![]() |
AMA SİVAS HEMEN GECE KÜLÜBÜ AÇMAMIZ LAZIM... :lol: :lol: :lol:
|
[quote=sivaslim58]G.... KILI AĞARMIŞ 90 KİLOYU GEÇMİŞ.BU YIL MALULEN EMEKLİ OLACAKMIŞ.HİPODRUMDAN ÇIKMAYAN,ZATEN YARARLI OLSA BEŞİKTAŞTA OYNARDI.SİVASA EN İYİ GETİRİSİ SİVASTA YAPACAĞI HARCAMALARDIR.ATYARIŞI ÇOK OYNUYORMUŞ.[/quote]aynen katılıorum...
ya şarapçının teki...geçen bi maçta 3 e tek bjk ilerlio...top sergende...sergene koşamıo..arkadan gelip topu alıolar..yani sergen bitmiştir..sergeni alıp napıcan..kaptan yapıcaklarmış..hahaha...adam 90 dakika futbol oynuyamıoki..nasıl kaptan olucak..sergen yerine daha aklı başında..daha efendi bi lider almalıyız.. |
başkanımız sergene herhangi bir teklifte bulunmadığını açıkladı.sergeni yakından tanıdığını arasıra biraraya geldiklerini ama transfer kusunda aralarında bir konuşma geçmediğini söylemiş
|
[quote=serkankustarci]Sergen in Sivasspora fayda sağlayacağına inanmıyorum.Ama Beşiktaşta oynayamayan,örneğin;
Berkant,EmreAşık,Veysel alınabilir. Rıza Çalımbayında Sivasspora yardımcı olacağına inanıyorum[/quote]evet çok haklısın..özellikle emre aşık..kaptanlık yapabilecek kapasitede bence...berkant ve veysel ii golcüler..sivasa bunların yararı dokunur.. |
İlk duyduğum zaman,arkadaşlar şaka yapıyor herhalde dedim.Geçmişte bir aralar fena değildi.Şimdiye gelelim.Bir sürü takım değiştirmiş veya yarı yolda bırakmış,disiplin sıfır,özveri yok,sorumluluk duygusu gelişmemiş bu futbolcu,gerek futboluyla ve gerekse özel yaşamıyla SİVASSPOR'umuza yararlı olamayacağı gibi,çiçeği burnunda takımımızın arkadaşlık ve kardeşlik havasını da bozacağını düşünüyorum
... ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... |
arkadaşlar........ben.....gidiyorummmmmmmmmmmmmm....................
kendinize....iyi....bakın.................................. .nereye....gideceğimi......sorarsanız....söylerim............... |
GÜLE GÜLE GARDAŞ KENDİNE İİ BAK AMA NEREYE GİDİYON???
|
[quote=tolga06]arkadaşlar........
ben.....gidiyorummmmmmmmmmmmmm.................... kendinize....iyi....bakın................................... nereye....gideceğimi......sorarsanız....söylerim...............[/quote] Söyleyeyim.Antalya'ya gidiyoruz.Değilmi? :D ...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... |
[size=7][color=red]Anasayfada yazdigim yorumu aynen buraya ilave ediyorum.
Bence hic iyi bir fikir degil!! Takavüte cikmasina 1 sene kalan Sergen in SIVASSPORA Yararli olacagini düsünemiyorum!Bize Taze KAN lazim Genc ve Dinamik Oyuncular lazim!!! Saygilar . [/color][/size] |
neden olmasın şöhretli bir futbolcu bizi gündemde tutar..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:28. |