![]() |
-->: HAYDİ GURBETÇİ YİĞİDOLAR İSTANBUL' A
o maç çok kalabalık olacak takımımızı destekliyelim gurbetcileride bekleriz
|
inşallah gelir taraftarımızzz..hayal kırıklığına uğramayıuz inşallah..
|
maç biletleri çıkmış 22 ytl fiyat fene değil...sizce
|
bekleriz kadıköye ordayız millet ist sivaslıları görsün taraftarı öğrensinn
|
DÜŞÜNCE ÇOK ĞÜZEL AMA BEN PEK YAPILACXAGINI SANMIYORUM AMA İNŞALLAH GERÇEKLEŞİR.
|
cok güzel düsünce.ayri ayri gitmek iyi olmaz
|
HAYDİ GURBETÇİ YİĞİDOLAR İSTANBUL' A
[I][COLOR="DarkRed"][FONT="Georgia"]Bence cok guzel bir dusunce, imkani olan herkezin gitmesini isterim..
Ben sahsen kendim cok istiyorum hatta aylardir ev halkini ikna etmeye calisiyorum istanbula mac'a gidelim diye ama malesef cabalarim pek bir ise yaramiyor... Yanlis anlasilmak istemem ama bayan olmanin dez avantajlarindan biri.. mac'a gidememek degil yanliz gidememek sorun..[/FONT][/COLOR][/I] |
VALLA SARIYER MAÇI GİBİ OLUR İNŞALLAH. GÜZEL BİR ŞEKİLDE MAÇIMIZA GİDER Bİ DE YENDİK Mİ VAR MI ÖTESİİİİİİ !!!!
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Avrupadaki gurbetçilerimiz ordan uçak kaldırırlar bizde 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak Sivastan otobüs kaldırırız...Orada buluşuruz...Takıma güzel bir şekilde destek sağlarız...Ama Yiğidolardan bir istirhamımız var...Bize Fenerbahçe maçı için sponsor lazım...Yardımcı olabilecek olanlar bize ulaşsınlar...
[COLOR="Red"][U]Adres :[/U]1967 Sivasspor Genç TARAFTARLAR Derneği [U]Telefon:[/U]0-346-221-1967 [U]Cep telefon:[/U]0-505-776-51-58(Serhan KABURCUK)[/COLOR][/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Avrupadaki gurbetçilerimiz ordan uçak kaldırırlar bizde 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak Sivastan otobüs kaldırırız...Orada buluşuruz...Takıma güzel bir şekilde destek sağlarız...Ama Yiğidolardan bir istirhamımız var...Bize Fenerbahçe maçı için sponsor lazım...Yardımcı olabilecek olanlar bize ulaşsınlar...
[COLOR="Red"][U]Adres :[/U]1967 Sivasspor Genç TARAFTARLAR Derneği [U]Telefon:[/U]0-346-221-1967 [U]Cep telefon:[/U]0-505-776-51-58(Serhan KABURCUK)[/COLOR][/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]REİS YAZIN ÇOK GÜZEL OLMUŞ...3 HAFTA VAR ÖNÜMÜZDE ŞİMDİDEN ALT YAPIYI HAZIRLAMAMIZ LAZIM...HEP BİRLİKTE ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU STADYUMUNA GİDELİM..SİVASPORUMUZU DESTEKLEYELİM...[/FONT][/CENTER][/I][/B] [CENTER][img]http://www.sivasspor.com/chat/include/templates/openchat/images/icons/smileys/SM128.gif[/img][/CENTER] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:18. |