![]() |
--->: SIVASSPOR/Ankaragücü Maçı Tahmin ve Yorumları
bu maçı kendi sahamızda alırız...
sivasspor 1 - ankaragücü 0 |
-->: SIVASSPOR/Ankaragücü Maçı Tahmin ve Yorumları
SİVASSPOR-0 ANKARAGÜCÜ-0......
|
G.S Maçındaki defans hatalarını yapmamız gerekir. Birinci Likte oynayan bir takımın böyle bariz hatalar yapmaya hakkı yoktur.HELE bu maç büyüklerle oynanıyorsa.Ankara Gücü maçını muhakak almamız gerekiyor. Bunun içinde orta saha ve defansın hata yapmaması gerekir.Birde ceyhunu çok ama çok iyi tutmamız gerekir.DENİZLİ maçında Yusufu tutmadık bedelini pahalı ödedik.Sabırlı DİKKATLİ olmayız.çok koşup çabak adamlarla maçı kazanmaısın bilmeliyiz.
|
bize aslinda ceyhun veya yusuf gibi adam lazimmm
|
ALALIMDA NASIL OLURSA OLSUN
YETERKI 3 PUAN BIZIM OLSUN BEN 3-0-DIYORUM INSALLAH ALIRIZ-YETERKI ÖNCE GOL YEMIYELIM GOL MUTLAKA ATARIZ BEYPINARLI |
Kendi saha ve seyirci önünde mutlak 3 puan almaliyiz.Gs macindaki yenilgiyi ankaragücü maciyla telafi edecegiz insallah
SIVASSPOR 3-1 Ankaragücü |
Yaralı aslan her zaman daha tehlikeli olur. Bu maça daha iyi hazırlanıp üç puanı alacağımız inancındayım.Skora gelince:
Sivasspor: 2 Ankaragücü:0 |
[B][I][COLOR="RoyalBlue"]BU HAFTA YAPLIACAK OLAN ELESTIRILERLE KENDILERINI KAMCILARLARSA ANKARAGUCU SIVAS ICIN KOLAY BI YEM OLUR ..[/COLOR][/I][/B]
[U][COLOR="Red"]SIVASSPOR:2 ANKARAGUCU:1[/COLOR][/U] [COLOR="RoyalBlue"][B][I]BU ARADA BEN ANKARALIYIM :) ankaralılar duysa benı lınc ederler[/I][/B][/COLOR]..!! |
sivasspor ankaragücünden çokdaha kaliteli birtakım,rahatolmasada kazanacağımız birmaçdiye düşünüyorum.
sivasspor-3 ankaragüçü-0 |
BURDAN BULENT UYGUNU SESLENIYORUM LUTFEN HUCUM YAPMA KENDI SAHAMIZDA OYNIYCAZ DIYE ONDAN SONRA KENDI SAHAMIZDA UZULEN TARAF BIZ OLUYORUZ DEPLASMANDA OYNARMIS GIBI IYI DEFANS YAPIP KONTROLLU OYNADIGIMIZDA KAZANIYORUZ BIZIM SISTEMIMIZ BU KAPALI SAVUNMA VE KONTRA ATAKTA BALILI MEHMET YILDIZ BU SISTEM BJK VE TS MACLARINDA GALIBIYET GETIRDI AMA HUCUM EDEREK BASLADIGIMIZ BUTUN MACLARI KAYBETTIK LUTFEN BU LAFLARIMI BI SEKILDE DUYARSAN DIKKATE AL
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:11. |