![]() |
-->: HEDEF 40 PUAN
40 puan rahat toplariz
|
Takımı en iyi tanıyan,gücünü bilen elbetteki lorant en iyi tahminide o yapar sanıyorum.
|
neden 40 puan herhalde lıgde kalmanın planları ıcın bu 40 puan bıze 40 puan yetmez bence daha fazla puanı hedef almalıyız sıvasımızın hedeflerı her zaman buyuktur sayın lorant
|
Sezon sonuna kadar en az 40 puan almayı , ''En az diyorum. Bunu üstüne basa basa söylüyorum. Ben sadece bu 40 puanın nasıl alınabileceğinin . Ve hala da onu yapıyorum. Yani ne üst sıralardayken havaya girdim, ne de puan serisini kaybettiğimiz zaman 6-7 maç arka arkaya paniğe kapıldım, korku yaşadım. Bunlar bir lig maratonunda olağan şeyler ve her takımın başına gelir'' diye konuştu.
inşallah allah gönlüne ve gönlümüze göre versin |
SAYIN LORANT EGER 40 PUAN İÇİN BAŞARI DİYORSA HEMEN İSTİFA ETSİN BU TAKIMKENDİ BAŞINADA O PUANI YAKALAR ÖNEMLİ OLAN YÜREKLİ OLMAK
|
[QUOTE=EMD_58]SAYIN LORANT EGER 40 PUAN İÇİN BAŞARI DİYORSA HEMEN İSTİFA ETSİN BU TAKIMKENDİ BAŞINADA O PUANI YAKALAR ÖNEMLİ OLAN YÜREKLİ OLMAK[/QUOTE]
DOGRU YAZMIŞIN GARDAŞ HELAL SANA BE. |
[QUOTE=EMD_58]SAYIN LORANT EGER 40 PUAN İÇİN BAŞARI DİYORSA HEMEN İSTİFA ETSİN BU TAKIMKENDİ BAŞINADA O PUANI YAKALAR ÖNEMLİ OLAN YÜREKLİ OLMAK[/QUOTE]
Bu düşüncenize katılmıyorum. Takım iki kere kendi başına oynadı, ikisindede farklı yenildik. Ben 40 ın üstünde puan toplayacağımıza inanıyorum. |
lorant haklı ayaklarımız yere sağlam basarak ilerlemeliyiz. lorant 2 hafta önce gitseydine olurdu takım düşünün bir kere. 40 puan yeterli üstü cabası.
|
evet yaw 40 puan hiçte fena değil
inaşallah daha da yukarı tırmanırız... |
[B]BENCE 40 PUANI RAHAT TOPLARIZ.....LIGIDE GUZEL BIYERDE BİTİRRİZ[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:49. |