![]() |
-->: SİVAS HEDEF BÜYÜTTÜ.
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Purple"]BÜLENT HOCAYA GÜVENELİM O DAHA ÇOK İŞLER BAŞARACAK.....[/COLOR][/FONT][/B]
|
[B][COLOR="Magenta"]YAPABILDIKLERININ COK AZNINI SERGILIYO BENCE TAKIM.AMA SABIR EDECEZZ.. VE BENCE SONU SELAMAET OLACAK CUNKI BEN BU TAKIMA SONUNA KADAR GUVENIYORUM DAHA KAC HAFTA VAR TAMAM SAMPIYONLUK DEGIL AMA DAHA UST YERLERDE OLMA IHTIMALIMIZ BOYLE GIDERSE COK GUCLU..'!![/COLOR][/B]
|
--->: SİVAS HEDEF BÜYÜTTÜ.
TARAFTARLIK SONUNA KADAR ALINAN KARARLARA SAYGI DUYMAYI GEREKTİRİR, HER HAFTA HOCA DEĞİŞTİRİLMEZ, HER MAÇ SONUCUNA GÖRE DAVRANILMAZ, TARAFTAR İYİ GÜNDEDE KÖTÜ GÜNDEDE TARAFTAR OLMALIDIR, 5- 10-15-20 VS 25 YTL VERİP MAÇA GİTMEYENLER, AHMET GİTSİN VELİ GELSİN, ONU İSTEMEZÜK, BUNU İSTEMÜZÜK, EE BEE KARDEŞİM SEN Mİ BİLİYOSUN İYİSİNİ OTURDUĞUN YERDEN AHKAM KESİYORSUN, BU BÜTÇEYLE BU KADAR, SONUNA KADAR BÜLENT UYGUNLA OLMASINI İSTERİM, ÇÜNKÜ ELEDEKİ MALZEME BU, VARSA İYİSİNİ GETİRECEK BUYURSUN GETİRSİN, BÜLENT UYGUN DEĞERLİ BİR İNSAN CAMİADAN YETİŞME ÇEKİRDEKTEN TABİRİYLE TAMDA BU İŞE UYGUN İNSAN, ÇOK İSABETLİ KARARDIR TEKNİK DİREKTÖRLÜĞÜ, BU VESİLEYLE TEKRAR TEBRİK EDİYORUM BAŞARILAR DİLİYORUM
|
wallahı benıde utandırdı bulent uygun...ınsallah hep bole gıder ama arkadaslar takdır edersınızkı lıgın dıger haftalarında bız tecrubenın sıkıntısını yasayacagız..ınsallah yıne yanılırım
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]falza hedef büyütmek iyi değil biz öncelikle tehlikeli bölgeden uzaklaşarak kendimizi garantiye almalıyız.bir galibiyetle hemen de havaya girmişiz teknik heyet açıklama yaparken veya yerel basın bir haber yazarken daha dikkkatli olmalı bizim en büyük rakibimiz rehavettir.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
Hele yavas yavas hedef büyültelim.Bir galibiyet aldik diye hemen havalara girmiyelim, önümüzde cok zor maclar var ve bizim hedefimiz öncelikle alt siralardan kurtulmak ve yavas yavas üst siralari hedeflemek.Ama ilk hedefimiz alt siralardan kurtulmak tabiki, simdi üst siralari hedeflersek, ilk adimi atmadan ikinci adimi atmis oluruz
|
bülent hocamiza sonduz güvenim var ve onun basarili olacagina inaniyorum ins. basarili oluruz cünkü bunu hakediyoruz..........
ama fazla havaya girmezsek iyi olur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
-->: --->: SİVAS HEDEF BÜYÜTTÜ.
[QUOTE=abircan;166120]TARAFTARLIK SONUNA KADAR ALINAN KARARLARA SAYGI DUYMAYI GEREKTİRİR, HER HAFTA HOCA DEĞİŞTİRİLMEZ, HER MAÇ SONUCUNA GÖRE DAVRANILMAZ, TARAFTAR İYİ GÜNDEDE KÖTÜ GÜNDEDE TARAFTAR OLMALIDIR, 5- 10-15-20 VS 25 YTL VERİP MAÇA GİTMEYENLER, AHMET GİTSİN VELİ GELSİN, ONU İSTEMEZÜK, BUNU İSTEMÜZÜK, EE BEE KARDEŞİM SEN Mİ BİLİYOSUN İYİSİNİ OTURDUĞUN YERDEN AHKAM KESİYORSUN, BU BÜTÇEYLE BU KADAR, SONUNA KADAR BÜLENT UYGUNLA OLMASINI İSTERİM, ÇÜNKÜ ELEDEKİ MALZEME BU, VARSA İYİSİNİ GETİRECEK BUYURSUN GETİRSİN, BÜLENT UYGUN DEĞERLİ BİR İNSAN CAMİADAN YETİŞME ÇEKİRDEKTEN TABİRİYLE TAMDA BU İŞE UYGUN İNSAN, ÇOK İSABETLİ KARARDIR TEKNİK DİREKTÖRLÜĞÜ, BU VESİLEYLE TEKRAR TEBRİK EDİYORUM BAŞARILAR DİLİYORUM[/QUOTE]
YÜREĞİNE SAĞLIK COK GÜZEL ACIKLAMIŞSINIZ İSTANBULDAKİ HEMŞERİLERDE ARTIK DESTEKLESİN TAKIMIMIZI TV DEN İZLERKEN UTANDIM |
ben bulent hocanın basaracagına ınanıyorum bjk macının bır baslangıc oldugunu dusunuyorum
|
bülent uygun başarılı bir teknik direktör olcagına inanıyorum......
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:58. |