SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BALİLİ TÜRK OLACAK (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8694)

UTKUM_58 17.10.2006 22:23

--->: BALİLİ TÜRK OLACAK

INSALLAH OLURR BIR YABANCI DAHA KONTENJANIMIZ OLURRR;NEDIYIMMM
HAYIRLISI OLSUN

YatodaSin 17.10.2006 22:42

--->: Balili TÜRK Oluyor...

[QUOTE=Dağcı;159869]Adı : [B]Ali[/B]
Soyadı: [B]BAL[/B]

Bu sayede milli takım'a da gider...[/QUOTE]

Kardes oyniyamaz cünkü Israil Milli takiminda oynamis bir oyuncu

demiryurt58 17.10.2006 23:04

:D :D :D BALİLİ DE TÜRK OLSUN ONUN NE EKSİĞİ VAR BU SENE ÖNÜNE GELEN TÜRK VATANDAŞI OLUYOR...

Serd@r 17.10.2006 23:47

-->: BALİLİ TÜRK OLACAK

[B][I]İnşaAllah TÜRK olur ama daha önemlisi bu performansını İnşaAllah TÜRK olması artırır zaten milli formamızı giymek istiyorsa artırmasıda gerekli...
Hayırlısı!
Kayserisporlu bazı taraftarlara gelince bu tip holiganlar birçok kulübünde başını ağrıtan ana unsurlardan biri,öyle düşünüyorumki daha doğrusu düşünmek istediğim o ki Kayserispor camiasıda bu tip taraftarları bizler kadar kınayacak ve dışlayacaktır...
Aksini düşünmek bize değil Kayserisporlu taraftarlara kalmış bu kardeşliği bozmakta,bozmamakta onların elinde...
Her kışın bir baharı
Her maçında bir rövanşı mutlaka vardır...
SPOR KARDEŞLİKTİR![/I][/B]

1967_DERNEK_MUSTAFA 18.10.2006 00:06

[COLOR="Blue"]yönel ALLAHA senini habercisi sansınlar sen akıllı ol seni deli sansınlar balili tükrk olacaksan sonrada gerçekten müslüman olmanıda isteriz [/COLOR]

argani_58 18.10.2006 00:11

turk olması bızım ıcın ıyıdır ama yabancı olanalrın turk olması taraftarı degılım

winsie 18.10.2006 00:38

herkese slm...
balilinin TÜRK olmasını çok isterim ama bazı arkadaşlar (abilerim) bu konuda bence biraz yanlış düşünüyor ..balilinin TÜRK olmasını sadece yabancı kontenjanı açılıyor diye isteyenler var bu yanlış bence..
yabancı bir insanın hele bir israillinin TÜRK olması gurur verici bir durum..
vatanımızı ve topraklarımızı sivasımızı sevdigi ve bizler ona sevdirdigimiz için grur duymalıyız ..acaba balili TÜRK olmayı kontenjan açılsın diyemi istiyor HAYIR tabiki bizler için vatanımızın güzellikleri insanlarımızın sıcak kanlılıgı için bence..?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

TracyMcGrady58 18.10.2006 16:58

Hayirlisi olsun herkes icin.Böylece bir yabanci daha transfer edebiliriz.Balili malesef milli takimda oyniyamiyacak, israil icin oynadi yanilmiyorsam

CÜSSKB-Aynur 18.10.2006 21:27

[img]http://www.ajansspor.com/resim/balili_yakin.jpg[/img]

"Türk vatandaşı olmak beni mutlu edecektir"

Türkiye'de oynayan tek İsrailli futbolcu olan Sivassporlu Balili, "Sezon sonunda Türkiye'deki 5 yılımı doldurduktan sonra Türk vatandaşlığına başvuru yapacağım Türk vatandaşı olmak beni ayrıca mutlu edecektir" dedi..

Son olarak Kayserispor maçında taraftarların İsrail aleyhinde yaptığı tezahüratlara maruz kalan Sivassporlu Pini Felix Balili, zaman zaman bazı statlarda az sayıda kişilerin bu tür tezahüratlarda bulunduğunu söyledi. Balili, "Bunları duymak beni üzüyor. Çünkü ben politikacı değilim, futbolcuyum. Ama bunları dikkate almadan futbolumu oynamaya ve takımım için elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyorum. Kısaca beni çok fazla etkilemiyor." dedi.

Müslüman ülkelerde İsrail'in sevilmediğini bildiğini söyleyen Balili, "Türkiye'ye gelirken hiç bir endişem olmadığı gibi, gittiğim takımlarda da kesinlikle kötü davranışlarla karşılaşmadım. Hatta son yaşanan İsrail savaşında yöneticilerim ve arkadaşlarım, bu konuda her hangi bir sıkıntım olup olmadığını sorarak bana yardımcı olmaya çalıştılar." dedi.

Türk futbolunu kaliteli bulduğunu ve Avrupa ligleri ile eşdeğer olduğunu düşündüğünü söyleyen Balili, Türkiye'de kalmayı sürdüreceğini vurguladı. Sadece futbolu düşündüğünü söyleyen Balili, "İstanbulspor ve Kayserispor'un ardından Sivasspor'a geldim. Gittiğim bütün takımlarda çok iyi arkadaşlarım oldu. Sivas'ta da herkes beni seviyor. Ben de onları seviyorum. Sivas'ta hayatım futbol. Burda futboldan başka uğraşacak bişey olmadığı için sürekli ev ile kulüp arasında mekik dokuyorum. Bu da futboluma olumlu yansıyor." şeklinde konuştu.

Türkiye'yi ve Türk insanını çok sevdiğini belirten Balili, "Sezon sonunda Türkiye'deki 5 yılımı doldurduktan sonra Türk vatandaşlığına başvuru yapacağım. Ama İsrail milli takımıyla ilgili bazı prüzler var. Bunları gidermeye çalışıyorum. Türk vatandaşı olmak beni ayrıca mutlu edecektir." dedi. Balili, Türk olması halinde ismini de değiştireceğini belirterek, "Ancak henüz kendime bir isim belirlemedim. Bunu başvuruları yaptıktan sonra düşünmek istiyorum." dedi.

Türkiye'de 3 büyükler ve Trabzonspor'da forma giymeyi isteyebileceğini söyleyen Balili, "Bu yönde bir teklif gelirse değerlendirebilirim. Benim için Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor eşdeğerde. Her hangi birine karşı bir diğerinden daha fazla sempatim yok. Transferim gerçekleşirse seve seve bu takımlarda oynarım. Şu anda Sivasspor'dayım ve burada olmak beni mutlu ediyor. Sezon sonunda sözleşmem bitecek. Öncelikle kendi kulübümde kalarak burada futbolumu sürdürme amacındayım." şeklinde konuştu.

Türkiye'de bir çok şeyi sevdiğini ve bunların başında yemeklerin geldiğini belirten İsrailli Balili, "Özellikle köfte ve sütlaçı çok seviyorum. Ayrıca sürekli Türk kahvesi içiyorum. Gerçekten hepsi çok lezzetli." dedi. Balili, Sivas'a geldikten sonra tesbih alışkanlığı edindiğini de belirterek, "Boş zamanlarımda tesbihimi yanımdan hiç ayırmıyorum." diye konuştu.

Ajansspor dan

Deer-Talk 18.10.2006 21:41

--->: Balili TÜRK Oluyor...

[QUOTE=Dağcı;159869]Adı : [B]Ali[/B]
Soyadı: [B]BAL[/B]

Bu sayede milli takım'a da gider...[/QUOTE]

İsmini de güzel bulmuşsun bence çok iyi olur 1 yabancı kontejanıda açılmiş olur:D :D :D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:21.