![]() |
--->: DESTEK İSTİYORUM
inşallah feneri yeneriz .Başkanimızı sivasspor a yapmış olduğu destek ve çabalarından doloyı kutluyorum.ist.yaşayan sivislıları takımımız için daha duyarlı olmaya çagırıyorum. GÜRÜNLÜ YİGİDO.G.O.PAŞA/İST.
|
-->: DESTEK İSTİYORUM
[QUOTE=SivasSpor.Com;152620]Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Fenerbahçe maçında işlerinin zor olacağını söyledi.
Taraftarların vereceği destek ile sahadan iyi bir skorla ayrılabileceklerini belirten Otyakmaz, “Taraftar maça gelip takımını ateşlemeli. Asla strese sokmamalı. Maçın son saniyesine kadar en iyi desteği vermeli. Zorlu bir dönem içerisindeyiz. Bu dönem içerisinden de ancak taraftarımızın ve Sivas halkının desteği ile çıkabiliriz. Fenerbahçe maçı bizim yeniden büyük hedefler kurmak ve iyi yerlere gelmemiz için büyük bir fırsat. Ben Sivasspor kulüp Başkanı olarak Sivas halkını ve Yiğidoları maça davet ediyorum. Emeklerimizin boşa gitmesini istemiyoruz. Biz ne yapıyorsak Sivas halkı ve taraftarlarımız için. Onlarda bizim için takımını sahiplensin” dedi. Hakikat Gazetesi[/QUOTE] NOT= Benim cok dikkatimi cekiyor Baskanimizin soyadini herkes baska bir türlü yaziyor [B][I][COLOR="Blue"]ben odyakmaz olarak biliyorum ama otyakmaz olarak yaziyor [/COLOR][/I][/B]hangisi dogru lütfen gercekten soyadini bilen varmi yoksa cok büyük bir ayip daha baskanin soyadini bilmiyorlar derler |
Destek mi? Pöfff...Güldürmeyin insanı. Destek verecek insan maça gelir, bilet alır, kombine alır, vs vs.. Satılan bilet sayısına bakın çok komik yaw. İlimize Türkiye Süper Liginin en güçlü takımı ve yıldız futbolcular geliyor (pek çoğunu Avrupalılar syretmek için nerelere gittiler, bizim ayağımıza geliyor) kimse gitmiyor. Ayıp yaw. Böyle bir maçta takımımızı yalnız bırakmayalım.
|
bizde sonuna kadar destekliyoruz
. |
[B][I][CENTER][COLOR="Red"]1967 sivasspor genç taraftarlar derneği [/COLOR]üzerine düşeni bugün yapacak inşallah allahın izniyle herzamanki gibi inşallah istanbul derneğindende destek gelirse herşey güzel olur diye düşünüyorum ....[/CENTER][/I][/B]
|
Maçta sivas taraftarından çok fener taraftarı olacak
|
[QUOTE=çılgın-sedat;152649]YOK ARTIK O SİVASSPR TARAFTARI YOK NERDEEEEEEEEE
BAKIN GÖRÜN ARKADAŞLAR SAHANIN YARI DOLMAYACAK[/QUOTE] DOLDU TAŞTI BİLE MERAK ETME SEN TARAFTAR NEZAMAN SİVASI YANLIZ BIRAKTIKİ ZATEN |
[QUOTE=tykinik58;152850]Destek mi? Pöfff...Güldürmeyin insanı. Destek verecek insan maça gelir, bilet alır, kombine alır, vs vs.. Satılan bilet sayısına bakın çok komik yaw. İlimize Türkiye Süper Liginin en güçlü takımı ve yıldız futbolcular geliyor (pek çoğunu Avrupalılar syretmek için nerelere gittiler, bizim ayağımıza geliyor) kimse gitmiyor. Ayıp yaw. Böyle bir maçta takımımızı yalnız bırakmayalım.[/QUOTE]
[B]sivaslı taraftar sadece sivassporu desteklemeye gelir. Türkiyenin en güçlü takımı dediğin fb.yi veya futbolcularını izlemek için stada gelen gelmesin zaten onlardan bi hayır gelmez sivasa :mad: [/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:57. |