![]() |
-->: WOOTER SAHADA
Hayırlısı olsun diyelim işallah en iyisini yapcakk.Ona güveniyoruz.Uyum sağlarsa çok iş yapar bizde.
|
--->: WOOTER SAHADA
Alanya karşısında kenedine güveni gelsin yeter, süper lig maçlarında da gerçek performansını görürüz;)
|
--->: -->: WOOTER SAHADA
[QUOTE=ertugrulss;153512]HERKES GİBİ BENDE MERAK ETTİM ŞİMDİ ALANYA KARŞISINDA GÖRECEĞİZ İNŞALLAH İYİ ÇIKAR :D ''HERŞEY SİVASSPOR İÇİN''[/QUOTE]
BIZDE SENI MERAK EDIYOZ NERDESIN YA SEN |
hadi bakalım hayırlısı görelim nasıl bi futbolcu olduğunu
|
[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]Aaaaaaaaaa bizim böyle bir sporcumuz mu vardı da ben görmedim yapmayın hocan alıyorsunuz bari son 15 dakikada koyarak takıma kazandırın hala ne bekliyonuz [/COLOR][/I][/B]
|
94-95 Ajax Amsterdam 1 Goals, 5 Games (-)
95-96 Ajax Amsterdam 2 Goals, 25 Games 1 Goals, 6 Games (Champions League) 96-97 Ajax Amsterdam 3 Goals, 29 Games 1 Goals, 8 Games (Champions League) 97-98 Real Saragosse 1 Goals, 14 Games (-) 98-99 Real Saragosse 18 Games (-) 99-00 Watford 1 Goals, 20 Games (-) 00-01 Watford 1 Goals, 26 Games (-) 01-02 Watford 1 Goals, 17 Games (-) 02-03(déc) RBC Rosendhal 7 Games (-) 04-05(jan) Anorthosis Famagusta (-) 05-06 Panathinaïkos 4 Games (Champions League) ARKADAŞLAR İŞTE NORDİNİN KARNESİ, ÇOK POEOFESYONEL BİR OYUNCU BENCE, YARARI OLACAKTIR TAKIMIMIZA |
WOOTER SAHADA
Umarım beklentilerimizi karşılar da ikinci baharının Sivasspor'da yaşar...
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Wooter tam Fener maçında oyuna girecekti ama Akın sakatlanınca Oyuna giremedi...İnşallah bu maçta kendisini taraftara gösterir...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
Bende herkes gibi merakla bekliyorum.
İnşallah beklentilerimize cevap verir. |
ÇOK ŞÜKÜR YA ŞU ADAMI İLK 11 DE HİÇ GÖREMEMİŞTİK İNŞALLAH BAŞARIYLA ÇIKARIZ BU MAÇTAN
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:33. |