![]() |
Herhalde Rıza hoca, Sivasspor'a verebileceği futbolcularını teknik kadroya gösterecek. Çok iyi olur. İsmail Hoca UEFA için kadro kurmaya bu maçta başlamış olur....
|
[i][b]Ben Böyle Bişey olacağını pek zannetmiyorum.Ama böyle bir maçta Siivasımızın iyi bir reklamını yapar hani.[/i][/b]
|
ben zannetmiyorum
ama olursada süper olur |
öyle olmazsa gazete yazmaz heralde dimi ama
|
[quote=Kaptan_58GENCLiK][b]A Kategorisi lideri Sivasspor, Beşiktaş ile dostluk maçı yapacak.. Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Sivasspor ile Beşiktaş'ın 10 Mayıs Salı günü Ali Sami Yen Stadı'nda özel bir maç yapacağını açıkladı..
Ünsal, Ali Sami Yen Stadı'nda saat 20.00'de oynanacak karşılaşmanın tüm gelirinin Sivasspor'un olacağını açıkladı. Ünsal, şunları kaydetti: ''Maça özellikle İstanbul ve çevre illerden katılımın fazla olacağını ümit ediyorum. Bu karşılaşmanın yapılmasında büyük katkı sağlayan Sivaslı hemşehrimiz Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'a da teşekkür ediyorum.'' [/b] [size=6][color=darkblue][i][b] HELAL OLSUN SİZE HELAL OLSUN[/b][/i][/color][/size][/quote] |
RIZA HOCAMIZ SAGOLSUN SİVASIMIZA İLK YARDIMI AMA EMİNİM SON DEGİL,BİLDİGİNİZ GİBİ BESİKTASTA SÖZLESMESİ OLUP KADROYA GİREMEYENLER OLACAK VE ADRESTE SİVAS OLABİLİR MESELA BİR AHMET YILDIRIM VE BUNUN GİBİ TECRÜBELİ OYUNCULAR MADDİ YÖNDEN BİZİ SARSMAZLAR VE RIZA HOCAYIDA ZOR DURUMDAN KURTARIRIZ.
ALLAH YOLUNU ACIK ETSIN BASARILAR DİLİYORUZ RIZA HOCAMIZA. |
bende milliyet taktikte gördüm...10 mayısta olacakmış..ama tam olarak kesin deil...yani şuanda tam kesin deil...hafta içi olması kötü..ben gidemem :( :(
|
rıza hocanın insan damarı var yani sivaslı damarı var çok sıkı bir insan, fenerli olarak asılan pankartı kınıyorum, gerekirse özür pankartınıda seneye ben asacağım fener stadına, eski bir sivas yeni mahalleli komşusu olarak ayrıca özür diliyorum, nede olsa çoçukluğumda abimlerle maç yaparlarken ikibuçukluk dedikleri top toplayıcılıklarını yapıyordum, severiz kendisini, allah yardım etsin biz sivaslılara seneye işimiz hakikaten zor 3 büyük maçlarında ne yapacağımızı bilemiyorum, gs ve beşiktaş maçında fanatik sivaslı olarak tribündeyim sivas tribününde yer bulamasamda gs ve bjk lilerin arasına kırmızı beyaz oturacağım, şimdiden beyan ediyorum, fener maçında ise formamı parçalı yaptıracağım sarı laci, kırmızı beyaz neyapalım vazgeçemem ikisindende :) :) :)
|
ha bide stad bittikten sora realmadrid ve arsenal le stad açılış maçı yapacakmışız bu haberide çok derin kaynaklardan aldım parisin partal gazetesinden :lol: :lol: :lol: :lol:
|
BENDE SIMDI MILLIYETTE OKUDUM,INSALLAH KESINLESIR
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:59. |