SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   KAZANAMADIK AMA YENİLMEDİKDE (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6329)

35fulya58 20.02.2006 11:31

-->: KAZANAMADIK AMA YENİLMEDİKDE

Önemli olan kaybetmemekti onu da başardık. Hele de CimBom gibi şampiyonluk iddiası olan bir takımla berabere kalmak çok büyük başarı. İnşallah bu kayıpları Trabzonspor dan telafi ederiz.

serrkann58 20.02.2006 11:56

Beraberlik gs karşı alınmış iyi bir puan inşallah bundan daha sonra daha güzel olucak

rguler 20.02.2006 12:22

[QUOTE=CAGLAYAN][B][I]Maci Diji´Türk´ten Izledim.
fazla ic acici bir Futbol malesef sergileyemedik.Ilerde tek bir Forvet oyuncumuzla bu maci kazanacagimiz mucize olurdu :D ama yinede GS gibi köklü bir takimdan puan koparmak bizden Ziyade daha cok Fenerin hosuna gitti.[/I][/B][/QUOTE]
katılıyorum inşallah güzel futbolunda zamanı gelecekSivasspor.com1

abircan 20.02.2006 12:24

alınan sonuç bence galibiyet kadar değerli, ilk 8 den sonrasında arada 7 puan olduğu düşünülünce alınan bir puan altın değerinde artı psikolojik olarak yenilmemenin verdiği moral ileriki haftalarda takıma ve dolayısıyla sonuçlara yansıyacak kimse merak etmesin geçen yılki tahminimde ısrar ediyorum 7. sırada 44 puanla ligi tamamlarız
[B][I]INSALLAH...
Gecen senede 2.ligden 1.lige cikarkende senin Tahminlerin Tutmustu hatirliyorsan :D[/I][/B]

özsivasli1903 20.02.2006 12:29

ya nasil seviniyonuz bir puana anlamiyorum...
rakip on kisi kaliyor ve futbol olarak sahada bi varlik gösteremiyo ve bizde hala defansiv bi futbol oynuyoz...
neden bi santrfor alip oynu acip galibiyet aramiyoz anlayamiyom bu kadar kisir futbol oynanmaz...
macin son on dakkasi bizim oyuncular ortasahayi bile gecmiyo...
böyle maclarda akilli olup iyi kontra yapip gol atarsin ama sivasspor resmen gsaraya teslim olmus... böyle bi futbol kafasi olmaz ya....
siki defans yapalim tamamda birazda gol icin bastirip en azindan pozisyon yakalariz gol atariz ...
ligin en kisir takimiyiz...
tek tesselim yenilmedik...
ama biraz cesur olsaydik yenerdik o kötü gsarayi...

slmlar özsivasli Bugra...

EMİNÇOLAK 20.02.2006 12:30

[QUOTE=abircan]alınan sonuç bence galibiyet kadar değerli, ilk 8 den sonrasında arada 7 puan olduğu düşünülünce alınan bir puan altın değerinde artı psikolojik olarak yenilmemenin verdiği moral ileriki haftalarda takıma ve dolayısıyla sonuçlara yansıyacak kimse merak etmesin geçen yılki tahminimde ısrar ediyorum 7. sırada 44 puanla ligi tamamlarız[/QUOTE]
SANA KATILIYORUM GARDAŞ ALDIGIMIZ BİR PUAN GERÇEKTEN ALTIN DEGERİNDE.

SEMİH-58 20.02.2006 12:54

OLSUN HİÇ YOKTAN İYİDİR

koyu58 20.02.2006 13:36

BAŞKANIM senin canın sağolsun yenmiş kadar olduk bizi kimse hafife alamaz
ÖVÜNMEKTE HALIYIZ ÇÜNKÜ SİVASLIYIZ Sivasspor.com1

koyu58 20.02.2006 13:38

süperligde 17 takım bir sivas bir lafımızı pazar akşamı 20.00 tüm takımlar gördü

TracyMcGrady58 20.02.2006 13:57

baktin kazanamiyon yenilmemeye bahacan.ama gönül isterdiki 3 puan almak.insallah gelecek haftalarda aliriz 3 puanlari

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:19.