SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Bayan Taraftarlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   BİZDE VARIZ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8306)

HakkıTİMUÇİN 18.09.2006 15:08

--->: BİZDE VARIZ!

[B]Türkiyenin her stadında görmek isteğimiz görüntüler bunlar.
Sivasımızda görmek bizleri daha da çok sevindirdi.
Bu arkadaşlarımız Sivastaki tüm bayan hemşerilerimize örnek olacak, Üniversitenin açılmasıyla beraberde sayıları artacaktır diye umuyorum.

Emeği geçen herkesi canı gönülden kutluyorum.[/B]

HakkıTİMUÇİN 18.09.2006 15:21

[B]Benim naçizane bir fikrim var;

'Cumhuriyet Üniversitesi Bayan Taraftar Gurubu' çok uzun bir isim. Böylesine güzel bir gruba etkili ve akılda kalacak bir isim vede slogan lazım.

Sitemizin üyelerininde katkıları ile güzel bir isim ve slogan bulabiliriz diye düşünüyorum.

Bu konuda yanlış anlaşılmak istemem, grubu kuranların böyle bir niyeti yoksa saygı duyarım.

İlk öneride benden olsun diyeceğim ama aklıma gelmedi bişey. Gelince bu topiğe yazarım[/B]

karacaören34-58 18.09.2006 15:28

-->: BİZDE VARIZ!

[B]CUMHURİYET ÜNİVERSTESİ TARAFTAR GURUBUNA VERDİKLERİ DESTEKTEN DOLAYI TEŞEKÜR EDİYORUM DESTEKLERİNİN DEVAMINI VE BAŞARILAR DİLİYORUM...[/B]

erhan5834 18.09.2006 15:29

[QUOTE=gakgo58;153150][B]Benim naçizane bir fikrim var;

'Cumhuriyet Üniversitesi Bayan Taraftar Gurubu' çok uzun bir isim. Böylesine güzel bir gruba etkili ve akılda kalacak bir isim vede slogan lazım.

Sitemizin üyelerininde katkıları ile güzel bir isim ve slogan bulabiliriz diye düşünüyorum.

Bu konuda yanlış anlaşılmak istemem, grubu kuranların böyle bir niyeti yoksa saygı duyarım.

İlk öneride benden olsun diyeceğim ama aklıma gelmedi bişey. Gelince bu topiğe yazarım[/B][/QUOTE]

[B][I][CENTER]öncelikle bayanlarımızı dünki maçta gösterdikleri üstün başarıdan dolayı kutluyorum vede başarılarının devamını diliyorum....hakkı senin fikrinde çok güzel eğer böyle bir düşünce varsa akıllarında herkez yazsın buraya benim düşüncem [COLOR="Red"]ÜNİ-YİĞİDELER [/COLOR]bide pankart yaptırırlarsa çok güzel olur...[/CENTER][/I][/B]

erhan5834 18.09.2006 15:31

[QUOTE=1967_dernek_erhan;153157][B][I][CENTER]öncelikle bayanlarımızı dünki maçta gösterdikleri üstün başarıdan dolayı kutluyorum vede başarılarının devamını diliyorum....hakkı senin fikrinde çok güzel eğer böyle bir düşünce varsa akıllarında herkez yazsın buraya benim düşüncem [COLOR="Red"]ÜNİ-YİĞİDELER [/COLOR]bide pankart yaptırırlarsa çok güzel olur...[/CENTER][/I][/B][/QUOTE]

[B][I][CENTER]abi özür dilerim hakkı yazmışım orda geç farkettim :( [/CENTER][/I][/B]

SONMEZ 18.09.2006 15:45

[B][COLOR="Blue"]Böyle bir oluşumu ve gelişimi takdirle izliyorum.
Hakikaten, resimlere bakarken göğsüm kabardı.
Sivasımız ile ilgili yerleşmiş olan önyargıların, bu
ve benzeri perspektiflerle kaybolacağına inanıyorum.

Spor camiasında, bayan kardeşlerimizin de katacağı estetikle,
trübün kültürümüze önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum.

Bu oluşumda emeği geçenleri tebrik ediyor;
Aynur hanımın şahsında, tüm yiğidelerimizi,
saygıyla selamlıyorum...
.
.
.[/COLOR][/B]

GeCeVeMaVi58pRf 18.09.2006 16:20

[QUOTE=gakgo58;153150][B]Benim naçizane bir fikrim var;

İlk öneride benden olsun diyeceğim ama aklıma gelmedi bişey. Gelince bu topiğe yazarım[/B][/QUOTE]

[b]evet dedeciğim haklısın bencede bu güzel gruba güzel bir isim bulmamıs gerekıyor dun stda renk kattı aynur ablamızın grubu cok guzel bır goruntu olusturdular yakında bu grubun buyuyecegıne ınanıyorum insallah bızlerde elımızden gelenı yapacagız bayan taraftarlarımız için ... desteklerının devamını beklıyoruz[/b]

nazimgulturk 18.09.2006 18:49

GÜZEL DÜŞÜNMÜŞ BAYAN ARKADAŞLAR DAHADA BÜYÜRLER UMARIM
***REİS 58***

Yigido58_NL 18.09.2006 19:13

BAYAN TARAFTARLARIMIZI CANIGONULDEN KUTLARIM,SAYILARININ ARTIP BAZI ERKEKLERE ORNEK OLMALARINI DILERIM.
HERSEY COK IYI HOS AMA STADYUMUN ONUNDE CEKRIDEK SATILMASA DAHA IYI OLUR,FOTOGRAFLARA DIKKATLI BAKARSAK ASLINDA BAKMAYA GEREK YOK BU GERCEGI HERKES BILIYOR,TARAFTARIMIZ RESMEN CEKIRDEK OGUTUYOR.CEKIRDEK YEME YERINE TEZAHURAT ETSELER NE GUZEL OLUR.STADYUMDA GOL OLDUGU ZAMAN ORTALIK YIKILIYOR BIRKAC DAKIKA SONRA YINE SESSIZLIK.LTFEN SU CEKIRDEK ISINE BIR KISITLAMA GELSIN.
BIZIM BJK TARAFTARINI ORNEK ALMAMIZ LAZIM,ADAMLAR 90 DAKIKA HIC SUSMADAN DESTEK OLUYOR TAKIMLARINA.YAGMASALARDA GURLUYORLAR.BIZE YA GUZEL AMIGOLAR LAZIM YADA CEKIRDEK ISINE BIR DUR DIYEN.

SivasLady 18.09.2006 19:16

[B]YIGIDELERI CANI GÖNÜLDEN TEBRIK EDIYORUM
COK GÜZEL DESTEK OLDULAR
SIZLERI STADTA GÖRMEK COK GURURVERICIYDI
INSALLAH HER MACTA YERINIZI ALIRSINIZ
TAKIM HER DESTEGE IHTIYACI VAR[/B]

[B][COLOR="Red"]AYNUR ABLA + EKIBE COK COK TSKLER VE TEBRIKLER[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:39.