![]() |
ben de bu maç için sivas'a gelmeye çalışacağım...
bekle bizi süper lig... |
[size=4][b][i]Stadımız 10000 kişilik zaten istesenizde herkesi almaz bilet ayarlamadan maça gelmeyin...İmkanı olan herkes gelecek zaten kimsenin şüphesi olmasın...[/i][/b][/size]
|
[size=6][color=blue][b]ahhhh ahhhh imkan olsada bende gelsem :( :( :( [/b][/color][/size]
|
[quote=gunay][size=6][color=blue][b]ahhhh ahhhh imkan olsada bende gelsem :( :( :( [/b][/color][/size][/quote]
[size=4][b][i]İnşallah İstanbuldaki maçta olursun...[/i][/b][/size] |
[size=6][color=blue][b]ona birtek ölüm engel olur... sınav dahil olmak üzere herseyi ekecegim denk gelirse :lol: :lol: :lol: ins bir sorun cıkmaz!!![/b][/color][/size]
|
AHHHHHH AHHHHHHHHHH NERDE O GUNLER,GELMEK ICIN CANIM GIDIYOR AMA,TA CEHENNEMIN DIBINDEYIM GARDAS,BURDAN HA DEYINCE CIKIP GELINMIYORKI.GELEMEDIGIM YETMIYORMUS GIBI,BIRDE PAZAR GUNU CALISIYORUM TV DEN BILE BAKAMIYACAM,BENDE TELEFONLA DINLERIM MACI NAPIYIM.HAFTLARDIR PAZAR GUNU EVDEYIM SIVAS MACINI GOSTERNEDILER BU HAFTA CALISIYORUM MAC GOSTERIYORLAR KAFAYI YIYECEM.HAFTAYA PAZAR DA EVDEYIM KESIN GOSTERMEZLER.
NEYSE,KALBIM SIVASTA ATIYOR BEDENIM OLMASADA RUHUM TRUBUNLERDEKI YERINI ALACAK. YIGIDO OLUNMAZ YIGIDO DOGULUR |
SLM ARKADASLAR NE GUZEL DUSUNMUSSUNUZ KESKE IMKANIMIZ OLSADA GELSEK O ATMOSFERI BIZDE TATSAK AMA OLMUYOR ALMANYADAN KALKIP DA GELEMIYOZ SIVASDAKI ARKADASLARIMIZ COK SANSLI BU GURBETIN GOZU KÖR OLSUN HERKEZE SELAMLAR
|
GURBETIN GOZU KOR,KULAGI SAGIR,AYAKLARI TOPAL,KOLLARI COLAK OLSUN.DAHA NE DIYIM GURBET KADAR KOTU BIRSEY MI VAR.
DAHA 3 SENE ONCESINE KADAR SIVASIN HER MACINA GIDEN, MACLARI CILGINLAR 58 TRUBUNUNDEN IZLEYEN, HER MAC SESI KISILINCAYA KADAR BAGIRAN BEN SIMDI OTURUP TV KARSISINDA MAC IZLIYORUM. BUNDAN DAHA KOTUSU OLABILIRMI? GURBET HAKKINDA DAHA FAZLA BEDDUA BILEN VARSA YAZSIN :D :lol: :P [color=darkred][/color][size=6][/size] |
bence doğru değil herkes maçı izlemek yada sevmek izlemek zorunda değil ayrıca neden kendine brezilyalıları örnek alıyorsunki şayet brezilyada gerçektende maçların olduğu gün resmi tatil ilan ediliyorsa bu onların salaklığıdır...
O gün o ülkede milyonlarca insan çalışmayacak ve ülke ekonomisini zarara uğratacaklardır vs vs... Ki benim gerçektende gitmeye imkanım yok istanbulda oturuyorum zaten imkansız... ama aynı zamanda galatasaraylıyımdaama stata maça gitmiyorum.İşim buna engel oluyor hafta sonları akşam full çalışıyorum ayrıca çalışmıyor olsaydım yine gitmezdim.digitürkten izlemek bana daha cazip geliyor... Bu herkese göre değişir Ben her hafta bir günümü statlarda trafikte vs. işkence gibi geçiremem... Ama bu herkese göre değişir... |
heeeeee birde bu durum galatasaraya ve sivasspora göre değişir tabiiki...
galatasarayı çokl sevmeme rağmen stada gitmek istemiyıorum sevmiyorum zorlamı???? ama sivasta otursaydım mutlaka sivasın çoğu maçına giderdm o beni daha çok çekiyor... Ayrıca önümüzdeki sezon sivas gs- fb ve beşiktaş maçı için mutlaka iş yerimden izin alacağım en azından gs maçını kesin izleyecem ali samiyende bunu kimse engelleyemez ben bile :D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:46. |