![]() |
-->: GÖKHAN BOZKAYA İLE RÖPORTAJ
[COLOR="Blue"]yeterki görev verilsin herkesin hizmetinde bulunuruz bu sohbette emeği geçen herkese vede bizleri kabul eden gökan bozkayaya sonsuz teşekkürlerimizi sunarız 1967[/COLOR]
|
aynur hanım röportaj için teşekkürler.
gokhan gerçektende futbolundan çok kişiliği ile bizlerin sevgisini kazanmıştır çok değerli bir futbolcumuz gerek hırsı ile gerek hızı ile gerek tekniği ile takımımızın vazgecilmezlerinden kendisini bu futbolundan dolayı teşekkür edeiyor başarıların devamını dilerim. |
RÖPÖRTAJLARIN DEVAMINI BEKLIYORUZ
|
[QUOTE=SivasSpor.Com][B]Unutamadığın bir maç var mı?[/B]
- Evet. Süper lige çıkamadığımız sezon Konya’da oynadığımız maç.[/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"] Ben o Maçtaydım...Gökhan süperdi o maçta gol attığında ters taraftaki kale arkasına koştu geldi ...Yanımıza...tabi ertesi hafta beste belliydi...[/FONT][/B] [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]Gİren KONYAYA ÇıKAn kONYAYA NASIL KOYDU AMA!!! gÖKHAN BOZKAYA GÖKHAN BOZKAYA!!![/B][/COLOR][/FONT] |
[B]TEBRİKLER AYNUR HANIM..
TEK KELİME İLE HARİKA BİR RÖPORTAJ OLMUŞ.. DİĞER FUTBOLCULARLA YAPACAĞINIZ RÖPORTAJLARIDA SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ.. GÖKHAN'ADA BAŞARILAR DİLİYORUM..[/B] |
gökan abi senden bu sene sivaslılar çok şeyler bekliyor sivasspora ilk geldigin futbolu oynasan yeter sivaslılar seni çok seviyor
|
RÖPORTAJLARIN DEVAMINI DİLİYORUMM AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUZZ
SİVASTAYIMM BEN AKŞAMA DOĞRU DERNEĞE GELİYORUM HABERİNİZ OLSUN YİĞİDOLARLILAR |
[B][CENTER][COLOR="Blue"]ALMANYADA DOGDU SİVASLI OLDU HELAL OLSUN SANA GÖKHAN BOZKAYA[/COLOR][/CENTER][/B]
|
[B][I]HER ZAMANKİ GİBİ YİNE MUKEMMEL BİR ROPRTAJ GERCEKLESTIREN NİLAY ABLAYA VE YARDIMCI OLAN DERNEK UYELERINE TESEKKUR EDERIZ MİSAFİR PERVERLİGİNİ GOSTERIP ARKADASLARIMIZIN ROPORTAJ ISTEGINI BÜYÜK BİR NEZAKETLE YERINE GETIREN GOKHAN BOZKAYA YADA AYRİYETEN TESEKKURLERIMIZI SUNARIZ[/I][/B]
|
[B]Aynur Abla Sivas'ta harika çalışıyorsun tebrik ederim...
Sıra geldi futbolculara, bundan sonra Anderson'u isterim :) Eline emeğine sağlık ;) ;) [/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:42. |