![]() |
--->: WOOTER "GERÇEK SİVASLI"
Manisa maçında gördüğüm wotıırın acaba sivasta ne işi var diye düşündüm yeri avrupa onun ama gerçekten güzel oynadı devamını getirir inşallah
|
[QUOTE=HakkıTİMUÇİN;161727][b]Allah nazardan korusun..Böyle oynamaya devam ederse
gerçekten tüm Türkiye ezberleyecek ismini...[/b][/QUOTE] [B][CENTER][COLOR="Red"] haklısın hakkı abii allah nazardan korusun[/COLOR][/CENTER][/B] |
wooter inş sivasspora faydalı olur herkes sivassporun neler yapabileceğini gördü bundan sonra en büyük sivas artık her takım bunu ezberlesin..
!!!SİVASLI KESİK!!! |
kalıtesı ortada yonetım ıyı bır secım yapmıs
kutlamak lazım. |
-->: WOOTER "GERÇEK SİVASLI"
tebrik ediyorum ve basarilarinin devamini diliyorum
|
[HTML][HTML][CODE][/CODE][/HTML][/HTML]:) [FONT="Comic Sans MS"][/FONT]wooter çok güzel oynuyor oynatıyor.bence takıma çok yararı olacak inş. olur bunu il[IMG]http://www.webaslan.com[/IMG]eriki maçlarda görecez.:D [COLOR="SeaGreen"][/COLOR]
|
[COLOR="Blue"][B]Wooter oynadığı maçlarda sergiledeği oyunu ile iyi bir transfer olduğunu kanıtlamış oldu,ilerleyen haftalarda performansını ve maç sayısını artırarak Sivasspor'a daha faydalı olacağa benziyor.[/B][/COLOR]
|
woooter sivasın artık ronaldinho su ronaldosu kakası pirlosu yani bütün yılzısı oldu inş nazar değmez
|
:D :D :D WOOTER YAVAŞ YAVAŞ TAKIMA UYUM SAĞLIYOR İNŞALLAH DAHA İYİ OYNAR BİZEDE BÖYLE FUTBOLCU YAKIŞIR HADİ HAYIRLISI.
|
gerçekten iyi futbolcu attığı goller yaptığı hareketler akıl doluydu inş. böyle arzulu ve istekli olur hep
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:02. |