![]() |
arkadşlar maç öncesi biyerde buluşup stada öyle gidelim
|
HUNTER BABA BIZ CILGINLAR58 olarak bu hafdakı ıst macı gelıyoruz sızlerden istegımız bızlerı orada karsılamanızdır ınsaalah bulusur beraber maca gıder bızler ıst gezdırırsınız topragam
|
YENİÇERİ GÖKHAN YENİÇERİ ...
Bursa maçında yakışan güzelliği yaptık ada cevabını bayrağımızı tribüne geteirerek yaptı. YENİÇERİ SENİNLE GURUR DUYUYO |
[quote=ForzaSivas]YENİÇERİ GÖKHAN YENİÇERİ ...
Bursa maçında yakışan güzelliği yaptık ada cevabını bayrağımızı tribüne geteirerek yaptı. YENİÇERİ SENİNLE GURUR DUYUYO[/quote] veysel baskan bize kofte ismarlaaaa ismarlaaaa ismarlaaaa |
ister çorba olsun ister pilav olsun ahmet başkan senden allah razı olsun
|
Gökhan BOZKAYA herzaman sivasta sevilen bir futbolcudur her futbolcu bir yana o bir yana sivasla özdeşleşmiştir onun Konyaspor maçını hiç unutamıyorum maçtan önce gol sözü vermişti ve golden sonra bize kadar gelerek ben adamın......... demişti hiç unutamıyorum seni seviyoruz YENİÇERİ GÖKHAN..... Giren konyaya çıkan konyaya nasıl koydu ama gökan bozkaya gökan bozkaya.....Eker sende anımsatmışsın o olayı tesekkürler....ayrıca Biz kapalı tribündeyken cezalı olduğu bir maçtı hatırlıyamıyorum maçı o maçta bizimle birlikte takıma destek olmuştu....adam gerçek bir delikanlı ve kızların korkulu rüyası...seni seviyoruz ve daha iyi olmanı bekliyoruz............
|
gökhan'ı bende çok seviyorum inşallah Sivas sporla daha iyi bir yerlere gelecek malesef istanbul'da olduğum için sadece burda olan maçlara gidebiliyorum napalım inşallah seneye süper ligde görürüz sivasımızı
bu arada ben bu siteye yeni üye oldum herkese selamlar ilk yazımda gökhan senin için oldu :wink: |
[quote=DisiKartal_58]gökhan'ı bende çok seviyorum inşallah Sivas sporla daha iyi bir yerlere gelecek malesef istanbul'da olduğum için sadece burda olan maçlara gidebiliyorum napalım inşallah seneye süper ligde görürüz sivasımızı
bu arada ben bu siteye yeni üye oldum herkese selamlar ilk yazımda gökhan senin için oldu :wink:[/quote] :lol: |
Peki ben ne diyeyim.
Almanyadan maalesef televizyonda mac cikinca bakabiliyorum. Yoksa baska imkan yok. :wink: |
[quote=Elmas]Peki ben ne diyeyim.
Almanyadan maalesef televizyonda mac cikinca bakabiliyorum. Yoksa baska imkan yok. :wink:[/quote] evet senin durumun daha kötü :cry: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:50. |