![]() |
-->: TAKIMIMIZI TANIYAMADIM
[COLOR="Blue"]kaderimizde buda varsa çekeriz başkanım inşallah düzelir bu yenilgi beni üzmedide futbolda yenmek ve yenilmekte var ama türkiyenin nerdeyse en iyi defansına sahip olan bir takım 4 tane gol yedi banada koyan bu oldu[/COLOR]
|
[B]12 hafta sonra gelen gabiliyetle nasıl olurda rehavete kapılıyorlar anlayabilmiş değilim:confused: [/B]
|
bu takimi bu hafta kimse taniyamadi ama gelecek hafta genclerbirligi cok iyi taniyacak ve bizde takimimizi geri taniyacaz
|
[QUOTE=Gunay][B]12 hafta sonra gelen gabiliyetle nasıl olurda rehavete kapılıyorlar anlayabilmiş değilim:confused: [/B][/QUOTE]
GUNAY GARDASLIK LORANTA YAPTIGIMIZ ELESTIRILERE GENELDE HERKES KIZIYO SIMDI SANA BIR ORNEK VEREYIM LORANTIN BIR TOPLANTIDA DENIZLI MACI ONCESI KALKIPTA SIVASSPORDA UCTANE SUPERLIG CAPINDA KALITELI OYUNCUSU VAR DEMEK GIBI BIR LUKSE SAHIP OLDUGUNA INANIYOMUSUN BENDE FUTBOLCU OLSAM LORANTIN BU ACIKLAMASINA ICERLERIM ZORUMA GIDER MADEM FUTBOL TAKIM OYUNU ORTADADA BIR BASARI VARSA TAKIMIN BASARISIDIR TAKIMLA ILGILI YORUM YAPARKEN BIRAZDAHA DIKKATLI OLMASI GEREKIR BENCE HERKES BUNU IYI BILIR HATTA FRANSADADA TURK TAKIMLARIYLA ILGILI YAPILAN YORUMLARIN COGUNDA TURK FUTBOLCUSUNUN DUYGUSAL OLDUGUNU NE KADAR IYI OLURSA OLSUN DUYGULARIYLA OYNADIGINI SOYLERLER BUNU COGUMUZDA ZATEN BILIRIZ BELKI BASKALARI SACMA BULACAK AMA BEN YENILGIYI BU ACIKLAMANIN VERDIGI KIRGINLIGA BAGLIYOM BU BENIM FIKRIM KATILAN OLUR OLMAZ AYRI KONU ..... |
erciyes galibiyetiyle rehavete kapıldık abi..tamamen bunun acısını çektik...
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]İnş. Gençlerbirliği maçıyla takımımız kendine gelecektir...[/FONT][/B]
|
başkanımmm bizi zor durumlara düşürmeyin böyle kötü günlerimizde olur ama o düşme hattına ne yapıp ediip yaklaşmayalım Allah muhafaza
|
EHH DEMEKKI BAZENELESTIRI YAPTIGIMIZ KISILERDE ELESTIRI YAPABILIYOSA ELESTIRIDE DOGAL VE KABUL GORENBISEYMIS
TABI BASKANIN SIVAS UZERINDEKI EMEGI INKAR EDILEMEZ AMA OLUSTURDUGU TAKIMI KENDISIDE TANIYAMIYOSA HERALDE AKLINDABENCE BIR TAKIM ONLEMLERDE VARDIR .......... |
[B]VALA Bİ GARİPLİK VAR AMA NE...?
BU UCUBE VE GARAİP SÜRECİ ACİLEN ATLATMAMIZ LAZIM. YOKSA ANAFOR SERSEMLİĞİNE KAPILIRSAK; TOPARLANMAMIZ MUCİZE OLUR...![/B] |
BİZ BİR MAÇ KAZANINCA HAVALARA GİRİYORUZ SONRADA BUNLAR OLUYOR BU KADAR KÖTÜ OYNANIRMI LORANTIN HATASI OLSA FUTBOLCULARIN MÜCADELESİ YETERSİZ
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:47. |