SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Sivas Divriğispor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=83)
-   -   Divriği Spor´a YARDIM eli uzatalim. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7081)

özsivasli1903 19.06.2006 17:12

-->: Divriği Spor Çürümeye Yüz Tutttu

olmuyo ki böyle bu resman skandal avrupada istanbulda 2 miliyonu askin sivasli var bunlari belli basli kisileri zengin biri cikarip 1 miliyon ytl verse seneye lig b ye cikarlar... yazik ya cikmasi zor ama düsmesi cok kolay... divrigiyi takip ediyorum lige iyi basliyolar ama inisli cikisli grafik ciziyolar demmeki adamlar cikmaya parasi yok mecnun baskan duy sesini divrigisporun...
Divrigispora yazik etmeyin ....

PARTNER58AHMET 19.06.2006 17:34

DİVRİĞİ SPORA SADECE SİAVSIN DEĞİL BÜTÜN SİVASSPORUN TARAFTARLARININ DESTEK OLMASI LAZIM VE İNŞALLAH LİGDEN ÇEKİLMEZDE YOLUNA DEVAM EDER

fructose 19.06.2006 19:28

Arcan hislerimize tercüman olmuşsun. Görüyoruz yıllardır SivasDemirspor 3.lige çıkacak diye bir umut besliyoruz ama hala hazırdaki Divriğisporu görmüyoruz.
Bu nasıl bir çelişkidir anlamıyorum. 3.lige çıkmanın ne kadar zor olduğunu herkes görüyor. Acaba bazı şeylerin kıymetini anlamak için onu kaybetmekmi lazım..
Divriğispor üvey evlat muamelesi gördükten sonra biz burada daha çok yazar çizeriz.

adres58 19.06.2006 20:23

Arcan kardeşimiz çok iyi tesbitlerde bulunmuş ağzına sağlık... Biz yıllarca tırnaklarımızla kazıya kazıya Süper Lige çıktık... Divriğisporda burnumuzun dibinde... Tamam Divriğide prof. topçuyu tutmak zor çünkü haliyle gelen topçu modern ve sosyal kişilikli Ama bizde taaa İstanbullarda pilot takımı aramamıza gerek yok... Düşünün 1000 km neresi 100 km neresi ama tabii durumun en iyisini büyükler bilir. Ben Tokatlıyım ama bilmem Tokat ı yıllarca Sivas ta büyüdüm yetiştim. Şu an Kastamonu ili Çatalzeytinde memurum. Vede bu ilçenin Spor kulübü başkanıyım (Çatalzeytinspor) yani anlayacağınız. az da olsa sorunları anlayabilecek durumdayım. Ama birazda insiyatif demek zorundayız. Takımımız farzedinki fes oldu. Ne kadar utanç verici bir durum. Geçen sene ve ondan önceki sene konum olarak ne kadarda rahat bir pozisyondaydı. Bunu takip ettiğim kadar söylüyorum. Eğer fesh edeceklerse versinler bana kulübü gerekli yasal işlemler ne ise gerçekleştirip bir Sivas gönüldaşı olarak Takımı yaşatayım. Bir ilçenin bir spor kulübü var vede onun elinden tutan yok.. Çok yazık. Ben Çatalzeytinspor kulübü başkanı olarak talibim.
Saygılarımla
Atilla Torun
Çatalzeytinspor kulübü başkanı

adres58 19.06.2006 20:40

Yönetim olarak talibiz...

Arcan kardeşimiz çok iyi tesbitlerde bulunmuş ağzına sağlık... Biz yıllarca tırnaklarımızla kazıya kazıya Süper Lige çıktık... Divriğisporda burnumuzun dibinde... Tamam Divriğide prof. topçuyu tutmak zor çünkü haliyle gelen topçu modern ve sosyal kişilikli Ama bizde taaa İstanbullarda pilot takımı aramamıza gerek yok... Düşünün 1000 km neresi 100 km neresi ama tabii durumun en iyisini büyükler bilir. Ben Tokatlıyım ama bilmem Tokat ı yıllarca Sivas ta büyüdüm yetiştim. Şu an Kastamonu ili Çatalzeytinde memurum. Vede bu ilçenin Spor kulübü başkanıyım (Çatalzeytinspor) yani anlayacağınız. az da olsa sorunları anlayabilecek durumdayım. Ama birazda insiyatif demek zorundayız. Takımımız farzedinki fes oldu. Ne kadar utanç verici bir durum. Geçen sene ve ondan önceki sene konum olarak ne kadarda rahat bir pozisyondaydı. Bunu takip ettiğim kadar söylüyorum. Eğer fesh edeceklerse versinler bana kulübü gerekli yasal işlemler ne ise gerçekleştirip bir Sivas gönüldaşı olarak Takımı yaşatayım. Bir ilçenin bir spor kulübü var vede onun elinden tutan yok.. Çok yazık. Ben Çatalzeytinspor kulübü başkanı olarak talibim. İsim hakkınıda kullanırız. Oturalım konuşalım...
Saygılarımla

Atilla Torun
Çatalzeytinspor kulübü başkanı

0505 345 74 94
0505 851 39 83
0366 516 17 87

çılgın-sedat 19.06.2006 20:42

[QUOTE=PARTNER58AHMET]DİVRİĞİ SPORA SADECE SİAVSIN DEĞİL BÜTÜN SİVASSPORUN TARAFTARLARININ DESTEK OLMASI LAZIM VE İNŞALLAH LİGDEN ÇEKİLMEZDE YOLUNA DEVAM EDER[/QUOTE]
BÖYLE BİRŞEY OLAMAZ YA O NA BUNA DESDEK VERECEKLERİNE KENDİ TAKIMLARINA DESDEK VERSİNLER OL MAZ BÖYLE
HA SİVASSPOR
HA DİVRĞİ SPOR
NE FARKEDER TAKATSPORA YARDIM EDECENE
A. ÜSKADARI ALACAĞINA
DİVRĞİ YE NİYE DESDEK YOK
SİVASSPOR KADAR BAŞARILI OLMASINI İSDEDİYİM TAKIM
DİVRİĞİ SPOR

35gürün58 19.06.2006 21:56

Haberi okuyunca içim burkuldu, Yıllarca İzmir'de sporu takip ederken sivassporumuzu ve Divriğisporu spor sayfalarından özellikle arar başarı haberlerini okuyunca keyiflenirdim........Şu duruma bak Pilot takım için Üsküdarı alıyoruz tam bu sırada tarihe not düşercesine parasızlık yüzünden Divriğispor kapanma noktasına geliyor. Üsküdarı pilot takım olarak seçmenin belki mantıklı tarafı vardır İstanbul nüfusu gençlik potansiyeli vs. nedenlerden ,ama bu Divriğispora sahip çıkılmaması anlamına gelmemeli...Herhalde bu haber ve gelişme üzerine Sn. Başkanımız Mecnun Otyakmaz adam sendeci bir tavır takınmayacak Sivaslı olmanın hemde Başkan olmanın gereğini yerine getirerek bir çözüm yolu bulacaktır.
Kaldıki HUKUKEN MÜMKÜN OLUP OLMADIĞInı bilmemekle birlikte Kayseri Erciyes ve Kayseri takımları arasındaki isim değişikliği ile fiilen ligde kalması bizede bir yol gösterebilir, Örneğin bir kongre ile takımın ismi ;
a) Sivas Belediyespor veya
b) Sivasdemirspor
olarak da değiştirilerek 3.ligde sivas takımının devam etmesi sağlanabilir,
veya
c) Sivas Kale ÇelikSpor veya Kale Çelik divriğispor .Sayın Sadık Özgür işadamı olarak memleketinin takımına sahip çıkabilir,çıkmalıdırda

tabiii bunlar çıkış yolu yoksa alternatif çözümler, ancak en iyi çözüm kuşkusuz bugüne kadar yaşayan yaşatılan Divriğispor olarak devamını sağlamak.
Bu arada Çatalzeytinspor başkanı sn. Atilla Torun'u da memleketine sahip çıkan anlamlı çıkışı için kutlamak gerekiyor, yukardaki alternatiflerin gerçekleştirilmesi ,gerçekleşmezse Atilla torun'a destek olunması bir Sivaslılık borcudur.
Sivasspor Başkanı Sn. Mecnun OTYAKMAZ
Kale Çelik sahibi sn. Sadık ÖZGÜR
Sivas Valisi sn. CANPOLAT,
SİVASLI İŞADAMLARI..........Sivastaki ve sivas dışındaki 6 milyon sivaslının gözü sizlerde Divriğispor 'u yaşatın lütfen.....

sinan58_34 19.06.2006 22:19

[B][I]biran once sahıp cıkılması lazım goz gore gore bı takımı cıkmaza suruklemek sivassporumuza yakısmaz destek vermelerı lazım ınsallah en kısa zamanda destek cıkılır [/I][/B]

aykut-akay 19.06.2006 23:41

artik divrigi icinde iyi günler bekliyor elele verme zamani cünkü biz sivasliyiz

35gürün58 20.06.2006 06:09

[QUOTE=35gürün58]Haberi okuyunca içim burkuldu, Yıllarca İzmir'de sporu takip ederken sivassporumuzu ve Divriğisporu spor sayfalarından özellikle arar başarı haberlerini okuyunca keyiflenirdim........Şu duruma bak Pilot takım için Üsküdarı alıyoruz tam bu sırada tarihe not düşercesine parasızlık yüzünden Divriğispor kapanma noktasına geliyor. Üsküdarı pilot takım olarak seçmenin belki mantıklı tarafı vardır İstanbul nüfusu gençlik potansiyeli vs. nedenlerden ,ama bu Divriğispora sahip çıkılmaması anlamına gelmemeli...Herhalde bu haber ve gelişme üzerine Sn. Başkanımız Mecnun Otyakmaz adam sendeci bir tavır takınmayacak Sivaslı olmanın hemde Başkan olmanın gereğini yerine getirerek bir çözüm yolu bulacaktır.
Kaldıki HUKUKEN MÜMKÜN OLUP OLMADIĞInı bilmemekle birlikte Kayseri Erciyes ve Kayseri takımları arasındaki isim değişikliği ile fiilen ligde kalması bizede bir yol gösterebilir, Örneğin bir kongre ile takımın ismi ;
a) Sivas Belediyespor veya
b) Sivasdemirspor
olarak da değiştirilerek 3.ligde sivas takımının devam etmesi sağlanabilir,
veya
c) Sivas Kale ÇelikSpor veya Kale Çelik divriğispor .Sayın Sadık Özgür işadamı olarak memleketinin takımına sahip çıkabilir,çıkmalıdırda

tabiii bunlar çıkış yolu yoksa alternatif çözümler, ancak en iyi çözüm kuşkusuz bugüne kadar yaşayan yaşatılan Divriğispor olarak devamını sağlamak.
Bu arada Çatalzeytinspor başkanı sn. Atilla Torun'u da memleketine sahip çıkan anlamlı çıkışı için kutlamak gerekiyor, yukardaki alternatiflerin gerçekleştirilmesi ,gerçekleşmezse Atilla torun'a destek olunması bir Sivaslılık borcudur.
Sivasspor Başkanı Sn. Mecnun OTYAKMAZ
Kale Çelik sahibi sn. Sadık ÖZGÜR
Sivas Valisi sn. CANPOLAT,
SİVASLI İŞADAMLARI..........Sivastaki ve sivas dışındaki 6 milyon sivaslının gözü sizlerde Divriğispor 'u yaşatın lütfen.....[/QUOTE]

Sn.Başkan Mecnun Otyakmaz'ın Divriğispora sahip çıkılacağı beyanatını okuyunca çok sevindim. Kendisini Sivaslılık ruhu ve hassasiyeti için kutluyorum.
Tüm Sivaslılar adına Sağolsun varolsun Büyük başkan..kendinden bekleneni tereddüt etmeden yapacağından emindim....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:05.