![]() |
-->: STADYUM MUHTEŞEM OLUYOR AMA......
[QUOTE=sinan-58]erdal gormustursunku skorbodun yerini eskisinin biraz arkasına hazırlamışlar tek koymak kalmıstı sanırım daha değişmez[/QUOTE]
sevgili kardeşim, burası Türkiye. bilirsinki burda olmayacak diye bir şey yok. eğer biz bu sitede bu işin üzerine giderde sayın valimize bu konuyu aktarabilirsek sayın valimize de mantıklı gelecektir. bundan eminim. |
gardaslar simdi sivasstayim tasinilabilen bilgisayarimnanim sonra sasirmayin o yuzden konusabiliyorum
|
hadi hayırlı olsun insAllah orda bu sende cok basarılı olucaz Rüstü Abi resimleri Bekliyoruz Dört gözle
|
sahayi allah izin verirse yarin bakacam nasil olmus cok merak ettim
|
su resimleri cok merak ettik bu sene sivasa gidemiyoz resimlerden görelim su stadi... memlekete gidenlerede hayirli tatiller benim icinde gezin
|
insallah güzel bi stadimiz olur. bazi arkadaslarin stadin daha güzel görünmesi ile ilgili fikir üretmelerini cok olumlu buldum. insallah gerekli yerlere ulastirilip uygulanir.
|
stad ha hiç gitmedim ama gidersem ilk fırsatta görecem hayırlı ogurlu olur iyi şallah [email]cebrail.58@hotmail.com[/email]
|
[B]sivaslı kardeşlerime yakışır şekilde olacağına eminim
hayırlısı olsun bu stadyumda futbol seyretmek cok zevkli ve neşeli olacak galiba[/B] |
Sagol erdal gardas iste sivaslilik bu
|
[QUOTE=yigido Atilla]Sagol erdal gardas iste sivaslilik bu[/QUOTE]
önemli değil Atilla gardaş, beğendin beğendinmi stadın yeni halini |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:32. |