![]() |
-->: Sizce Sivasspor-Galatasaray maçın yıldızı kimdi?
Cem KARACA desem bana ne dersiniz heralde salak olduğumu sanarsınız ama değilim maçın en b....tan adamı oydu o adam 90 dakika sahada kalıyorsa ben futbolum bilmiyorum arkadaş buraya gelirken cem karaca hakkında o kadar kötü şeyler yazacaktım ama vazgeçtim onlara bile layık değil bu adam.
Maçın yıldızına gelince tabiki kalla idi |
[QUOTE=sVs]Cem KARACA desem bana ne dersiniz heralde salak olduğumu sanarsınız ama değilim maçın en b....tan adamı oydu o adam 90 dakika sahada kalıyorsa ben futbolum bilmiyorum arkadaş buraya gelirken cem karaca hakkında o kadar kötü şeyler yazacaktım ama vazgeçtim onlara bile layık değil bu adam.
Maçın yıldızına gelince tabiki kalla idi[/QUOTE] [B]Biraz fazla ucmussun arkadasim. Ikincisi, bu siteyi futbolcularin gezdigini de unutma, bu tur asagilayici laflar hem bize yakismiyor hem de futbolculara zarar veriyor. Ucuncusu, Cem Karaca hic de kotu oynamadi. Topu alip ileriye ciktigi pozisyonlarda kendini iki uc defa yere atti, o pozisyonlarin harcanmasina ben de uzuldum ama bunlarin disinda gayet iyi mucadele etti, ozellikle de Hasan Sas ve Necati'nin pozisyon almalarini basariyla engelledi..[/B] |
kalla en iyi ibrahim en kötüsü petkoviçin payı da unutulmamalı
|
bende sana saygı duyuyorum ve senin de biraz uçtuğunu söylüyorumm yani 3 kere diyon ama ben daha doğrusu yaptığı bir tane doğru şeyi söylemeye zorluyorum kendimi ama bulamıyorum kocaman 0 elde hiç bir şey yokkk okusunlar arkadaş eğer güceniyorlarsa kendine çeki düzen versinlerrr
|
kalla bügün süper oynadi
|
[B][I]bencede kalla bugun macın yıldızıydı o kafa kurtarısları defansta aldıgı toplar onun vazgecılmezlıgını bıkez daha ortaya koydu [/I][/B]
|
BENCE DEFANSIMIZ ÇOK ÇOK İYİYDİ.GÖREVLERİNİ FEZLASIYLA YAPTILAR.AMA EN İYİSİ KALLA İDİ.
|
[B]Bende sadece bizim değil tüm sahanın en iyisi KALLA idi... ;) ;)
Sivasspor.com1 [/B] |
defansın tamamı özellikle de kalla . maçın yorumcusu futbol fukarası HAKAN ÜNSAL Hayrettin için milli takımda oynayacak kadar kaliteli değil dedi ya türkiyede o mevkide adam gibi oynayan kaç oyuncu var ki, bir de seni bile aldılar . edson gözardı etmesin arkadaşlar bir hocaya soruyorum baliliyi kendisi alman balilinin yahudi olmasından dolayı mı oynatmıyor soru işte
|
Maçın yıldızı tabiki kalla .ama biraz düşünün defans oyuncusu maçın yıldızı oluyorsa demekki takım acizleri oynamış
[CENTER][B][I][U][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]TÜRK'e kefen biçenin ölümü korkunç olur 1071'den beri TÜRK YURDU ulan..............[/COLOR][/FONT][/U][/I][/B][/CENTER] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:59. |