SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   YENİ ASLAN TERBİYECİSİ SİVASSPOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6322)

PATRON 19.02.2006 21:47

-->: YENİ ASLAN TERBİYECİSİ SİVASSPOR

[QUOTE=superglam]düşünüyorumda hep büyük takımlarla oynasak ne güzel tv de hep sivasspor dan bahsediyor.... :D :D :D :D :D

Sivasspor.com1[/QUOTE]

TAMAM TELEVİZYONLAR BAHSEDİYOR AMA NASIL BAHSEDİYORLAR ... !

ONEMLİ OLAN BAŞARILARDAN BAHSETMESİ ...

AMA İNŞALLAH ODA OLACAK..

BUGUN BENDE PEK MEMNUN DEĞİLDİM.. AMA HAFTAYA GALİBİYET SERİSİNİ TRABZONDA BAŞLATACAGIZ

REİS ÇATLI 19.02.2006 22:45

bu futbolla kedi terbiyecisi bile olamayız kendinizi kandırmayın gardaşlar ne oynadıkki ne alıcaz . 10 kişi takıma 2 kişiyle atak yapmak varmı futbolda lorant gitsin 2.lig takımına kümeden kurtarsın

[B][I][U][CENTER][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]TÜRK'e kefen biçenin ölümü korkunç olur

1071'den beri TÜRK YURDU ulan..............[/COLOR][/FONT][/CENTER][/U][/I][/B]

sinan58_34 19.02.2006 22:48

[B][I]yıgıdo gucunu bu macta gosterdı golsuz gecsede mac [/I][/B]

GuNaY 19.02.2006 22:51

[B]Kendimizi överken, rakip takımları aşağılayıcı bir uslup bize yakışmıyor bence!!![/B]

abircan 19.02.2006 23:00

allah allah adamlar biz aslanız diyorlar bizde terbiye ettik ne var bunda, bahsettiğiniz takım geçen hafta 6 atmıştı,

REİS ÇATLI 19.02.2006 23:13

Ustaaaaaaaaa biz fb li değiliz anladın heralde. fenerliler sevinir avrupada 1 puan aldık diye. bizim 4 attığımız takımı 3 gün önce zor yendi gs . her şeyide karşılaştırmayalım

[CENTER][B][I][U][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]TÜRK'e kefen biçenin ölümü korkunç olur

1071'den beri TÜRK YURDU ulan..............[/COLOR][/FONT][/U][/I][/B][/CENTER]

DJMuRaT 20.02.2006 00:43

[B][FONT="Comic Sans MS"]Benim bildiğim bu tabir fenerli sahtekar bir futbolcuya söylenmişti...Bence yeni bi slogan bulsak kendimize özgü bişi daha iyi olur..En azından çalmaktan iyidir.!!![/FONT][/B]

Güner 20.02.2006 16:59

yaw adamlara öyle demeyin. aslan terbiyecisiyiz dedim dayak yiodum az daha :D biri de ağadı öyle dedim diye :p haftayada fırında terbiyei trabzon var afiet ossun

yusuf_07 20.02.2006 17:03

yawaşşşşş...

[QUOTE=abircan]BU HAFTA LİGDE ASLAN TERBİYECİSİNİN ADI DEĞİŞTİ ASLAN TERBİYECİSİ ARTIK SİVASSPOR, TÜM FUTBOL CAMİASI DUYSUN ARTIK YİĞİDOLAR ASLAN TERBİYECİSİ OLDU :) :) :)[/QUOTE]
bunun için daha çok beklemek lazım abi 1 2 maçla olmaz bu işler..:)

casus84 20.02.2006 17:08

yenemedik ki nasıl aslan terbiyecisi olacağız.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:08.