![]() |
--->: Bursaspor/SİVASSPOR Maçi Tahmin ve Yorumlari
bursa maçı yarım sıfır olsun bizim olsun
|
[B][COLOR="SeaGreen"]Bursaspor: 0[/COLOR][/B]
[img]http://img122.imageshack.us/img122/8055/images1bj0.jpg[/img] [COLOR="Red"][B]SİVASSPOR: 0[/B][/COLOR] |
Bursaspor: 1
Sivasspor: 1 (tahminlerdeki beceriksizligime güvendigim icin bir yandan da kazanmayi umut ediyorum dogrusu) |
-->: Bursaspor/SİVASSPOR Maçi Tahmin ve Yorumlari
inşallah yeneriz (güzel tahmin :) )
|
sivas fener maçındaki mücadeleyi göstersin bursayı çok rahat geçerler 1-0 olsun bizim olsun
|
[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]bu mac cok zor arkadaşlar
bursa spor=2 sivasspor =2[/COLOR][/I][/B] |
İnşallah Fenerbahçe'ye karşı oynadığı başarılı futbol takımımızı rehavete sürüklemez.Eğer yine aynı şekilde aynı tempo ve yürekten inanarak oynarlarsa bu maçı alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Benim tahminim:
Bursaspor:1 Sivasspor:2 |
bu maçta berabere biter gibime geliyor
ya 1:1 yada 0:0 inşallah yanılırımda takımımız galip gelir |
Böyle büyük maçlardan alınan puan yada puanlardan sonra takımlarda bir rehavet olur.Bursa maçı bence fenerbahçe maçından daha zor olacaktır bursaspor taraftarı takımını 90 dakika ateşliyebilecek üstünlükte o yüzden bana kalırsa.
Bursa 2 Sivasspor 2 |
Arkadaşlar Antalya sporu evinde yendik bu hafta bursa antalya spora evinde yenildi umarım bu gidiş devam eder ve sivasspor eksiği olduğu halde fener bahçe ile berabere kaldı ve şansı yaver gitti. Bütün dualarımız bu hafta tam kadro bursa karşısına çıkarak antalyayı nasıl evinde yendik ise bursayıda evinde yenmek eğer sivas spor inanarak oynarsa bursayı çok rahat yener yenilmez antalyayı evinde yenen bursayı çok rahat yener
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:44. |