![]() |
-->: NİCKLERİNİZİN ANLAMI?
Boran bir yaban kuştur. Gökyüzünün mavisine bata çıka bir maviş kuş.fırtınada bildiğimiz fırtına boranfırtınasının anlamıda yaban fırtınası anlamında
|
şunuda belirtmekte istiyorum grup yorumla uzaktan yakından bir ilişkim bağlantım yoktur!!!!
|
benim nick aslında bi arkadaşım buldu... karakule kara esmer oldugum için solediğini düşünüyorum kule ise boyum 1,88 olunca kulede ordan anlamı bu.....
|
spain;herkesinde bildiği gibi ispanya demek
loco; ispanyolca cılgın deli anlamında Sivasspor.com1 |
[B]İÇİMDEKİ SİVAS AŞKI... : SÖNMEZ
YÜREĞİMDEKİ HASRET...: SÖNMEZ SİVASSPOR SEVDASI.....: SÖNMEZ İÇİMDE YANAN ATEŞ ....: SÖNMEZ . . . . ÜZERİME BÜTÜN İTFAİYECİLERİ GÖNDERSELER; BUNLAR SÖNMEEEZZZ... ÜZERİME KIZILIRMAĞINI DÖKSELER; BUNLAR SÖNMEEEZZZ... ÜZERİME OKYANUSLARI SALSALAR; AŞKIM, HASRETİM, SEVDAM, ATEŞİM,... SÖNMEEEZZZ...!!! BULGAR MEZALİMİ, JİVKOV BİLEEEE... ÜZERİME KIZILORDUYU SALSAAAA...; SOYADIM....................: [COLOR="Red"]SÖNMEZ[/COLOR]...!!![/B] |
[QUOTE=SONMEZ][B]İÇİMDEKİ SİVAS AŞKI... : SÖNMEZ
SOYADIM....................: [COLOR="Red"]SÖNMEZ[/COLOR]...!!![/B][/QUOTE] abi sabah sabah yapmasan diyorum:rolleyes: ac karnina gülmek olmuyor ;) :D ;) |
[QUOTE=SONMEZ][B]İÇİMDEKİ SİVAS AŞKI... : SÖNMEZ
YÜREĞİMDEKİ HASRET...: SÖNMEZ SİVASSPOR SEVDASI.....: SÖNMEZ İÇİMDE YANAN ATEŞ ....: SÖNMEZ . . . . ÜZERİME BÜTÜN İTFAİYECİLERİ GÖNDERSELER; BUNLAR SÖNMEEEZZZ... ÜZERİME KIZILIRMAĞINI DÖKSELER; BUNLAR SÖNMEEEZZZ... ÜZERİME OKYANUSLARI SALSALAR; AŞKIM, HASRETİM, SEVDAM, ATEŞİM,... SÖNMEEEZZZ...!!! BULGAR MEZALİMİ, JİVKOV BİLEEEE... ÜZERİME KIZILORDUYU SALSAAAA...; SOYADIM....................: [COLOR="Red"]SÖNMEZ[/COLOR]...!!![/B][/QUOTE] [B][COLOR="Blue"]HAYRANIM SENIN SU YAZILARINA SONMEZ ABI. GULEE GULEE BI HAL OLDUM :D [/COLOR][/B] |
Cok güzel arkadaşkar etem murat bileceğiniz gibi biri benim gercek
adım digeride cok değer verdiğim canım kadar sevdiğim bir arkadaşımın ismi bu kadar yetermi |
Ben tarihi çok seviyorum özelliklede TÜRK tarihini ,bu nedenle TÜRK tarihinden abide taşlarınada konu olmuş kültigin ismini seçtim.Çok isim var ama eski tarihten olsun istedim, bu ismi seviyorum.
tabi kendi ismimi de seviyorum-- Alparslan. |
[B]EEEEEEEEEEE.... BAŞKA YOK MU...???
DE HADİ YAZIIIIIIIIN... :) :) :) :) [/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:36. |