![]() |
--->: Servet zehirlendi !..
[B]Geçmiş olsun oyuncumuza...
SIkıntıda olduğumuz dönemlerde daha dikkatli olmak lazım ;) [/B] |
--->: -->: Servet zehirlendi !..
[QUOTE=diadora;163420][COLOR="Purple"][FONT="Comic Sans MS"][B]Servete geçmiş olsun nazar değdi galiba..bütün takımların gözü anda :)[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
BENDE DİĞER ARKADAŞIM GİBİ KATILIYORUM SANA.AMA KENDİSİNİNDE DİKKAT ETMESİ LAZIM.TAKIMIZIN DURUMU ORTADA.ARAŞTIRSIN SORSUN ARKADAŞLARINA.NERDE RAHAT YEMEK YİCENİ ÖĞRENİR. GEÇMİŞ OLSUN TEKRAR. |
[B]gecmis olsun
insallah böyle durumlar artik söz konusu olmaz futbolculara daha cok dikkat edilmeli[/B] |
[COLOR="DarkRed"][I][FONT="Comic Sans MS"]Servet'e geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum kendine iyi bak Servet....[/FONT][/I][/COLOR]
|
[B]Futbolcumuza Büyük Geçmiş Olsun..[/B]
|
[B][I][FONT="Courier New"][COLOR="Magenta"]Geçmiş olsun acil şifalar diliyoruz...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[QUOTE=öner;163426]Geçmiş olsun Servete. Kendi tesislerimizden yenilen yemekten dolayı zehirlenmesi düşündürücü geldi bana[/QUOTE]
[B][CENTER]Evet Abi...Dıkkat Edılmesı Gerekırken...Bolesı Bı Olayın Yasanması Dusundurucu[/CENTER][/B] |
gecmis olsun servete acil sifalar dileklerimle
|
Servete gecmis olsun diyorum. Insallah bir daha olmaz.
|
GECMIS OLSUN SERVET KENDINE IYI BAK SIVASSPORUMUZUN SANA VE NICE SERVETLERE IHTIYACI VAR:
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:52. |