![]() |
-->: AYDIN GÜLER`LE RÖPORTAJ
Öncelikle Aydın beyi bu röportajı kabul edip, soruları yanıtladığı için kendisine teşekkür ederim.
Sivasspor süperlige çıktıktan sonra Sivas' ımızın imajının olumlu yönde değişdiğini ve Sivas' ın adının artık tüm dünyada duyulmasına katılmamamak elde değil. Bizde bu konuda site olarak elimizden geleni yapıyoruz. Aydın beyin Üniversite, yönetim ve taraftarlarla sitemiz aracılığıyla yapılacak olan organizelere büyük destek vermesi bizleri fazlasıyla sevindirmiştir. Organizelerin başarılı olması iaçısından üniversite gibi önemli bir müessenin bu tür organizelere destek vermesi, taraftarlar için son dereece önemlidir. Ayrıca sitemizin başarılı yöneticilerinden Nilay hanımı son derece önemli olan bayan taraftarlar konusundada göstermiş olduğu hassasiyetten ve başlatmış olduğu araştırma ve organizelerden ve yapmış olduğu röportajlardan dolayı kendisini kutluyorum. |
Sayın Aydın Güler' e benimle röportaj yapmayı kabul ettiği için teşekkür ederim.
kendisiyle ve BESYO. Öğretim Görevlisi Sayın Ali Tatar'la Üniversitemizde Bayan Taraftar Organizasyonu yapmak konusunda hazırlıklara başladık. Bu konuda Sivasspor Yönetiminden bazı beklentilerimiz var, yolumuzu açacak çözümler bekliyoruz. |
[B]Sezon başladığı zaman ilk etapta bir grup Bayan Taraftarın 4 Eylül Stadyumunda yerlerini alması için çalışmalara başladık. Okulların açılmasıyla birlikte bu konuda yoğun bir şekilde çalışmalara başlayacağız. Bayan Taraftar sayısını artırmayı daha sonraki sezonlarda da bunun sürekliliğini sağlamayı ve bir gelenek haline getirmeyi planlıyoruz.valla ne dilelim cok güzel olur deriz sağ ol aydın bey bu röportajdan dolayı güzel fikirlerinizden dolayı cok teşekkürler[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:57. |