.cok iyi dedin valla agzina saglik.evelallah her zaman sivasimizin arkasindayiz |
BOL KESEDEN SIKMAK KOLAY GARDASIM BIZSIVASIN HERZAMAN YANINDAYIZ DEMEKLE OLMUYO BUISLER SENIN GONLUNDEKI SIVAS MUHABBETI BAKALIM DESTEKLEDIGIN KISILERDE KALMISMI KIMBILIR BELKI BIRAZ KALMISTIR AMA BEN SANMIYOM BUGUN FENERBAHCE BULENT UYGUNA GELBIZIM MENEJERIMIZ OLDESE HIC DURMAZ BUGUN TERKEDER SIVASSPORU GARDASLIK BU ALEMDE
VITRINE CIKMIS VITRINDE ON PLANDA KALMAYI HUY EDINMIS KIMSELERDEN SADAKAT BEKLENMEZ BIZ NE FANATIK FUTBOLCULAR GORDUKKI OLSEMDE GITMEM DEDIKLERI TAKIMLARA KOSA KOSA GITTILER HEMDE TAKIMLARINI SATARAK ONUN ICIN SIVASLIDAN DESTEK ISTEYENLER SIVASA KALICI BISEYLER VERMEK ZORUNDA SIVASSPOR TARIHININ EN BUYUK BUTCESI SUANKI KADRONUN ELINDE BIRINCILIGE CIKTIGIMIZ SENEKI BUTCEBIR VEYE IKI TRILYONKEN BUGUN ON IKI TRILYONA CIKTI AZ PARA DEGIL BU PARAYA ORTA VADELI IKI FABRIKA KURULUR VE EN AZINDAN IKIYUZ KISI CALISIR VE BU IKIYUZ KISININDE ORTALAMA DORT KISI AILESI OLSA SEKIZYUZ KISI EDER YANI DEMEK ISTEDIGIM SIVASLI BOGAZINDAN EKMEGINDEN KISIP DESTEKLEDIGI SIVASSPORUNDAN BASARI BEKLEMEK ZORUNDADIR BUNUDA SIVASSPOR KADROSU YAPMAK ZORUNDA BEN TAKIMA GELEN YABANCI OYUNCULARDAKI HIRSI HEVESI KENDI TURK FUTBOLCULARIMIZDA GOREMIYORUM BUNADA BIR ANLAM VEREMIYORUM ACIKCASI |
sevgi olmasa bu kadar kötü sonuçtan sonra bir tane bile taraftar bulamazdınız.sevgi var.ilgi var.ama başarı görmek istiyor sivaslı.üzülmek istemiyor.başı dik gezmek istiyor.düşünün bir kere.sivasın maçlarına ilk zamanlarda ta yurt dışından seyirci geliyordu.böyle sevgi varmı.futbolcuda sivası ve sivaslıyı sevsin.oynasın gol atsın.bizi yücelteni biz sırtımızda taşırız.soframızı paylaşırız.bir dilim ekmeğimizi paylaşırız.biz sivaslıyız.biz adamın hasıyız.
|
[B][COLOR="Blue"]SEVGİLİ ARKADAŞLAR...
DAHA ÖNCELERİ FORUMLARA AŞAĞIDAKİ YAZIMI YAZMIŞTIM... SEVGİ SÖZKONUSU OLUNCA BU YAZIMI BURAYA TAŞIMAYI UYGUN GÖRDÜM... UMARIM KIZMAZSINIZ...[/COLOR][/B] [B]Arkadaşlar, lütfen duyarlı arkadaşların olumlu uyarılarını dikkate alalım. Heyecan, coşku, sevgi, özlem, hırs, azim...vs vs Bunlar güzel olgular ama dozajının ayarlı olması lazım. Tabii ki yeri geldiğinde heyecanlanıp, coşacağız; sevgimizi, özlemimizi, hırs ve azmimizi...vs vs göstereceğiz amaaa dediğim gibi ölçülü olmalıyız. Diğer taraftan fikirlerimizi ve eleştirilerimizi de ortaya koyalım; fakat kırıcı olmadan, yapıcı olmalıyız. Keskin sirke küpüne zarar verir. Stadlara koşan vefakar, cefakar taraftarlarımızı da kırmamalıyız Sevgimizin bile dozajının ayarlı olması lazım. Bu arada sevgi dediydim ahlıma geldi: (Aşağıda örnekleyeceğim konuda kullandığım ifadeler kimseyi incitmesin lütfen) İnsan evladını çok sever değul mü? Benim de bir oğlum var (Furkan), O'nu severken yavrucağın yanahları gıp gırmızı oluyo(muş) (ısırmahdan), nefesi kesiliyo(muş), (sıhmahdan) Yav soonadan farkına varıyom. Garibim iki büklüm...!!!! Bende seviniyom ki oolan naader has ses çıharmıyor deyi... Yaw oolanın canı galmıyo ki baaarsın! Bi keresinde alt gattaki gomşu geldiydi O beyle beyle olduğunu gorünce dediydi ki: [COLOR="Red"]''Ayı yavrusunu severken boğmuş öldürmüş'' [/COLOR] O gün bu gün Furkan'ı ne zaman ısırsam, sıhsam deyor ki [COLOR="Red"]''Ayu baba'' [/COLOR] Zaten yeğenim de yeni dillenirken '[COLOR="Red"]'Dayı''[/COLOR] diyemezdi; '[COLOR="Red"]'ayıı''[/COLOR] derdi (Bu da gaderden demek ki)... Demem o ki : sevginin bile ölçüsü olmalı... Sizleri seviyorum. Hepinize Selamlar...[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:24. |