![]() |
[quote=kadir20]2069 söyledi bana ne belli yaa hadi yarin kazada öldüm herkese uzak bi tarih söylüyor hikaye inanmayin[/quote]önerin için saol kadir...bizde inanmıştık :D
|
arkadaşlar ben 2061 de vefat ediyorum herkesi cenazeme beklerim cenazem ULU CAMİİ DE kalkacak! :roll:
|
[quote=yasin_58]arkadaşlar ben 2061 de vefat ediyorum herkesi cenazeme beklerim cenazem ULU CAMİİ DE kalkacak! :roll:[/quote]mutlaka gelicem :D dur telefonun saatini ayarlıyayım o güne..hangi günmüş baktınmı yasin :D ona göre ayarlıyacağım saati
|
[quote=türkçerap_yakup]hepimizi gömücek bu osman abi :D lülülü seni kaç senesinde uğurluyoruz ?? :)[/quote]
Abi benim ölecemi allah bilir :!: |
[size=6][color=blue][b]yaw harbiden herkesi gömecemmi ben :( :( :(
dayanamam ben bu acıya :cry: :cry: [/b][/color][/size] |
[quote=lülülü][quote=türkçerap_yakup]hepimizi gömücek bu osman abi :D lülülü seni kaç senesinde uğurluyoruz ?? :)[/quote]
Abi benim ölecemi allah bilir :!:[/quote]bizde bilioruz heralde....!! |
6 Ekim 2058 iyi iyi baya var en azından ışınlanmayı belki görebilirim :D
|
[quote=türkçerap_yakup][quote=lülülü][quote=türkçerap_yakup]hepimizi gömücek bu osman abi :D lülülü seni kaç senesinde uğurluyoruz ?? :)[/quote]
Abi benim ölecemi allah bilir :!:[/quote]bizde bilioruz heralde....!![/quote] Abi biliyorsan ok :wink: |
Birinci lige ciktik birde sampiyonlar ligine katilirsa SIVASSPOR ondan sonra olum gele hos gele. Su ligler baslasada biraz daha saclarim agarsaydi. Tum yigidolara uzun omurler dilerim saygi ve selamlarimla.
|
:D :D :D :D
29 mayis 2064 |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:57. |