![]() |
-->: SIZCE 2006/2007 SEZONU NASIL GECER.?
[COLOR="black"][B]45-50 arasını ancak bulabiliriz,bu senede UEFA ya gideceğimizden çokta umutlu değilim.
Tabiki bu konuda yanılmak en büyük dileğim.[/B][/COLOR] |
[QUOTE=gokbora][COLOR="Blue"][B]SIVASSSPORUN BU SENE FIKSTUR AVANTAJI VAR
13.HAFTAYAKADAR TEK BIR MAC ZORLU GECER ODA FENER MACI BU HAFTAYA KADAR KANAATIMCE 25 PUAN TOPLAR LIGIDE ILK 6 DA KALARAK 56 PUANLA BITIRIR [FONT="Arial Black"]YIGIDOLAR BU SENE DAHA IYI BIR GRAFIK CIZECEK[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE] ARKADAŞIM HATIRLATIRIMKI GEÇEN SENE GS ALİ SAMİYENDE ELİMİZDEN SON DAKİKADA KAÇTI BURADA KÖK SOKTURDUK BEŞİKTAŞI SİVASTA FARK ATACAĞIMIZ MAÇI KAÇIRDIK İSTANBULDA YENDİK TRABZONU İSTANBULDA YENDİK TRABZONDA BERABERE KALDIK YANİ HERŞEY ORTADA BİZE BUYUK KUCUK FARKETMEZ biz bu sene uefa ya kesin gideriz |
bence ilk hedef ligde kalmak olacak kalmayi garantilersek uefa zorlariz
|
YENI TRANSFER SERDAR AKDOĞAN ÇOK BEĞENILIYOMUŞ YENI YILDIZ ÇIKIYO ARKADAŞLAR
|
HAYIRLISIYLA LIGI EN IYI ŞEKILDE TAMAMLARIZ
|
[B]Ümit fakirin dileğidir bizde diger takımlar kadar zengin olmadığımıza göre yüreğimizle oynayıp iyi birde gecerse cok güzel olacak aksini bile düşünmek istemiyorum[/B]
|
Avrupa arenasına gidebilecek kadar puan toplasak yeter.Ama geçen seneden daha fazla puan toplamamız lazım.
|
takımı daha izlemedik cumhuriyet kupasında izledikten sonra yorum yapmak daha mantıklı takımın iskeleti bozulmadı yeni transferler isabetli olursa geçen sezona göre daha iyi olur peczede daha agresif ve hücumu seven bir antranör önemli olan orta sahamız carvallo yu çok merak ediyorum birde bence ertuğrulda orta sahada faydalı olabilecek bir futbolcumuz inşallah çok başarılı bir sezon geçiririz. İlk maçı sabırsızlıkla bekliyorum.
|
[B][COLOR="Blue"]Şu Anda Bır Sey Solmenın Bır Sey Anlam Ifade Etmedıgını Dusunuyorum Top Yuvarlak Saha Dıkdortgen Hersey Sahadakı 11İn Elinde..
Bekleyıp Gorecegız...[/COLOR][/B] |
tahminim ilk bes eger sezona iyi baslarsak,,,
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:17. |