![]() |
-->: SİVASSPOR 40.YILINI KUTLADI
[QUOTE=izmirliyigido]Öncelikle Sivasspor'umuza hayırlı olsun. İnşallah 40. yılımızda ses getirecek bir başarı yakalarız ve bunu 41. yılımıza taşırız. Yalnız benim anlamadığım, neden 40 Yıl Piyangosu düzenlenmedi. Hem klube maddi gelir olurdu, hemde reklamımız olurdu. Bence çok geç kalınmadan bu işi yönetecilerimiz halletsinler. Bizlerde desteklerimizi esirgemeyiz.
Ayrıca yeni transferler Servet, Gürhan ve Ali Eren hayırlı olsun. İnşallah başarılı olurlar...[/QUOTE] [B][I]Yalçın abi çok güzel bir öneri, ancak bu şekilde uygulamalarla taraftarlara kolaylıkla ulaşabilirler... 40. yılımız hayırlı uğurlu olsun, Yeni transferlerden sonra neden UEFA olmasınki:rolleyes: [/I][/B] |
40. yılımız kutlu olsun inş. 100. yılımızıda görürüz
|
ben istanbulluyum bandırmada oturuyorum buraya üye olduktan sonra kendimi sivaslı hissetmeye başladım her gün girmeye çalışıyorum yorumlara bakıyorum yazı yazıyorum önce cimbom sonra sivaslıyım
|
keşke yüzüncü yılınıda görebilsem sivassporun...???
|
[QUOTE=kadir10]ben istanbulluyum bandırmada oturuyorum buraya üye olduktan sonra kendimi sivaslı hissetmeye başladım her gün girmeye çalışıyorum yorumlara bakıyorum yazı yazıyorum önce cimbom sonra sivaslıyım[/QUOTE]
Sevgili Kadir , kapımız da gönlümüz de sana her zaman açık.Bundan sonra İstanbulda bir yuvan ve kardeşlerin olduğunu unutma. |
ne kadar bi para toplandı acaba bilşgisi olan var mı?
|
[img]http://www.yeniulke.com.tr/haber/siteresimlerix/baskanlar.gif[/img]
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Sivasspor’un ligde başarılı olacağını söyledi. Sivasspor’un 40.yılı nedeniyle İstanbul’da düzenlenen gecesine katılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, geçen yıl Turkcell Süper ligine çıkan ve ligi 8.sırada tamamlayan Sivasspor’un bu sezon daha da başarılı olacağına inandıklarını söyledi. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın davetine katılan ve gece boyunca ilgi odağı haline gelen Sivasspor Başkanı Aziz Yıldırım, Sivasspor’un hem sahada hem de taraftar yönünden çok başarılı bir takım olduğunu söyledi. Sivasspor gecesine katılmaktan onur duyduğunu da sözlerine ekleyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım “ Başarılı bir başkanınız var, yönetim kurulu uyum içerisinde çalışıyor.Takım olarakta çok iyisiniz. Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda başarıla imza atacaksınız “dedi. Sivasspor gecesine katılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a Sivasspor Başkanı teşekkür etti. Her iki başkan birbirlerine de başarı dileklerinde bulundular. |
sagol aziz yildirim beyyy...............
|
[COLOR="magenta"][COLOR="Blue"]Sivasspor’un 40.yılı nedeniyle İstanbul’da düzenlenen gecesine katılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, geçen yıl Turkcell Süper ligine çıkan ve ligi 8.sırada tamamlayan Sivasspor’un bu sezon daha da başarılı olacağına inandıklarını söyledi.
BU TUR ORGANIZASYONLAR SIVASSPOR GIBI BGECMISI TASRA KLUPLERI ACISINDAN VIZYONU GELISTIRMEDE COK ONEMLI BIR FAALIYETT.. ORDA OLMAYI COK ISTERDIM. AMA YUREKLERIMIZ ORDAYDI.. KLUBUMUZUN 40, YILINI KUTLARIM.. SAYGILAR. [/COLOR][/COLOR]([COLOR="Magenta"]NOT:GECEYE KATKILARINDAN DOLAYI HERKESE TESEKKURLER)[/COLOR] |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]40. yılımızda başarılar bekliyoruz yönetimimizde bu doğrultuda çalışmalar yapıyor artık bütün işler futbolculara kaldı inşaallah bu yıl geçen yılı geride bırakacaklar.[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:43. |