![]() |
abı bırıncı agızdan duydum ya.hatta ertugrul antalya spor,eskısehır,mardın,altay,bolu,kocaeli ve dıyarbakırdan bırıne satılacak kiraya werılmeyecek.zaten bıldıgım kadarıyla hocayla degıl bulent uygun soylemmıs ertugrula
hayrettın yerlıkaya ertugrul arslan bunlar bızım kardeslerımız sahıp cıkmamız lazım |
-->: VÖCKLABRUCK 1-4 SİVASSPOR
Ertugrul nasıl gıder yaa!!! siwassporun superlıge imzasını attıran isimlerden ertugrul arslana yapılan buyuk bır ayıp buyuk bır terbıyesızlık gectıgımız sezonda da yapılmıstı oynamayı hak eden futbolcular yedek kulubesınde oturdu oynamayı hak etmeyen yalakacılar ise ilk 11 vazgecılmezlerı oldu gecen sezon lorant yuzunden oldu bu sezon ne ıcın satılıoo anladıgım kadarıylada menajer BULENT UYGUN yuzunden futbolcularını tanımıosan bırakacan abii menajerlıgı insanların hayatlarıyla oynama UYGUN...
|
adımız duyulmuştur inşallah adrese ulaşmıştır
|
[COLOR="Blue"]SKOR GÜZEL ÇEKİLEN RESİMLERDE HARİKA ELİNİZE SAĞLIK [url]WWW.SİVASSPOR.COM[/url][/COLOR]
|
allah allah nasi gondeririler ertugrulu adam hazirlikmaclarinda 3 gol kaydetti ii oynuyorki gol atiyor sayin bulent uygun ole kolay degil bir bir futbolcuyu kazan mak
|
yanı demekkı ıyı futbolcu olmak onemlı degıl futbol camıasında cunkı bu cıkıyor sonucta hem acıklma yapılıyor kampın en ıyılerınden bırısı dıye hemde gonderılme kararı alınıyor ıste ınsanın aklını karıstıran bu...
HEP DESTEK TAM DESTEKKKK HAYDİ YİĞİDOLAR SAHİP CIKALIM........ |
Ertugrul
Arkadaşlar Ertuğrul 2 yıldır ne oynadı ki boyle savunuyorsunuz ? Bursaspora gitti orada da yedege düştü ! Hem Lorant hem de Pecze yararlı görmüyor. Üstelik bizde en iyi oldugu dönemde de hiçbir zaman defansa yardım etmezdi ? Hal böyle 2-3 kişiyi çalımlayıp geçti diye Ertugrul hayranlığı yapmanız biraz yanlış olmuyor mu ?
|
kokomo bey acaba superlıge nasıl cıktık hıc bır bılgınız yok herhalde.zaten oynatılmadıgı ıcın ızlemedıgın ıcın boyle konusuyorsun eger superlıge nasıl cıktıgımızı gorseydınız boyle dusunmezdınız.100 kısıye sorsan ancak 1 kısı senın dusundugunu dusunurdu.... iyi gunler
en buyuk sıvasspor |
evet arkdaslar gecen senede gorduk ertugrulun yerınde oynayan arkadasları ertugrulun sıvasa katkısını goz ardı etmemek lazım.benım dusuncem ertugrul gecen sezonkı takımdada oynardı bu senekı takımımızda da oynar.benım okudugum kadarıyla bulent uygun ertufrul m.yıldız ılhan ummak hakkında onların degerlerını cok ıyı anladık acıklamasıydı ama sımdı ne oldu hadı kampta kotu desek acıklama yapılıyor ertugrul bomba gıbı gelıyor dıye hatta gollerı konusuluyor ama tabıkı bızım bılmedıgımız seyler olabılır.hayrettın ve ertugrula sahsen ben destek verıyorum..
|
aga biri tutalım diye diğerini kaçırmayalım.. kişiler her zaman geçicidir bunu unutmayalım.. önemli olan sivasspor ölümsüz olsun o yeter.. bunuda kımsağlarsa sağlasın
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:36. |