![]() |
--->: Basketbol
BEN EFES IN NBY TAKIMIYLA YAPTIKI MACI DILE GETIREYIM COK IYI MAC VE 102-118 YENILMEMIZE RAMEN ARDA O KADAR FARK YOK YANI BIZDE IYI TAKIMLARI OLAN BIR ÜLKEYIZ
|
-->: --->: Basketbol
[QUOTE=aykut-akay;159129]BEN EFES IN NBY TAKIMIYLA YAPTIKI MACI DILE GETIREYIM COK IYI MAC VE 102-118 YENILMEMIZE RAMEN ARDA O KADAR FARK YOK YANI BIZDE IYI TAKIMLARI OLAN BIR ÜLKEYIZ[/QUOTE]
Ikinci mac berbatti abi. Golden State 120-66 EFES PILSEN |
--->: -->: --->: Basketbol
[QUOTE=GuNaY;159094][B]Tmac beni unuttunmu yoksa :D :D :D [/B][/QUOTE]
senin hentbolcu olduğunu ben biliyorum abi.sende benim bu sporu ne kadar iyi anladığımı bilirsin. |
--->: Basketbol
ya bennn :))) nba benden sorulur dimi arkadaslar
|
-->: Basketbol
Mehmet Okur eski takimi Detroit Pistonsa karsi cok kötü bir oyun sergiledi.
Okur : 4sayi 7rebound 4assist ama 7de1 isabetle Utah 85-90 Detroit |
--->: -->: --->: Basketbol
[QUOTE=son58;159372]senin hentbolcu olduğunu ben biliyorum abi.sende benim bu sporu ne kadar iyi anladığımı bilirsin.[/QUOTE]
[B]Evet eskiden öyleydi ama artık bıraktım ilgilenemiyorumda :) Bu arada Mehmet Çok kötü oynamış cidden :confused: [/B] |
-->: --->: -->: --->: Basketbol
[QUOTE=GuNaY;160034][B]Evet eskiden öyleydi ama artık bıraktım ilgilenemiyorumda :)
Bu arada Mehmet Çok kötü oynamış cidden :confused: [/B][/QUOTE] Lig maclarinda iyi oynasinda burda kötü oynasin :D Bakalim bu sezon türk oyuncularindan hangisi ön plana cikacak NBA de |
Dün gece Atlanta-Orlando takimlari karsi karsiya geldiler.Bu maci Atlanta 100-96 yendi.Türk oyuncularimizdan Hidayet Türkoglu cok kötü bir performans sergiledi.Diger türk vatandasi olan Zaza Pachulia Atlanta takiminda en iyilerinden di.
Hidayet Türkoglu : 5 sayi, 2rebound, 5assist, saha isabeti 5de 1 Zaza Pachulia : 19sayi, 4rebound, saha isabeti 11de7 |
Utah Jazz 110-114 Portland
Mehmet Okur : 8sayi 3reb 3/9 sut isabeti |
-->: BASKETBOL
keske basketbol liginde sivasin takimida olur insallah
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:29. |