![]() |
[size=6][color=blue] [b]Kursad58 gardaşım senin dediğin yerin iyi olacağını düşünüyorsan orada buluşabiliriz. Önemli olan hep birlikte 90 dakika ayakta ve canlı, hareketli bir tribün oluşturabilmek.[/b][/color][/size]
|
SERKAN DA Bİ ÖNERİ GETİRMİŞ AMA BENİM KANIM MARATON TRİBÜNÜ EN UYGUN YER TRİBÜNÜN SAHAYA YAKINLIĞI BAKIMINDAN TOPLANMA YERİ OLARAKDA KADIKÖY İSKELE ÇOK GÜZEL OLUR TEZAHÜRATLAR EŞLİĞİNDE DEV BİR BAYRAKLA STADYUMA(AMA BİLET FİYATLARI MARATON İÇİN NE OLUR ONU BİLEMEM TABİ)
|
Kürşad doğru söylüyorsun , bir de bilet fiyatlarını göz önünde bulundurmamız gerekir,ben maratona girerim sen de girersin ama önemli olan ''BİZİM'' girmemiz, bence taraftar grubu stadın neresinde olursa olsun eğer disiplin edilebilirse isterse soyunma odasında olalım sesimizle değil saracoğlunu Kadıköyün temelini sarsarız... :twisted:
|
[size=6][color=red]sivasspor.com üyeleri bu konuda yardimci olun birbirinize iste birbirimizi tanimanin tam zamani acayip bir gurup olunur bu konuda helal be iyi fikir vermis boun gardasimiz hadin eski fenerli gardaslar sükrü sarac oglu statini iyi taniyan arkadaslar is sizde haydi yigido göster kendini tam zamaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[/color][/size]
|
gardas kadikoyde olursa mac iskelede bulu_ur stad da maraton üstte tajkiliriz
|
serkan+ imza+ maça davulla gelecek birileri varsa bekliyorum beraber hareket edelim
|
migros tribün....
|
[b]
Eski den maraton bütün stadın yükünü çekerdi en güzel yer orası hala futbolcular maraton önünden çıkıyor stada yanlız bilet fiyatlarına göre hareket edelim ayrı düşmeyelim stadda beraber olalım diye ben kale arkasını söyledim SONUÇTA SARAÇOGLUNUN HER YERİ HARİKA FARKETMEZ ilk defa gelenler bence hayran olucaklar stada inşallah SİVASIMIZADA BÖYLE STAD NASİP OLUR YAKIŞIRDA ZATEN İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK...[/b] |
İşimiz çok zor... Henüz kökleşmemiş ve organize olamamış bir taraftar grubuyuz.. Ama bence bunu aşmanın tek yolu da birlik olmakdan geçer..
[b]BİR OLALIM.. İRİ OLALIM... DİRİ OLALIM....[/b] Sivas'daki kardeşlerim İstanbul'daki taraftarlarımızı eleştiriyorlar.. Haklılar da ama unutmamaları gereken bişey de Sivas ve İstanbul'un büyüklüğü ve taraftarların geçmişi... Ben bugüne kadar doğru düzgün Sivas maçına gitmedim.. İnşallah bundan sonra İstanbuldaki maçları ve kutlamaları kaçırmak istemiyorum.. Ama bunun içinde arkadaşlarımızın dediği gibi acilen toplu eylemlerde bulunmalıyız.. Pazar günkü maç içinde serkan58'e katılıyorum.. Bence iskele önünde falan buluşup topluca gidelim.. En azından bağırmaya ve coşmaya hazır bir kitle olarak dağılmayız ve belki etrafımızdaki Sivas'lıalrı da coştururuz.. Sonuna kadar varım.... [color=red][b][size=7]KADIKÖYÜ İNLETELİM!!!!!!![/size][/b][/color] |
maç yeri ve saatini bilen var mı :roll:
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:05. |