SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   SIVASSPOR/Ankaragücü Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9222)

sivassss 25.11.2006 22:33

--->: SIVASSPOR/Ankaragücü Maçı Tahmin ve Yorumları

bu maçı kendi sahamızda alırız...

sivasspor 1 - ankaragücü 0

ceza_tolga_rep 25.11.2006 22:34

-->: SIVASSPOR/Ankaragücü Maçı Tahmin ve Yorumları

SİVASSPOR-0 ANKARAGÜCÜ-0......

hüseyin karaca 25.11.2006 23:26

G.S Maçındaki defans hatalarını yapmamız gerekir. Birinci Likte oynayan bir takımın böyle bariz hatalar yapmaya hakkı yoktur.HELE bu maç büyüklerle oynanıyorsa.Ankara Gücü maçını muhakak almamız gerekiyor. Bunun içinde orta saha ve defansın hata yapmaması gerekir.Birde ceyhunu çok ama çok iyi tutmamız gerekir.DENİZLİ maçında Yusufu tutmadık bedelini pahalı ödedik.Sabırlı DİKKATLİ olmayız.çok koşup çabak adamlarla maçı kazanmaısın bilmeliyiz.

HALIL 26.11.2006 00:00

bize aslinda ceyhun veya yusuf gibi adam lazimmm

abdullah58 26.11.2006 00:01

ALALIMDA NASIL OLURSA OLSUN
YETERKI 3 PUAN BIZIM OLSUN
BEN 3-0-DIYORUM
INSALLAH ALIRIZ-YETERKI ÖNCE GOL YEMIYELIM
GOL MUTLAKA ATARIZ
BEYPINARLI

TracyMcGrady58 26.11.2006 01:20

Kendi saha ve seyirci önünde mutlak 3 puan almaliyiz.Gs macindaki yenilgiyi ankaragücü maciyla telafi edecegiz insallah

SIVASSPOR 3-1 Ankaragücü

Arif Coşkun 26.11.2006 08:33

Yaralı aslan her zaman daha tehlikeli olur. Bu maça daha iyi hazırlanıp üç puanı alacağımız inancındayım.Skora gelince:

Sivasspor: 2
Ankaragücü:0

67_DERNEK_AKKIZ 26.11.2006 08:39

[B][I][COLOR="RoyalBlue"]BU HAFTA YAPLIACAK OLAN ELESTIRILERLE KENDILERINI KAMCILARLARSA ANKARAGUCU SIVAS ICIN KOLAY BI YEM OLUR ..[/COLOR][/I][/B]
[U][COLOR="Red"]SIVASSPOR:2
ANKARAGUCU:1[/COLOR][/U]
[COLOR="RoyalBlue"][B][I]BU ARADA BEN ANKARALIYIM :) ankaralılar duysa benı lınc ederler[/I][/B][/COLOR]..!!

ş.usta 26.11.2006 11:02

sivasspor ankaragücünden çokdaha kaliteli birtakım,rahatolmasada kazanacağımız birmaçdiye düşünüyorum.
sivasspor-3
ankaragüçü-0

Bilmiyorum5 26.11.2006 11:28

BURDAN BULENT UYGUNU SESLENIYORUM LUTFEN HUCUM YAPMA KENDI SAHAMIZDA OYNIYCAZ DIYE ONDAN SONRA KENDI SAHAMIZDA UZULEN TARAF BIZ OLUYORUZ DEPLASMANDA OYNARMIS GIBI IYI DEFANS YAPIP KONTROLLU OYNADIGIMIZDA KAZANIYORUZ BIZIM SISTEMIMIZ BU KAPALI SAVUNMA VE KONTRA ATAKTA BALILI MEHMET YILDIZ BU SISTEM BJK VE TS MACLARINDA GALIBIYET GETIRDI AMA HUCUM EDEREK BASLADIGIMIZ BUTUN MACLARI KAYBETTIK LUTFEN BU LAFLARIMI BI SEKILDE DUYARSAN DIKKATE AL

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:11.