![]() |
--->: BİLET FİYATI SUDAN UCUZ
[B]Fiyatlar büyük maça göre gayet uygun...
İlk defaya mahsus olmak üzere tüm stad dolar inşallah...[/B] |
--->: BİLET FİYATI SUDAN UCUZ
Arkadaşlar merhaba, ben sivaslı değilim yalnız yarın sivasta iş dolayısıyla bulunacağım, maça da gitmek istiyorum.Biletler internetten falan satılıyomu biletix, ticketturk gibi ?
|
-->: BİLET FİYATI SUDAN UCUZ
VALLA BENİM KOMBİNEM VAR.EĞERKİ KOMBİNELER GEÇERLİ OLMAYACAKSA BU MAÇTA SEYİRCİ OLMAZ.İNŞALLAH GALİP GELECEZ.DELİ OĞLAN BALİİİİİİİİİİİİİİİİİİ.BİR KRE GOL AT LA.....................................
|
--->: -->: BİLET FİYATI SUDAN UCUZ
[QUOTE=Nilay;164370]Bilet fiyatları çok iyi,
Yinemi Yasir ilk 11 de:mad:[/QUOTE] YaSir Takıma KAtkısı Hİç ama HİÇ olmuyor... Nden Hala Israrla HEr Mac Ilk 11 De oynatılıyorkiii:confused: |
--->: BİLETLER SATIŞTA..
Böylesine cazip fiyatlar belirlendiği için yönetime teşekkür ederiz.
Taraftarımızın stadı doldurmamak için artık başka bir nedeni kalmadı. Yarin stadı doldurarak 4 Eylül' ü inletmeye ne dersiniz arkadaşlar? |
stat çok zor dolar helede konbineler geçersiz ise baksanıza fenerbahce paf takımlı yedek kadro ile gelmiş.İnşallah yenerizde hem takıma moral olur hem kupaya iyi başlamış oluruz
|
--->: -->: BİLET FİYATI SUDAN UCUZ
[QUOTE=Nilay;164370]Bilet fiyatları çok iyi,
Yinemi Yasir ilk 11 de:mad:[/QUOTE] Ben de bilet fiyatlarını öğrenmek için bu foruma tıkladım ve muhtemel on bir de Yasir'in ismiyle karşılaştım. Aman Allah'ım kabus gibi... Pecze gitti ama şu yasir bir türlü gitmiyor. Anlamıyorum acaba Bülent Uygun'la bir akrabalığı filan mı var? Hepimiz biliyoruz ki Yasir'in en iyi ihtimalle oynayabileceği yer Divriği Demirçeliktir. Bilet fiyatlarına gelince; eğer Sivastaki taraftarımız bu maçta bu fiyatlara rağmen takıma destek vermeyecekse tek kelimeyle yazıklar olsun!...:confused: |
-->: BİLETLER SATIŞTA..
Şimdi Sivas'ta, 4 eylülde olmak vardı!
|
arkadaslar bilet fiyalari uygun
takimi yalniz birakmayalim stadi dolurup 4. eylülü inletin |
keşke maça gidebilseydim ama bende buradan destek vereceğim sivassporumua
ayrıca biletler çook ucuz |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:32. |