![]() |
-->: NORDİN WOOTER İLE ANLAŞILACAK
Bülent hoca bana demisti yabanci oyuncu alacaz diye demekki buymus.Insallah faydali olur Sivassporumuza
|
süper bir futbolcu daha önce izlemiştim hızlı ve çabuk çok yararlı olur
|
YANILMIYORSAM DÜN ANTALYADAYDI EĞER OYSA İNŞALAH ARANAN KAN OLUR VE TAKIM ÇIKIŞINA DEVAM EDER.. HAYIRLI OLSUN
|
-->: NORDİN WOOTER YARIN İSTANBUL´DA İMZA ATACAK
[B][COLOR="Blue"]Orta alanda top tutacak,
gollük ara pasları atabilecek, defansın arkasına adam kaçıracak, Anderson' u, M.Yıldız' ı ve balili' yi besleyecek alternatif bir oyuncuya ihtiyaç vardı. Transferi gerçekleşirse faydalı olacağını düşünüyorum... . .[/COLOR][/B] |
Insallah Sivassporumuza faydali olur...simdiden hayirli ugurlu olsun
|
Evet nokta transfer diye buna derim futbolcuyu tanımıyorum ama tecrübeli olduğu kesin sivassporda çok iyi işler yapar hayırlı olsun sivassımıza
|
eğer bu transferi yapabilirsek bizim için çok iyi olur çünki bu oyuncuyu panationakos takımındn çok iyi biliyorum ...
gerçekten mükemmel bi futbolcu. kesinlikle sivassporumuza yararlı olur inşllah gerçektende transfer edebiliriz |
yiğidoya yakışır istanbulda karşılamak lazım ....istanbul dernegin haberi vardır umarım:) :confused: :) :confused:
|
bu haberin kaynagi aciklanirsa daha inandirici olur sanirim
cünki böyle haberleri cok duyduk gecen sene |
-->: YİĞİDO BOMBAYI PATLATTI.!! NORDİN WOOTER YARIN İSTANBUL´DA İMZA ATACAK.
[B] SİVASSPOR'DA TRANSFER!..
28 Ağustos 2006 16:18 [/B] Sivasspor'un Hollandalı orta saha oyuncusu Nordin Wooter ile anlaşmaya vardığı bildirildi. Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun, yaptığı açıklamada, daha önce Ajax'ta forma giyen ve halen Yunanistan'ın Panathinaikos takımında top koşturan Hollanda Milli Takım(U19) oyuncusu 29 yaşındaki oyun kurucusu Nordin Wooter ile anlaşmaya vardıklarını kaydetti. Wooter'in akşam saatlerinde İstanbul'a geleceğini ve sağlık kontrolünden geçirileceğini ifade eden Uygun, daha sonra Hollandalı oyuncu ile İstanbul'da sözleşme imzalayacaklarını bildirdi Kaynak: MARATON [url]http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=14415[/url] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:06. |