![]() |
-->: DUYURU....
Annem beni yetiştirdi bu ellere yolladı
Al sancağı teslim etti, Allah'a ısmarladı Boş oturma çalış dedi, hizmet eyle vatana Sütüm sana helal olmaz saldırmazsan düşmana Arş ileri, marş ileri, Türk askeri dönmez geri Yastığımız mezar taşı, yorganımız kan olsun Biz bu yoldan döner isek namus bize ar olsun Ne şereftir ölmek bize bu güzel vatan için Yanar yürek yurt aşkıyla daima için için Arş ileri, marş ileri, Türk askeri dönmez geri SADECE BU DUYURU ANA SAYFADA KALSIN DİYE YAZIYIYORUM |
ARKADAŞLAR ALMAYALIM BU .................. ÇOCUKLARIN MALLARINI
YAZIK O ÇOCUKLARA ELLERİN SİLAHLAR KORKU İÇİN DE YAŞIYORLAR BİR LAF BİLİRSİNİZ BELKİ ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESDE AHESDE KAHROLSUN İSRAİL VE İŞ BİRLİKCİLERİ YAŞASIN FİLİSTİN |
sonuna kadar bizde elimizden geldigi kadar eylemde parcamiz olursa ne mutlu bize ben size biiz ama su an aramaktayimmmm
|
arkadaslar aradim buldum buraya girim 3. secenekte tiklayip dinyeyin (filistin yazan yer)
[url]http://www.firaset.net/arsiv.php?kat_id=537&Kat_ad=ABDURRAHMAN%20ÖNÜL%20KLİPLER&type=KLİPLER&tur=MULTİMEDYA&siralama=sureadi&siralamasekli=ASC[/url] [url]http://www.firaset.net/arsiv.php?kat_id=537&Kat_ad=ABDURRAHMAN%20ÖNÜL%20KLİPLER&type=KLİPLER&tur=MULTİMEDYA&siralama=sureadi&siralamasekli=ASC[/url] |
[QUOTE=EMİNÇOLAK][B]FİLİSTİN'E DESTEK ve BOYKOTA DAVET
Filistinli kardeşlerimize yapılan zulme telin ediyor, bu zulmü yapan İsrail ve ABD'nin mallarını hemşehrilerimizi boykota davet ediyoruz. Kazım Çimen Sivaslılar Vakfı Yönetim Kurulu adına FİLİSTİN'E DESTEK ve BOYKOTA DAVET Filistinli kardeşlerimize yapılan zulme telin ediyor, bu zulmü yapan İsrail ve ABD'nin mallarını hemşehrilerimizi boykota davet ediyoruz. Muhsin Kaya Sivas Platformu Adına Antalya Sivaslılar Derneği Aydın Sivaslılar Derneği Balıkesir Sivaslılar Derneği Bursa Sivas Dayanışma Derneği Eskişehir Sivaslılar Derneği İstanbul Sivas Kültür Derneği İzmir Sivaslılar Derneği Kayseri Sivaslılar Derneği Kocaeli Sivaslılar Dayanışma Derneği Konya Sivaslılar Derneği Mersin Sivaslılar Derneği Sakarya Sivas Dayanışma Derneği Yalova Sivas Sosyal ve Kültür Derneği Almanya ve Fransa Sivaslılar Derneği ve Sivas ilçeleri dernek başkanları[/B][/QUOTE] [B]PEYGAMBERİMİZ HZ. MUHAMMED MUSTAFA (SAV) EFENDİMİZİN BUYURDUĞU GİBİ "SİZDEN BİRİSİ BİR MÜNKERİ (KÖTÜLÜĞÜ) GÖRDÜĞÜ ZAMAN ONU ELİYLE DEĞİŞTİRSİN BUNA GÜCÜ YETMEZ İSE DİLİYLE BUNADA GÜCÜ YETMEZ İSE KALBİ İLE O ŞEYE BUĞZ (LANET) ETSİN BİZLERDE ELİMİZDEN GELEN TEPKİYİ GÖSTERMELİYİZ [/B] |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Şerefsiz İsrailin sonu yakın...İyce azıttılar...Elimizden bişey gelmiyo gelmiyo ama hem maddi hem manevi bişiler yapılabilir..[/FONT][/B]
[B][CENTER][COLOR="Blue"]HAYBER HAYBER YA YAHUT!!!!!![/COLOR][/CENTER][/B] |
dediniz gibi sonu yakibndir israilin bu arada vermis oldunuz adresler izledim gercekleri gösteriyo
|
[COLOR="Red"]Allah Kahhâr ismi ile muamele etsin israile,rusyaya,abdye ve bütün zalimlere[/COLOR]
|
filistinli gardaşlarımıza allah yardım eylesin yahudiyede rabbim kahreylesin belasını versin
|
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZ ORADA DÜŞMAN MERMİLERİ FÜZELERİ ALTINDA YAŞARKEN BİZ BUNA SEYİRCİ KALMAMALIYIZ İSRAİL MALLARINI BOYKOT ETMEK ÇOK İYİ BİR FİKİR ABİMİZE SONUNA KADAR DESTEK VERELİM BEN BİRKAÇ İSRAİL MALI BİLİYORUM İSTERSENİZ İLK ONLARI BOYKOT ETMEKLE BAŞLAYALIM COCA COLA,ARİEL MATİK,PEPSİ ZATEN BU ÜRÜNLERE BOYKOT YAPARSAK İSRAİL BATACAKTIR ÇÜNKÜ DÜNYA PİYASASINDA BÜYÜK PAYA SAHİP ÜRÜNLER BUNLARDIR ALLAH MÜSLÜMAN KARDEŞLERİME SABIR İHSAN EYLESİN YAŞASIN BÜYÜK İNTİFADA YAŞASIN FİLİSTİN HALKININ BAĞIMSIZLIĞI KAHROLSUN SİYONİZM KAHROLSUN EMPERYALİZM
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:48. |