![]() |
--->: İSTANBUL'DA İFTAR...!
[B]Çarşamba günü önceden planlanmış bir iftara davetliyim.. Geçen seneki İftarımız çok güzeldi..bu seneki iftarın daha da güzel olacağını düşünüyorum.... katılamayacağım için üzgünüm
Allah kabul etsin [/B] |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Arkadaşlar iftarda bizim yerimizede bol bol yemek yiyin ve sohbet edin...Şimdiden hayırlı iftarlar...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
davetli olan arkadaşlar benim yerimede yiyin ve gelemeyen tüm arkadaşlarımın yerine yiyin emin olun bizde gitmiş olacağız
|
ALLAH KABUL ETSIN ............................
|
-->: İSTANBUL'DA İFTAR...!
bir aksilik olmamsa ordayım ben
|
[B][COLOR="Blue"]Kısmet olursa...
Biz de ailece orada olacağız inşallah... . . .[/COLOR][/B] |
[B][I]evet arkadaslar ALLAH tan bisey olmazsa carsamba günü bende ordayım hepinizi beklıyoruz cok guzel bı ortam olacagına ınanıyorum gecen seneki organızasyonumuz cok guzel olmustu [/I][/B]
|
gelmeyi cok isterdim fakat cok önceden yapmiş oldugum planlarıma uymadı.gercekten geçen sene cok güzel olmuştu. yalnız bence çok geç kalındı. aranızda bulunamadıgım için uzgünüm..ALLAH kabul etsın....
|
[COLOR="Blue"]Allah kabul etsin.
İnşaallah bende iftar davetine katılacağım [/COLOR] |
Maalesef orda olamayacağım.
Ama Sönmez arkadaşımın benim yerine yiyeceğini bildiğim için gözüm arkada olmayacaktır. Ben orda olsamda, yine tabağımdaki yemeği yiyecekti.:D |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:23. |