SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İYİ OYNADIK VE KAZANDIK. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9029)

yusuf58 12.11.2006 07:56

--->: İYİ OYNADIK VE KAZANDIK.

vallahi besiktas elimizden ucuz kurtardi alti yedi tane gol pozizyonuna girdik birtane attik ama futbol adina hersey vardi malesef sivasin gollerine doyamadik neyse 1 olsun bizim olsun insallah besiktasa atamadigimiz golleri trabzona atariz ve o macida galib geliriz.

HALIL 12.11.2006 11:19

-->: İYİ OYNADIK VE KAZANDIK.

dunki konusmasi coook iyiidi "sapkami cikariyorumm"

PRoFeSSioNaL 12.11.2006 11:27

İYİ OYNAYAN EN ÇOK POZİSYONA GİREN BİZDİK VE KAZANAN BİZ OLDUK

sinan-58 12.11.2006 12:04

-->: --->: İYİ OYNADIK VE KAZANDIK.

[QUOTE=sarkislali;165610]Bu sayfalarda Bülent Uygun´acimasizca elestirenleri sukunete davet etmistim. Bekliyelim ve Bülent hocaya kredi verelim demistim. Dedigim dogru cikti demek istemiyorum. Arkadaslar gencligin ve yilginligin verdigi öfkeyle ilerde pisman olabilecekleri dozda elestiri yapmislardi. Henüz hersey düzelmis degil- Kendi saha fobimizi yenmemiz gerek. Özgüvenimiz artti. Bence buradaki en büyük payda Bülent hocanindir. Inancin basaramadigi hic bir sey yoktur ve zaman icinde imkansiz diye birsey yoktur. Takimin girdigi bu yeni havayi hepimiz desteklemeliyiz. Amac cok önemli. Amacinda adini kesinlikle koymak gerek. Amaca ulasirken yolda duraklamalar olacaktir. Bunlari basarisizlik olarak degil. gecici ufak kazalar olarak tanimlamaliyiz. Bunlar bizzim icin deneyim olmali, olmali ki yaptigimiz hatalari tekrarlamiyalim. Hocamiza güvenelim ve ona ihtiyaci olan zamani verelim.
Daha nice basarilara
Saglik, basari, bolluk.........................................:D :D :D :D :) :) :) :) :) :)[/QUOTE]

arkadasım sana katılıyorum dun spıker başkana bulent uygun yerine başka teknik trektor arayısınız varmı dedi başkan konuşmasında eğer bulent şimdi goreve gelmeseydi seneye gelecekti dedi hem menejerlik yaptı hemde kurslara gidip diploma aldı dedi lig tv de bir spıkerde bulenti sivasın gondermemesi lazım dedi bulent onumuzdeki 2 maçı kazandırınca daha çok ilgi topluyacak hadi bulent gotur bizi uefa ya

izmirliyigido 12.11.2006 13:44

Valla ne yalan söyleyeyim, böyle bir durumda böyle büyük bir ZAFER beklemiyordum. Gerçi biraz daha akıllı ve tecrübeli olsaydık Beşiktaş'a HEZİMET yaşatacaktık. Ben yine nacizane fikrimi BEYAN edeyim: "Bu takımda ANDERSON'un yeri YOK"...Mehmet YILDIZ'da çok başarılı değil ama başarıya susamış. Ahh birde (her zaman dediğimi yineliyeyim) YERE BAKAN MEHMET başını kaldırıpta oynasa varya o cüssesiyle ligimizde hiç olmayan SANTRFOR tipi ile tüm takımların transfer listesinde olur. Çocukta o cüsse varken, müthiş hızlı vede çok güzel top saklıyor. Ama ne varki SÜREKLİLİĞİ yok. İnşallah bundan sonra daha dikkatli ve başını kaldırarak oynar.

Bu arada takımı 1 hafta eleştiriyor yerden yere vuruyorsunuz, bir hafta sonra övüyorsunuz diyen arkadaşlara KATILMIYORUM. Nasılki puan kaybında üzülüyor ve doğruları bulması için eleştiryorsak, galip geldiğinde de helede böyle bir maçta zafer kazanmışken bırakında ağız tadıyla keyiflenelim. Düşünsenize şu anda 35 milyon insan SİVASSPO'umuzu konuşuyor.

Ayaklarınıza sağlık futbolcu kardeşlerim, yüreğine ve aklına sağlık selamet BÜLENT hocam. İnşallah devamı olur....

AYDIN1985 12.11.2006 14:02

Insallah basarilarinin devami gelir. Sivasspor bir daha herkese gücünü gösterdi. arkadaslarin dedigi gibi sevinelim ama fazla abartmayalim lütfen.

ErhanKOC 12.11.2006 14:16

Sivas Spor Başarılarının Devamını Bekliyorum.

Sivas Spor Başarılarının Devamını Bekliyorum.

Bizi Türkiye'ye Gururla temsil edikleri için onlara (Yigido Aslanları) Çok Teşekür eder Saygı ve Sevgilerimi Sunarım.

Erhan KOÇ

Dark Force 12.11.2006 17:12

[COLOR="Purple"][FONT="Comic Sans MS"][B]Bülent hoca bu takımla daha çok başarılara imza atacak bunu herkes görecek çünkü bu takımı başkandan yönetimden ve taraftarlardan çok çok daha iyi tanıyan tek kişi bülent hoca senelerdir bu camianın içinde hala onu eleştiren varsa BEN SİVASLIYIM DEMESİN ve başka teknik adamların ismini gündeme getirmesi,n bülent hoca inşallah uzun yıllar bu takımda görev yapar

BAŞARILAR BÜYÜK KAPTAN...
SİVAS SENİNLE GURUR DUYUYOR.[/B][/FONT][/COLOR]

1967_DERNEK_MUSTAFA 12.11.2006 17:16

[COLOR="Blue"]İYİLER MUTLAKA KAZANIR........................ 1967[/COLOR]

ahmet kaya 58 12.11.2006 19:16

Sevgili Bülent önümüzde çok zor olduğunu düşündüğümüz Trabzon ve Galatasaray maçları var. Onları da Allah'ın izniyle bize kazandırsan seni Sivas'ta zor tutarız. Daha büyük takımlar iyi tekliflerle kapına dayanırlar.
Bu maçlar hem kendin için hem de Sivasımız için dönüm noktası olacaktır. Sana başarılar biliyorum.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:31.