![]() |
-->: En Büyük Darbe Taraftardan Geldi...
SAYIN FİKRET ÜNSAL,
BU NASIL BİR OLAĞAN ÜSTÜ TOPLANTI ALLAH AŞKINA. HİÇBİR POZİTİF KARAR YOK, HİÇBİR TRANSFER IŞIĞI YOK, OLMADIĞI GİBİ BİRDE HALEN GÖNDERMEYİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ. KORKUYORUM Kİ SİZİN VAAD ETTİĞİNİZ 7. HAFTADAN SONRA PAF TAKIMLA ÇIKACAĞIZ MAÇLARA. SİZ BU ÜÇ MAÇTAKİ BÜYÜK KAYIPLARI FUTBOLCULARA DEĞİL, KENDİNİZE DEĞİL, BÜLENT UYGUNA DEĞİL, PECZE YE DE DEĞİL SADECE VE SADECE TARAFTARA ÇIKARMIŞINIZ. BEN ŞUNA İNANIYORUM. FEDERASYONUN VERDİĞİ 1 MAÇA SİZ RAZI OLMADINIZ ASLINDA. SİZİN GÖNLÜNÜZDEN 2 MAÇ GEÇİYORDU VE FENER MAÇINIDA İSTANBULDA OYNAMAYI ÇOK İSTİYORDUNUZ. BÖYLE BİR ZİHNİYET OLMAZ. MİNAREYE KILIFI KENDİNİZDE ARAYIN BU TARAFTAR TEK SUÇSUZ OLANDIR. KARDEŞİM TRANSFERLERİ TARAFTARMI YAPTI, ÇIKIP TARAFTARMI OYNADI. 9 KİŞİ KALMIŞ TAKIMA KARŞI POZİSYONU OLMAYAN TAKIMIN FUTBOLCULARI VE TEKNİK HEYETİ BENCE YA FUTBOLU BİLMİYOR YA DA RUHSUZLAR. PAF TAKIMI ÇIKARSAN 9 KİŞİNİN KARŞINA EN AZINDAN ÇALIŞIR ÇIRPINIR BİRŞEYLER YAPMAK İSTER, EĞER YAPAMAZSA MAÇ SONUNDA OTURUR AĞLAR. BEN BU TOPLANTIDAN ÇOK ŞEYLER BEKLİYORDUM, MAALESEF ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇİYOR BİZ HALEN ATI BİLE BULAMADIK Kİ. BEN UMUTSUZ VE KARAMSAR BİR ŞEKİLDE KENDİMİ 2. LİG A YA HAZIRLADIM BİLE. HA BİZİM SÜPER LİGİ GÖRÜP GÖRECEĞİMİZ DE BU OLUR HERALDE, BİZİM EN BÜYÜK KAZANCIMIZ BU AŞAMADA STADIN YENİDEN YAPILMASI OLDU. TEK TESEELİM BU. |
[B][I]bence taraftara camur atmadan önce takımı bı duzene soksunlar taraftar sahaya cıkıp top oynamıyor ben ınanıyorumkı sıvastada oynansaydı bu macın skoru boyle olacaktı ve bi kisinin yaptıgını tum taraftara yıkmasınlar
YİGİDİ ÖLDUR HAKKINI YEME [/I][/B] |
BUYURUN KENDINI BILME KISININ YAPTIGI TERBIYESIZLIK SIVASSPORA NELERE MAAL OLDU BIZ TARAFTARLARIN DAHA FAZLA TAHAMMULUMUZ KALMADI BIR AN ONCE TOPARLANMALARI GEREKIYOR 6 7 HAFTA NEDEMEK BU TAKIM HAZIRLIK DONEMI GECIRMEDIMI TEKNIK HEYET NE YAPTI HAZIRLIK DONEMINDE UYUDULARMI GECMISI UNUTUP BU GUNDEN IHTIBAREN HERKES KENDISINE CEKI DUZEN VERMESI LAZIM SAYGILARIMLA
|
Tamam o zaman 6-7 hafata kötüü ise gitmeyelim maça, neden bu hafatadan itibaren bişiler yapılmıyor...
Taraftar küsüyor... |
[B][COLOR="Red"]ALINAN KARARLAR BUNLARMI YANİ TEK SUÇLU SAHAYA GİREN BİR TARAFTARMI? YA PEKİ 9 KİŞİYE GOL ATAMADIK ÜSTELİK GOL YEDİK YA BUNUN SORUMLUSU KİM DEFANSIMIZ YOL GEÇEN HANI BUNUN SORUMLUSU DA BU TARAFTARMI? FORVETLERİMİZ GOL ATAMADI DAHA BUNUN SORUMLUSUDA MI BU TARAFTAR? YAPMAYIN LÜTFEN 7. HAFTAYA KADAR DÜŞÜŞÜMÜZ DEVAM EDECEK DİYOR VARMI BÖYLE BİRŞEY DEMEK BİZ LİGE HAZIRLANAMADIK BUNUN SORUMLUSU KİM BİR TAKIM 3. HAFTAYA GİRMİŞ DAHA OTURMAMIŞ NE ZAMAN OTURACAK TEK BİRŞEY DİYORUM TÜM SUÇU BİR TARAFTARA YÜKLEDİNİZ YA HELAL OLSUN SİZE...!!![/COLOR][/B]
|
biz taraftarlar olarak sivassporumuz için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama bizim takımımız 9 kişili takıma gol atamıyor
|
kendimizi kandırmayalım taraftar elinden geleni yapmıyor. Sahaya girmekle, pet şişe atmakla, yenilgilerden sonra herkesi suçlamakla taraftarlık olunmaz. ikinci ligdeyken bile doldurduğumuz stadları şimdi rakiplerimiz dolduruyor.
|
yönetim olarak bişey yaptığınız yok sonra çıkmış en büyük darbeyi tarfdar yaptı diyorsunuz siz ne yaptınız taraftarı stada çekmek içinhiç bişey bi defa güzel bi amigo bile yok taraftarı ateşleyecek ben 3 liğ deki coşkuyu 2 liğde 2 liğdeki coşkuyu 1 liğde göremiyorum ben o eski sivasporu arıyorum o tarftarı ateşleyen coşturan sivassporu bide çıkmış en büyük darbe tarafdardan diyorsunuz önce siz ne yaptınız onu anlatın bana
|
yönetimin taraftari elestirmeye hic hakki yok, siz önce gereken transferleri yapin taraftara sevk verecek bir takim kurun daha sonra taraftari elestirin, malesef bu takimdan hic bir umudum yok ve 2 lige düser diye düsünüyorum eger acilen bir önlem alinmasa, fakat yönetimin aciklamasina göre bir önlem alacaklari yok, bizler burada ne yazarsak yazalim , hic bir sey degistiremeyiz, belkide bizim yzdiklarimizi okuyan yöneticiler gülüyordur , onlar her seyi daha iyi biliyorlarya , yazik cok yazik sivassporu ne hale getirdiler
|
TARAFTAR NE YAPTI ONCA MAÇTA TAKIMI DESTEKLEDİ
TARAFTAR NE YAPTI İŞİM VAR GÜCÜM VAR DEMEYİP MAÇLARA AKIN ETTİ TARAFTAR NE YAPTI YENİLDİGİ HALDE SİVASA SAHİP ÇIKTI ŞİMDİ YÖNETİMİN YAPTIGI İŞMİ ....... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:21. |