![]() |
--->: TARAFTARDA GELİŞME VAR!
[QUOTE=SivasSpor.Com;169158]Son haftalarda yükselen bir form grafiğimiz var, bunu Galatasaray maçında da sürdürmek istiyoruz. biz sahaya en azından bir puan için çıkacağız.
Ancak şunu da açıkça ifade etmek istiyorum. Sivasspor için Galatasaray maçından ziyade kendi evimizde oynayacağımız Ankaragücü maçı daha çok önemli. Tabiki biz Galatasaray maçınıda kazanmak için sahaya çıkacağız,ancak kaybetsekte o kadar önemli değil, bizim için en önemlisi Ankaragücü maçı” dedi. TARAFTARDA GELİŞME VAR! Takımın iyi futbol oynayıp başarılı sonuçlar almasının ardından taraftarların desteğinin arttığınıda işaret eden Başkan Otyakmaz, her zaman iyi bir taraftar desteğinin bir puan olduğunu söyledi. Otyakmaz “Son oynadığımız Trabzonspor maçında özellikle 2. yarıda taraftarın takımına desteği çok iyiydi. Bunun sonucu olarak da aradığımız golü bulduk. Her zaman böyle destek vermeye devam etsinler. Ayrıca aynı maçta tribünlere ayrı bir renk katan ve Sivasspor’u destekleyen bayan taraftarlarımıza bundan sonraki maçlarda da kulüp olarak gereken desteği yapacağız. Yeterki onlar maçlara gelsinler” şeklinde konuştu.[/QUOTE] [B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]BAŞKANIM SİZİN OTURDUĞUNUZ YERDEN HER ŞEY HOŞ GÖRÜNÜYOR AMA MARATON TRİNÜDE BULUNAN TARAFTAR DESTEK OLMUYOR AKSİNE BİZİM GİBİ DESTEK OLMAK İÇİN GELEN TARAFTARA KÖSTEK OLUYORLAR.NERDE DUYULMUŞ OTURARAK TAKIM DESTEKLENDİĞİ..:mad: :mad: :mad: :mad: [/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B] |
-->: TARAFTARDA GELİŞME VAR!
tabi ki maçı galibyetin en önemli olanı taraftarın desteğidir eğer taraftar desteği olmazsa galibiyetlerde olmaz.......
|
ilk defa taratarla ilgili olumlu bir haber gördüm, hadi hayirlisi...
|
sivassporun sadece yendiği zaman taraftarın yanında olduğunu söyleyen yanılır.ben öncedende yazmıştım niçin bir taraftar ankaraspordan 2 yediğimiz maça gitmek istesin.yeterki böyle güzel oynasınlar taraftar onları yanlız bırakmayacaktırkısacası pecze gitti dertler bitti.bugün galatasaraya yenilsekte yanındayız.ama ben şöyle söylemlere karşıyım:biz beraberlik için gidiyoruz,biz kümede kalmak için oynuyoruz.aklımızı başımıza alalım liderle aramızda 10 puan var.niçin uefa kupasına katılmayalım?
|
VALLAHİ BAŞKENTTE SİVASIN TARAFTARI DAHA COK ÇÜNKÜ BURDA BİLETLER DAHA UCUZ ASIL GERCEKTE ŞUKİ RAKİPLER ANKARA TAKIMLARI OLDUĞU İÇİN BÖLÜNME ANKARADA OLMUYOR BU AKŞAM SİVASLI OLUPTA ALİSAMİYENDE KİCİMBOMLU TARAFTARLARI GÖRECEĞİZ EN BÜYÜK TARAFTAR
|
--->: -->: TARAFTARDA GELİŞME VAR!
[QUOTE=yigidolar06;169537]VALLAHİ BAŞKENTTE SİVASIN TARAFTARI DAHA COK ÇÜNKÜ BURDA BİLETLER DAHA UCUZ ASIL GERCEKTE ŞUKİ RAKİPLER ANKARA TAKIMLARI OLDUĞU İÇİN BÖLÜNME ANKARADA OLMUYOR BU AKŞAM SİVASLI OLUPTA ALİSAMİYENDE KİCİMBOMLU TARAFTARLARI GÖRECEĞİZ EN BÜYÜK TARAFTAR[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]bende ankara deplasmanlarını daha çok seviyorum.saatli kale arkası her zaman bizim çokta güzel organize olup iyi bir destek veriyoruz..hemde yakın yer istanbul sıktı artık.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B] |
valla arkadaslar kızmayın ama ben gs macında taraftar göremedim 6 7 kısı bız gırtlak patlattık o kadar mıllet sankı sınema seyrediodu valla sinema daha seslı olurdu
mıllet cekırdek cıtlatmaya gelmıs böle destek olmaz daha canlı taraftar istıoruz |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=67_DERNEK_AKKIZ;169172][B][I][COLOR="Red"]DESTEK HEP DESTEK TAM DESTEK..
IKI MACTA YENILDIK DIYE TIKADIMIZ KULAKLARIMIZ ZAFER NIDALARINDA ACILDI.. AMA ARKADASLAR TARAFTAR HERZAMAN HER GUN HER MACTA VE HER SONUCTAA.. BIZIM FARKIMIZ BU OLSUNN[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Bizim farkımız bir iki maç yenilmeyle takımı düşürürüz bir iki maç kazanmayla takımı şampiyon yaparız. Yani biz hep uçlardayız asla ortasını bulamayız... Hep derstek tam destek hepimizi kapsamaz sadece bir kısmımızı ilgilendirir... Diğerleri statta biel rahatını düşünür....[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gelişme maça göre değişiyor saha daki futbol iyi olursa tribünlerde havaya giriyor yoksa sivas taraftarı yine aynı değişen bir şey yok.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
[B][I]insallah ankaragucu macında stadımız full dolar oyle olmasıgerekıyor bu konuda sivastakı 1967 genc taraftar dernegimize guvenımız tam insallah sivastakı taraftar kitlemizde bu sorumlulugun bılıncıne varırlar[/I][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:45. |