![]() |
-->: KÖTÜ GİDİŞ NASIL DURDURULABİLİR???
Bence oyun anlayaýisi degismeli.cok defansiv oynuyoruz.
|
lorant gitsin de kurtulsun takım
|
ana suc lorantda cünkü takimi bu kadar defansiv oynatmaya hakki yok...
özür ama bun kadarda olmaz ki ya... bi galatasaray maci var evlere senlik resmen beraberlige cikmislar 10 kisi kalan rakibine bile teslim oldular ... bu kadar korkak futbol oynatilmazzz... slmlar özsivasli bugra.... |
[QUOTE=hancer58]TEK COZUM LORANTA BYE BYE
BENCE BASKA ALTERNATİF YOK[/QUOTE] simdi antrenör degistirmek icin kötü zaman.diyelim loranti gönderdik yeni teknik direktör getirdik.yeni teknik adam takima uuym sagliyamassa ne yapacaz,kötü gidis devam ederse ne yapacaz.yeni teknik adam gelecek takimi taniyacak kendi sistemini uygulayana kadar bide baktin tehlike bölgesinin icindeyiz.loranti göndermeknen olmaz bu is.takimi en iyi taniyan lorant |
sorunu sadece lorantta aramak dogrumu bilmiyorum takımdada sorun var
futbola konsantre olmadan çıkmışlar herhalde tabi lorantın yaptıgı ayıp sen takımı yarı yolda bırak soyunma odasına kaç yönetim bir el atması lazım acilen |
valla onu teknik heyetle yönetim düşünsün tek dileğim küme düşmeyelim yeter
|
Lorant elindeki malzemeyle ancak bu kadar yapar. seneye defansı bozmdadan lorantıda göndermeden iki akıllı forvet olay biter. lorant gitmesin öyle adam gemez bidaha
|
takim yeni cikti 2.ligden.tecrübesiz takim yeni takim.böyle seylerin olmasi normal bence.takim su an iyi bir yerde beklentilerin üstünde oynuyoruz.hedefimizede cok yakiniz.insallah gelecek haftalarda düzelecektir
|
bence hersey normal falan deniliyor ama fazlada normal değil gibi ............ biz neden hep terleyelimki
|
TAKIMIN BU DENGESİZ OYUNU SU SAATEN SONRA DEGİŞMEZ.ANCAK 12PUAN ALSINLARDA EN AZINDAN BİZE YETER.TAKIMIN TRANSFERLERDEKİ HATASI DEVRE ARASI VURDUM DUYMAZLIK TAKIMI AYAGI KALDIRACAK BİR OYUNCU ALINMAMASI SONUCU SİVASSPORUMUZ BU HALLERE GELDİ.BAKIN DENİZLİ NEKADAR FARKETMİŞ DEVRE ARSI KAMPIYLA ADETA COSTU.BU DA MENAJER CAN ÇOBANOĞLU FARKI OLSA GEREK.BİZLERİN TEK YAPMASI GEREKEN LORANTIN TAKIMA GERKLİ KONSANTREYİ YAPMASINI BEKLEMEK.BU SAATTEN SONRA NE SİSTEM DEGİSİR NEDE KONDİSYON.ALLAH SONUMUZU HAYRETSİN.!!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:18. |