![]() |
-->: SİVAS ANADOLUSPOR ŞEÇMELERİ YAPILACAK
YETENEKLİ ARKADAŞLAR HADİ HÜCUUUUUUM
|
Sivasspor’a futbolcu kazandırmak için pilot takım olarak belirlenen 3. lig takımı Sivas Anadoluspor (Üsküdar Anadoluspor) futbolcu seçmeleri 22-23 Temmuz tarihlerinde yapılacak.
İstanbul’da saat 11.00’de Selimiye stadında yapılacak olan seçmelere çok sayıda futbolcunun katılacağı ifade edildi. Yapılacak olan seçmelerde beğenilen futbolcular Sivas Anadoluspor teknik heyeti tarafından takıma dahil edilecek. Sivasspor yönetimi, Sivas Anadoluspor’dan bir çok futbolcuyu önümüzdeki yıl Kırmızı-beyaz renklere bağlamayı hedefliyor. |
Gardaşlar bizlere düşen burda senin benim değil. Bu sitenin amacı bana göre kulübümüzü desteklemek ve yararlı olmaktır. Tabiki bu arada site sayesinde güzel dostluklara ve bereberliklere kardeşliklerede adım atılmaktadır.
DİLERİM SEÇMELERDE HAKEDEN,İYİ OLKAN KAZANIR VE BİZLERDE SONUNA KADAR DESTEKLERİZ.... |
inşallah bende girmeye çalışcam seçmlere BAKIN ARKADAŞLAR KURALARDA VE YAKIN ZAMANDA ÇIKAN GAZETELERDE TAKIMIMIZIN ADI ANADOLU ÜSKÜDR DİYE GEÇMEKTE SİZ TUTTURMUŞUNUZ ANADOLU SİVASSPOR DİYOSUNUZ BAKIN KURALARIN ÇEKİMİNE GRUPTA İSİM NE NEYSE SEÇMELERE ANADOLU ÜSKÜDAR TARAFTARLARIDA GELMEYE ÇALIŞACAKTIR GAZETEDEN ALINA BİLGİE GÖRE STADIN ERİ BEYLERBEİ DİYE GEÇİYOR HAYIRLISI OLSUN
|
[QUOTE=yigidolar06]ÜSKÜDARLI BİR KARDEŞİMİZ VAR ADIYAMANLI TARIK ŞİMDİDEN ONUN KAZANMASINI VE İLERDE SİVASSPORUMUZA HİZMET ETMESİNİ İSTİYORUM[/QUOTE]
Yazdigindan fazla birsey anlayamadim kardes Sivasspora ne gibi hizmet edecekmis yukarida yazdigindan hic bir sey anlasilmiyor .Sivasspora hizmet etmet isteyene basimizin üstünde yeri var .......bilgilindirirsen seviniriz |
[B]Tarık seçmelerde sana başarılar dilerim umarım başarılı olur takımda yerini alırsın...
Ayrıca katılacak diğer arkadaşlara da başarılar dilerim...[/B] |
teşekkür ederim ABİLER KARDEŞLER İNŞALLAH SEÇMELERE KATILMAM GERÇEKLEŞİR VE ELİMDEN GELENİ YAPARIM SİZLERİN DUASINI ALMAK İSTERİM İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOK SAOLLUN ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN KADER KISMET İŞTE NE OLUCAKSA HAYIRLISI OLSUN İLERDE SİVASSPORDA OYNADIGIM ZAMAN NE FAYDASI OLCAGINI GÖREBİLRİSİNİZ YETERKİ KISMET OLSUN KALIN SAGLICAKLA
|
[B]SEÇMELERE KATILACAK ARKADAŞLARA
BAŞARILAR DİLİYORUM... BU ARADA BENİM BİR YEĞENİM DE KATILACAK HAYDİ HAYIRLISI... TARIK KARDEŞ HADİ GÖSTER KENDİNİ...[/B] |
[QUOTE=yigido Atilla]Yazdigindan fazla birsey anlayamadim kardes Sivasspora ne gibi hizmet edecekmis yukarida yazdigindan hic bir sey anlasilmiyor .Sivasspora hizmet etmet isteyene basimizin üstünde yeri var .......bilgilindirirsen seviniriz[/QUOTE]
bu kardeşimiz üsküdar anadolunun alt yapısından yetişmiş.kendine güvenenbizleri seven bu secmelere katılacak olan kardeşimizdir.[url]www.uskudaranadolu.com[/url] sitesine gir orda arkadaş hakkında bilgi alabilirsin |
eyvallah sönmez abi çok saol yegeninede başarıalr dilerim inşallah hayırlısı olur
deniz abi ben tam olarak ÜSKÜDARIMIN alt yapısından yetişemdim ama YEEŞİL BEYAZ OLAN Başka bir takımda yetiştim oda ÜSKÜDARIMIZA BAGLI BİR SEMTİN TAKIMIYDI AMA YALAN YOK ÇOCUKLUGUM ÜSKÜDAR MAÇALRINDA GEÇTİ YANİ BİR NEVİ ALT YAPIDA DENİLE BİLİR SENİNDE BUNU KAST ETTİGNİ BİLİYORUM YANİ RESMİ OLMASAKTA HERŞEYİMİZLE ÇEKİRDEKTEN GELME BİR ÜSKÜDARLIYIZ HAFTA SONU İÇİN DULARINIZI EKSİK ETMEYİN ABİLER KARDEŞLER DOSTLAR |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:41. |