![]() |
-->: SIVAS`A AZERI OYUNCU
DIGER TAKIMLAR CATIR CATIR IMZA ATTIRIP OYUNCU ALIYOR,BIZDE HALEN BIR ICRAAT YOK.YOKSA COK GIZLIMI YURUTULUYOR GORUSMELER.NEYSE HAYIRLISI,GEC OLSUN GUC OLMASIN.INSALLAH TAKIMA FAYDALI OLACAK OYUNCULAR ALINIR.
|
[COLOR="Black"][B]Hayırlı olsun diyelim,kötü bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum sonuç itibariyle milli takım futbolcusu,İnşaAllah takımımızada fayda sağlayabilirde orta sahayı çekip çevirir bizlerde o gol yollarındaki tıkanıklığı aşabiliriz.[/B][/COLOR]
|
[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]Bizden birisi,inşaallah alınır ve faydalı olur....[/FONT][/I][/B][/COLOR]
|
Yabancı statüde zaten mevcut 4 oyuncumuz var, geriye alacağımız oyuncu sayısı 2 oluyor, 1 orta saha 1 forvet.
Orta sahaya Kurbanov düşünülüyor ve prensipte anlaşma aşamasına gelinmişse geriye 1 forvet oyuncu ihtiyacımız kalıyor. Peki Daha önce prensip anlaşmasına varıldığı açıklanan Brezilyalı orta saha oyuncusu Marcos Antonio'ya ne oldu ? vazmı geçildi. ? Bu durumda resmi imza atılıncaya kadar emin olup yorum yapmamak gereği ortaya çıkıyor tek temennimiz takımımıza çok fayda sağlayacak bir oyuncu olmasını arzulamak. ekvator milli takımının (futbolcularının) mücadele azmi ve kondisyonlarına hayran kaldım. bir oyuncu 2-3 kişilik koşuyordu bizede böyle süratli oyuncular lazım. Bravo ekvatora... |
İnşallah ii bi transfer olur!........
|
Ben pek umutlu değilim.Bence fazla bişey yapamaz.Azeri futbolu Türkiye'ye göre çok çok geride nasıl ayak uyduracak merak ediyorum.Eğer gelirse yanlış transferrr
|
[QUOTE=58-Göksun]Ben pek umutlu değilim.Bence fazla bişey yapamaz.Azeri futbolu Türkiye'ye göre çok çok geride nasıl ayak uyduracak merak ediyorum.Eğer gelirse yanlış transferrr[/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]Bence bu şekilde değerlendirilmemeli unutmayalım ki bir zamanlar fenerbahçeye transferedilip beğenilmeyerek gönderilen ETO şimdi bir futbol yıldızı....Önyargılı olmayalım.....[/FONT][/I][/B][/COLOR]:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: |
[QUOTE=FATIMA][COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]Bence bu şekilde değerlendirilmemeli unutmayalım ki bir zamanlar fenerbahçeye transferedilip beğenilmeyerek gönderilen ETO şimdi bir futbol yıldızı....Önyargılı olmayalım.....[/FONT][/I][/B][/COLOR]:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:[/QUOTE]
Belki haklısınız önyargılı olunmaması gerekir.Ama eto meselesi bildiğiniz gibi değil,sadece ismi geçmiş bi zamanlar transferi falan olmamış hatta görüşme bile olmamış.Geçtiğimiz aylarda Türkiye'ye geldiğinde de kendisi öyle olduğunu anlatmıştı |
türk milli takımına karşı bir kac ay önce oynamıştı kaliteli bir futbolcu eğer alınırsa yerli statüsünde oynayacaksa harika olur ben kendi adıma çok beğenmiştim
|
daha genç inşallah uzun süre faydalanırız
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:42. |