![]() |
-->: İYİ OYNADIK VE KAZANDIK.
ne iyi oynaması ya muhteşem oynadı sivasım bugün, inşallah bu oyununu devam ettirir diğer haftalardada...
|
boyle devam ett sivasspor iste bu
ayriyeten ilhanin ogluna Allah`dan acil sifalar diliyorum ve besiktasli taraftarlarina butun sivaslilarin adina tessekurlerimi illetiyoorummm |
--->: İYİ OYNADIK VE KAZANDIK.
[COLOR="Blue"]İYİLER.......... MUTLAKA KAZANIR.............[/COLOR]
|
Helal olsun Sivassporumuz cok güzel bir oyun sergiledi vede bunu sonuca yansitti tebrikler ...Saygilarim ile
|
[B][I]Hakedilen bir galibiyete imza attık darısı haftaya İnşaAllah!!![/I][/B]
|
DÜNKÜ MAÇTAN SONRAKİ KONUŞMALARDA FUTBOLCULARIN GÜVENİNİN GELDİĞİNİ GÖZLEMLEDİM HEPSİ BÜLENT HOCANIN TAKIMIN BAŞINA GELMESİYLE TAKIMDAKİ OLUMLU DEĞİŞİMİ SÖYLEDİLER BİR TAKIM İÇİN MOTİVASYONUN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU İNANINCA NELER YAPABİLECEKLERİNİ DÜNKÜ MAÇTA BİRKEZ DAHA GÖRDÜK BÜLENT HACANIN TAKIMIN BAŞINA GEÇMESİYLE TAKIMIN BENCE ÖZGÜVENİ GELMİŞTİR LORANTTA VE PECZEDE OLDUĞU GİBİ ARTIK KORKAK SADECE GOL YEMEMEYİ DÜŞÜNEN BİR SİVASSPOR GİTMİŞ RAKİPLERİN KORKTUĞU VE AÇIK FUTBOL OYNAYAN GOL YEMEMEYİ DEĞİL GOL ATMAYI DÜŞÜNEN BİR SİVASSPOR GELMİŞTİR GALATASARAY MAÇINDADA İYİ OYNAYIP İŞALLAH PUAN VEYA PUANLARLA DÖNECEĞİZ
|
sivasımızı bu kazanmış olduğu maçtan dolayı kutluyorum ve başarılarının devamını temenni ediyorum bundan sonraki maçlarda inşallah böyle geçer ve yolumuza devam ederizbizim yükselmeye ihtiyacımız var çünkü biz büyük bir camiayız bizim yerimiz yükseklerde olması gerek
|
ziya doğanın yorumu
"Gelişigüzel bir maç oldu"
Teknik Direktörümüz Ziya Doğan, Sivasspor maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında karşılaşmanın futbol kurallarının dışında gelişigüzel bir mücadele şeklinde geçtiğini belirterek, bunda iki takım futbolcularının da rolü olduğunu ifade etti. Sivasspor’un karşılaşmanın başında çok daha iyi bir futbol oynadığını kaydeden Doğan, “İkinci yarıda dengeyi kurduk hatta zaman zaman da üstün duruma geçtik. Ortada giden, gol pozisyonlarının az olduğu bir karşılaşma oldu ve gol atan kazanacaktı. Yüzde 100’lik bir fırsat yakaladık, eğer onu atsaydık rakibimiz belki de panikleyecekti ama olmadı” dedi. Doğan, iki takım futbolcularının da lüzumsuz fauller ve rakibi aldatmaya yönelik hareketlerle oyunun zevkini kaçırdığına dikkat çekerek, “Bunda başta Sivassporlu oyuncular önemli rol oynadılar, daha sonra da bizimkiler onlara ayak uydurdu. Çok kırmızı kart çıkabilirdi” diye konuştu (alıntıdır) |
hocamızı tebrik ediyorum, başarılı bir teknik direktörlük kariyer başlangıcı oldu umarı on yıllarca sürer bu beraberlik
|
Bravo Yasir aynen devam İlhan Ummak ın oğlunada acil şifalar..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:24. |