SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Lorant: "Çok iyi maç çıkardık.." (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6759)

erhan5834 19.03.2006 22:36

-->: Lorant: "Çok iyi maç çıkardık.."

[QUOTE=SivasSpor.Com]Lorant: "Çok iyi maç çıkardık.."Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant, 2-1 kazandıkları Gençlerbirliği maçı sonrası, çok iyi bir maç çıkardıklarını söyledi..

Rakiplerinin çok agresif bir takım olduğunu, maça ona göre hazırlandıklarını anlatan Lorant, şöyle konuştu:
''Aslında her iki takım açısından da çok güzel bir maç oldu. Her iki takım da çok iyi mücadele etti, koştu ve disiplinli oynadı. Özellikle defanslar disiplini hiç bozmadı. Beklemediğimiz bir şekilde 1-0 mağlup duruma düştük. Bu yüzden bu konuda futbolcularımı tebrik etmek istiyorum. Çünkü mağlup duruma düştükten sonra beraberliği, ondan sonra da galibiyeti istediler.''

Maçın hakemini de eleştiren Lorant, ''Hakemler konusunda özellikle son maçlarda biraz şanssızız. Çoğu verdikleri kararlar aleyhimize oluyor. Nedenini bir türlü anlayamıyorum'' dedi.[/QUOTE]
[B][I][CENTER]ilk defa ben sivassporu bukadar istekli gördüm helal olsun loranta umarım devamı gelir....[/CENTER][/I][/B]

ÇEÇEN İBO58 19.03.2006 22:46

[B][COLOR="Purple"]HELAL OLSUN LORANT TAKIMI HEP ÖYLE OYNATSAN BİLEĞİMİZ BÜKÜLMEZ[/COLOR][/B]

erhan5834 19.03.2006 23:10

[QUOTE=ÇEÇEN İBO58][B][COLOR="Purple"]HELAL OLSUN LORANT TAKIMI HEP ÖYLE OYNATSAN BİLEĞİMİZ BÜKÜLMEZ[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER]insallah da böyle yapacak devam edecek yani öyle tahmin ediyorumm ....[/CENTER][/I][/B]

ofgurleyuk78 19.03.2006 23:13

[QUOTE=agca58]futbolcularımı tebrik ediyorum..lorantı öven arkadaşlar geçen hafta neden yerden yere vuruyordunuz..şimdi güzel sistem yaptı diyorsunuz..

benim kanaatim lorant gitsin..[/QUOTE]

iyi tamam Lorant gitsin. Peki kim gelsin? Onu da söyle bari. Lige yeni çikmis bir takim su anda 7. sirada. Elindeki kadro belli. Biraz insafli olun yahu. Sudan geçerken at degistirilmez mis. Yillarin takimlari ne halde birazicik asagilara bakin. iyi aksamlar.

candan58 19.03.2006 23:19

TEK BİRŞEY DİYECEM SEVGİLİ HEMŞEHRİLERİM KATILIRMISINIZ BİLMEM AMA SİVASSPORUM İSTESİN YETER AMA BALİLİNİN BU AGRESİF HAREKETLERİNDEN VAZGEÇMESİ GEREKİR.

dogukan58 19.03.2006 23:21

bu maçı eger kaybetmiş olsaydık lorantında suyu ısınmıştı sanırım haddeyi aştı biraz takımı defansif oynata oynata

TracyMcGrady58 20.03.2006 00:08

vallaha bravo takima.0-1 dan 2-1 yenmek kolay degil hemde rakip gencler ve hakem olunca daha zor oluyo.hakkinin golu da bomba gibiydi roberto carlos gibi vurdu masallah

hattab 20.03.2006 00:12

Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
GUZEL BIR SKOR
UZUNLAFA GEREK YOK
NICE UC PUANLI MACLAR DILEYELIM.....

RüStü ElmaS 20.03.2006 00:38

Denizli mağlubiyetinden sonra Gençler maçıni alacağımıza inanıyordum, önceki yazılarımda bunu belirtmistim.

Sivasspor çok güçlü ve iyi takımla ligin en zorlu maçlarından birisini oynadı, zorda olsa hak ettiği üç puanın sahibi oldu.

Hakemler maalesef futbolcularımızın performansını düşürüyor.
Umarım önümüzdeki maçlarda hakemlerden yana şansımız güler.

Bu galibiyet ile Diyarbakır maçına tam motivasyonlu bir şekilde çıkacağımıza inanıyorum.

Bu galibiyeti bize yaşatan futbolcularımızı ve emeği geçen herkesi kutluyorum

fatih_98 20.03.2006 00:52

ağca gardas...lorant niye gitsin???..elindeki kadroya göre türkiyenin en başarili hocasi bikere...bunu kabul etsinler veya etmesinler..bu bir gerçek..takimi tebrik ederim ve başarilarin devamini dilereim..bence loranta bazi arkadaşlar biraz sert bakiyor....bence bu gereksiz..adam işini yapiyor!!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:37.